Actualizarea se regăsește deja pe toate serverele.

Povestea integrării sociale pe website-urile uCoz a început cu ceva timp în urmă, în 2013, când am lansat constructorul de butoane sociale încorporat în Panoul de Control al website-urilor. Constructorul arăta cam așa:

Dar, la fel ca orice element din industria IT, constructorul și design-ul butoanelor au devenit rapid învechite. Totuși, conceptul a câștigat teren printre proprietarii de website-uri, în ciuda aspectului său și a numeroaselor erori în modul de afișare din cadrul media socială, dar și din cod. 

Având aceste informații în gând, ne-am decis să rescriem totul, să o luăm de la 0 și să creăm uSocial — un serviciu modern, cu un cod curat, un design plăcut, panou administrativ cu statistici și numeroase alte opțiuni și instrumente.

Iar acum, ne face plăcere să anunțăm o noutate care va avea efecte asupra vechii bare sociale și va înlocui complet butoanele sociale depășite cu unele noi, moderne și cu un design plăcut! :)

De este uSocial.pro este cea mai bună alegere?

Conectarea uSocial direct din Panoului de Control al website-ului

Dacă nu v-ați conectat vreodată website-ul la vechile butoane sociale, acum veți vedea o nouă pagină de configurare în setările barei sociale (CP -> Setări -> Bara socială):

Conectarea uSocial la proiectul dvs. este extrem de ușoară! Trebuie doar să dați click pe “Adaugă butoane de Distribuire pe website” și veți fi la doar câteva click-uri distanță de amplasarea unor butoane sociale grozave pe website-ul dvs.

Autentificați-vă prin intermediul contului dvs. uSocial.pro și confirmați conectarea: 

Acum, vă puteți personaliza butoanele direct din Panoul de Control:

Tot din Panoul de Control, puteți realiza următoarele lucruri:

Înlocuirea barei sociale vechi cu noile butoane uSocial

Dacă website-ul dvs. utilizează vechea bară socială, aceasta va fi înlocuită în mod automat cu noile butoane uSocial.

După înlocuirea butoanelor, toate setările vechii bare sociale vor fi păstrate într-un nou design:

Butoanele vor fi înlocuite în mod automat și stabilite la aspectul implicit al butoanelor uSocial. Dar dacă doriți să realizați modificări la modul de afișare, trebuie să vă conectați contul uSocial la website și apoi să personalizați butoanele. 

În cazul în care doriți să dezactivați complet butoanele sociale, puteți face acest lucru cu ușurință prin accesarea setărilor Barei Sociale. În partea de jos a paginii, veți observa un link pentru a elimina bara de pe website. Trebuie doar să dați click pe acesta iar bara va dispărea.

Setări avansate pentru butoane

Dacă doriți să utilizați opțiunile avansate pentru seturile de butoane (să modificați aspectul butoanelor, adăuga efectul de hover, etc.), puteți achiziționa abonamentul PRO prin intermediul contului dvs. personal, modificați setul de butoane pe uSocial.pro iar apoi aplicați efectele dorite.

Toate modificările realizate în cadrul proiectului din contul uSocial vor fi aplicate, automat, website-ului dvs.

Accesați versiunea PRO a uSocial

Notă: Nu puteți modifica adresa website-ului din cadrul proiectului creat automat din Panoul de Control uCoz, deoarece aceasta este asociată cu setările și statisticile proiectului.

Asta este tot pentru moment! Dar, stați pe aproape - în scurt timp vom reveni cu alte noutăți ;) 

Comentariul dvs
avatar