Câmpuri suplimentare pentru module

Utilizatorii mai vechi își amintesc, cu siguranță, că anul trecut am anunțat o creștere a numărului de câmpuri suplimentare pentru majoritatea modulelor uCoz. Totuși, unele importante și des folosite, precum Directorul de articole, Directorul de fișiere și Albume foto au fost lăsate mai la urmă. Acum însă, a venit și momentul lor! :)

Pentru a adăuga câmpuri suplimentare, accesați setările modulului dorit și activați opțiunea Câmpuri personalizate suplimentare:

După activarea opțiunii, veți putea să adăugați:

Dacă aveți nevoie să adăugați un număr și mai mare de câmpuri suplimentare, am putea lua în calcul solicitarea, dacă există un motiv bine întemeiat pentru aceasta! Așa că, nu ezitați să ne contactați!

Câmpuri suplimentare → Filtre

Cu siguranță, această actualizare este una binevenită pentru proprietarii de website-uri cu filme sau resurse similare, pe care un filtru avansat pentru postări este necesar! :)

În acest moment, actualizarea este disponibilă pentru modulul Director de fișiere, dar luăm în considerare și integrarea sa în cadrul altor module. Acum, haideți să aruncăm o privire asupra modului de funcționare al acestei opțiuni.

Doar simplul fapt că există mai multe câmpuri suplimentare este util, bineînțeles, dar ceea ce face această opțiune și mai flexibilă este faptul că la activarea câmpurilor suplimentare personalizate, veți putea alege câmpurile care vor fi utilizate ca și filtre:

Pentru câmpurile cu opțiunea Filtru activă, puteți alege valoarea filtrului dintr-un meniu rulant (la fel ca la celelalte filtre de sistem) sau introduceți o nouă valoare direct în câmp, la adăugarea unei postări.

Așadar, valorile noilor filtre pot fi create pe moment, atunci când intrarea este publicată.

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm despre experiența voastră cu această nouă opțiune. Nu ezitați să ne împărtășiți gândurile și sugestiile despre cum am putea îmbunătăți noua funcție, din moment ce dorim să alocăm o atenție specială dezvoltării acesteia.

Alte mici actualizări & erori remediate

Stați pe aproape. Vom reveni în curând cu noutăți!

Comentariul dvs
avatar