DE CE USOCIAL.PRO

Echipa uSocial.pro încă mai are numeroase surprize în plan, iar astăzi ne face plăcere să vă prezentăm mai multe elemente unice pentru seturi care, cu siguranță, vor atrage atenția către butoanele sociale și vă vor ajuta să creșteți conversia. Vă prezentăm noile abonamente din cadrul uSocial.pro!

Versiunea PRO include un set întreg de opțiuni minunate. Dar, rețineți - aceasta nu este lista finală - echipa uSocial.pro va continua să adauge noi opțiuni, atât în versiunea gratuită cât și în cea PRO, în actualizările care vor urma.

free
Gratuit
Dacă aveți planul Maxim
sau payment
Începând de la $5 pe an
 
Obțineți gratuit   Achiziționează

Efecte unice la hover

Animați-vă butoanele sociale prin intermediul unor efecte speciale.

Eye-catcher

Opțiunea eye-catcher atrage atenția vizitatorilor către butoanele pentru distribuire. Aceasta poate fi închisă pentru doar o sesiune și reține dezactivarea până memoria cache este șteasă. De asemenea, aveți posibilitatea să înlocuiți textul standard și să alegeți un aspect personalizat:

Setări

Un exemplu de tip eye-catcher

18 stiluri noi pentru pictograme

Acum pictogramele uSocial.pro se vor potrivi cu design-ul oricărui website, chiar și unul monocromatic sau pe o pagină de prezentare. 18 scheme noi de culori și stiluri vă vor ajuta, cu siguranță, să creați aspectul dorit, chiar și în cele mai dificile situații :)

Exemple de noi stiluri și culori

Parametrul DATA URL

Distribuirile și aprecierile de la o pagină curentă către o anumită pagină. Atunci când vizitatorii distribuie o pagină pe o rețea socială, aceasta este înlocuită cu o anumită pagină stabilită, anterior, de dvs. De asemenea, această opțiune este utilă în cazul website-urilor flash sau aplicațiilor.

Setări Data URL

Fereastra PRO “Urmăriți-ne pe media socialănoi

Instrumentul Get More Visitors include 4 opțiuni în cadrul variantei PRO:

Testați-l acum!

Statistici extinse: top pagini

Știți ce le place cel mai mult vizitatorilor dvs.? Ce conținut sunt dispuși să distribuie în media socială? Vă vom arăta cele mai populare pagini, cu cele mai multe click-uri pe butonul Share prin uSocial:


Cel mai nou buton uLike

Știm din proprie experiență cât este de important să aflăm care postări sunt cele mai interesante pentru audiență. De aceea, astăzi ne face plăcere să vă prezentăm un instrument nou care să permită vizitatorilor să-și arate aprecierea pentru postările dvs. - un buton universal uLike.

Creați-vă propriul buton uLike

Setări design

Având la bază cele mai bune practici ale serviciilor pentru butoane de distribuire socială și statisticile pentru popularitate și eficiența culorilor, dimensiunea butonului, am realizat un constructor ușor de utilizat, astfel încât oricine să poată crea un buton care se va potrivi perfect pe design-ul oricărui tip de website:


Puteți vedea noul buton uLike în acțiune direct pe blog-ul nostru.


Teste personalizate

Știm cât este de importantă opțiunea de personalizate, de aceea puteți stabili textele dorite care vor fi afișate ÎNAINTE, dar și DUPĂ ce s-a dat click pe buton. Datorită acestui lucru, butonul uLike poate fi utilizat în orice loc și în orice context.

Fereastra “Distribuie în cadrul media socială”

După ce butonul este apăsat, va apărea fereastra ‘Distribuie în cadrul media socială’. Această opțiune asigură un angajament mai mare față de vizitatorii dvs.

Parametri date

Trebuie să amplasați butoanele în cadrul șablonului Aspectul intrărilor sau în cadrul unui mesaj din forum? Nicio grijă! Butonul uLike poate primi parametrii de date transferați pentru URL și TITLE:

Ghiduri pas cu pas despre cum să adăugați mai multe butoane pe o pagină:

Statistici

Un instrument statistic puternic vă va ajuta să aflați postările preferate de către vizitatori. Nu contează dacă aceștia s-au înregistrat prin media socială sau nu pe site - butonul uLike a fost creat pentru a funcționa pentru oricine, inclusiv pentru vizitatori. Dacă doriți, puteți limita utilizarea sa în cadrul codului șablonului.

Viitorul pentru uLike

Acest serviciu este într-o continuă dezvoltare și echipa uSocial.pro lucrează 24/7 pentru îmbunătățirea sa. În viitorul apropiat, utilizatorii serviciului vor beneficia de noi opțiuni utile. Printre altele, se numără și informatorul care afișează cele mai populare postări de pe website.

Important: Rețineți că datele pentru informator vor fi preluate din statisticile actuale ale butonului uLike, așadar este extrem de important să utilizați setările URL și TITLE corect încă de pe acum!

Asta este tot pentru moment! Dar ne vom revedea în curând ;)

Comentariul dvs
avatar