blog-ul oficial uCoz

Întâmpinați primăvara cu noi șabloane uCoz!

Autor: Felicia , 14:06 763

Bună tuturor! Iarna se pregătește de plecare iar primele flori încep să apară — exact ca și șabloanele noastre! Un pachet cu 8 design-uri noi este acum disponibil pe toate serverele. Așadar, haideți să aruncăm o privire la ce este nou:

Aflați mai multeNiciun comentariu

Conectați CloudPayments la magazinul online uCoz

Autor: Felicia , 12:59 768

Vești bune pentru toți proprietarii de magazine online! Am integrat un nou serviciu pentru acceptarea plăților prin cardurile de credit direct pe site — CloudPayments. Conectarea la platformă este extrem de simplă și rapidă.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Noi widget-uri pentru Panoul de Control și Administrarea comentariilor

Autor: Felicia , 11:21 1230

A trecut ceva timp de când v-am prezentat ultimele actualizări, așa că astăzi vă vom arăta noi opțiuni interesante pe care le-am adăugat între timp. Haideți să aruncăm, mai îndeaproape, o privire peste acestea!

Aflați mai multeNiciun comentariu

uCoz împlinește 13 ani — cadouri cu 50% reducere!

Autor: Felicia , 18:30 1204

Începutul de săptămână este cel care dă tonul iar, pentru noi, săptămâna începe cu o aniversare :) !

Avem o soluție chiar în pentru cei mai superstițioși — în sistemul binar, ar fi cea de-a 1101-a aniversare :D ! Așadar, ne puteți felicita pentru cei 1101 (ani) :)

Această zi este una specială nu doar pentru noi, ci și pentru utilizatorii care ne-au fost alături în tot acest timp. Așadar, dorim să vă oferim cadouri pentru a ne arăta recunoștința: începând de azi, puteți beneficia de 50% reducere la toate abonamentele.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Lansare uLanding

Autor: Felicia , 10:11 1285

Tocmai am finalizat etapa închisă beta pentru uLanding.io, un constructor de pagini de prezentare (landing page). Pentru noi, aceasta reprezintă extensia logică a liniei noastre de produs, dar și o șansă de a oferi utilizatorilor noștri un serviciu pentru crearea de pagini de prezentare (landing page) și realizarea de teste A/B și multivariante. În continuare, vom automatiza procesul în cadrul constructorului și vom realiza un instrument util pentru arbitrarea traficului și marketing.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Ofertă specială Cupa Mondială

Autor: Felicia , 15:14 2216

Pe 14 iunie, Cupa Mondială FIFA 2018 va începe pe stadionul Luzhniki din Moscova. Am pregătit deja tradiționalele oferte speciale de vară pentru abonamentele uCoz iar, anul acesta, ne-am decis să dedicăm campania promoțională acestui eveniment sportiv mult așteptat, ce va fi găzduit pentru prima dată în Rusia!

În perioada 28 mai - 4 iunie, achiziționați orice abonament uCoz cu reduceri de până la 80% și participați automat într-o extragere pentru zeci de suveniruri FIFA. Câștigătorii vor fi anunțați pe 14 iunie.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Pregătiți-vă website-ul uCoz pentru GDPR

Autor: Felicia , 15:30 2412

A sosit termenul pentru Regulamentul general pentru protecția datelor personale. Iată ce înseamnă, ce efecte are asupra afacerii dvs. și cum vă puteți pregăti website-ul uCoz. Citiți în continuare pentru detalii!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Integrarea uCalc cu AmoCRM

Autor: Felicia , 07:10 2623

Astăzi, numeroase companii colectează comenzile și diversele solicitări prin intermediul unui singur sistem - CRM (Customer Relationship Management). Iar aceasta se întâmplă deoarece este ușor de folosit, vă permite optimizarea modului de lucru al angajaților, oferă noi oportunități de analiză a datelor și vă ajută să economisiți timp și bani.

De aceea, ne face o deosebită plăcere de a vă anunța integrarea uCalc cu unul dintre cele mai populare servicii tip CRM!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Iată cele mai noi actualizări!

Autor: Felicia , 11:04 3690

Foarte multe lucruri s-au întâmplat de la ultima actualizare. De exemplu, printre altele, am reușit să lansăm cu succes uKit ICO! Dar, asta nu înseamnă că ne-am oprit din a îmbunătăți sistemul și de a adăuga noi elemente. Din contra, echipa noastră a lucrat continuu în tot acest timp, iar acum ne face plăcere să împărtășim rezultatele cu voi.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Lansare ICO pentru uKit (constructorul nostru de site-uri)

Autor: Kurt , 11:20 4488

Acesta este un anunț importat pentru noi. Și, prin "noi", nu mă refer doar la companie, ci și la toți clienții și utilizatorii noștri. Sunt sigur că toți cei care citesc acest articol sunt extrem de interesați de succesul ICO-ului pe care-l lansăm. De aceea, considerăm că este esențial să vă oferim mai multe detalii cu privire la acesta.

Aflați mai multeNiciun comentariu
1 2 3 ... 8 9 »