blog-ul oficial uCoz

7 întrebări pentru un blog de succes

Autor: Raver , 19:13 1818

Astăzi revenim cu un nou articol, dedicat celor mai "scriitori" dintre utilizatorii noștri. Să presupunem că avem un blog și încercăm să ne dăm seama ce fel de strategie trebuie să adopăm pentru a obține rezultate mai bune. Astfel, primul pas este să ne formăm o imagine cât mai clară asupra tipului de blog pe care l-am construit, ce vrem să realizăm cu acesta, unde ne afăm acum și pe ce drum trebuie să mergem pentru a ne îmbunătăți rezultatele. Noi vă propunem cele 7 întrebări de mai jos pentru a clarifica situația:

Aflați mai multe8 Comentarii

Cum atrageți gratuit și Google friendly mai mult trafic pe website

Autor: Raver , 00:52 1966

Indiferent dacă sunteți la începutul drumului de webmaster/blogger sau aveți deja câțiva ani în spate și încă vă luptați pentru a crește semnificativ nivelul traficului, există câteva metode agreate de Google pe care, dacă nu le-ați folosit, merită încercate. Totuși, înainte de a face acest lucru trebuie să vă asigurați că ați respectat cu strictețe regulile necesare înainte de a lansa noul blog/website, după care puteți merge cu încredere la aceste metode:

Aflați mai multe2 Comentarii

uCoz + oDesk

Autor: Raver , 18:05 2215

Industria de freelance online nici nu exista în urmă cu 15 ani, însă acum are o cifră de afaceri anuală de peste 1 miliard de dolari, analiştii previzionând că această sumă va creşte de 5 ori în următorii ani.

oDesk este cea mai mare şi cea mai populară platformă de freelance (activități independente) din lume, ce reunește aproximativ 3 milioane de specialişti care își oferă serviciile în diverse domenii, dar şi peste 500.000 de ofertanți (clienţi) care pun la dispoziție locuri de muncă temporare.

Aflați mai multe2 Comentarii

10 sfaturi pentru usability și design (de care să ţineţi cont înainte de crearea unui website)

Autor: Raver , 21:11 3103
Astăzi, continuăm seria articolelor cu idei și sfaturi pentru dezvoltarea unor proiecte web de calitate. Cu toate că factorii care pot determina succesul unui website sunt diverși, vi-i prezentăm pe cei mai importanți 10 dintre ei și în directă legătură cu partea de design și usability (utilizabilitate):

Aflați mai multeNiciun comentariu

Obiectivele din Analytics pentru un Magazin Online

Autor: Raver , 23:15 2500
Stabilirea obiectivelor Google Analytics pentru Magazinul dvs Online

În articolul de astăzi, vă vom povesti cu lux de amănunte despre o opțiune nouă și extrem de utilă pentru magazinele online uCoz. Aceasta vă va permite conectarea magazinului dvs online la un cont Google Analytics și vă va ajuta să urmăriți și să analizați corect conversiile - astfel, veți putea vedea paginile (și ordinea acestora) pe care a navigat utilizatorul înainte de a lansa comanda. Chiar dacă și până acum era posibilă stabilirea unor obiective de acest tip, acum puteți face acest lucru extrem de rapid și eficient prin intermediul unei noi caracteristici, dar și a acestui ghid.

Astfel, trebuie să ținem cont de faptul că unele magazine acceptă pe lângă comenzile online și pe cele telefonice, iar ținerea unei evidențe pentru cele din urmă este o cu totul altă poveste. Bineînțeles, puteți oricând să întrebați clienții, eventual la finalul conversației cum au ajuns la magazinul dvs.

Aflați mai multe5 Comentarii

Noile profile de pe uID.me!

Autor: Raver , 19:03 3122
Lansare noile profile uID.me

De Moș Nicolae, dorim să anunțăm o nouă lansare! Pe de o parte, aceasta este o actualizare, deoarece profilele globale uID existau deja, iar pe de altă parte, ceea ce s-a început și nu s-a finalizat cu ani în urmă, raportat la rezultatul din prezent.

Dat fiind contextul anterior, am dori să prezentăm noul nostru serviciu - un constructor pentru profiluri personale ce are la bază sistemul nostru global de autorizare uID!

Aflați mai multe17 Comentarii

22 de idei pentru un Website

Autor: Raver , 21:39 11036
Iată că toamna și sezonul rece bat din ce în ce mai mult în monitoare, semn că vom ieși din ce în ce mai rar din case și vom profita de prilejul numai bun pentru creșterea intensității lucrului la site-urile create în sistemul uCoz. Dar, dacă vă doriți să demarați un proiect online nou, ne-am gândit să oferim câteva idei care să vă sporească creativitatea și succesul în arta Webmastering-ului. Știm deja că succesul unui website sau blog pleacă în primul rând de la conținutul său, subiectele pe care le abordeaza și piața căreia i se adresează. Având în vedere cât de multe website-uri există acum pe Internet, teoretic, este nevoie ca un proiect online să fie din ce în ce mai neobișnuit, având astfel potențial să atragă vizitatorii prin ineditul său. Provocarea nu se oprește însă la a găsi un domeniu original în jurul căruia să devoltați website-ul, ci la a găsi un domeniu original despre care destul de mulți să fie interesați să citească sau să se aducă un plus important de calitate chiar și acolo unde există competiție mai serioasă.
Aflați mai multe10 Comentarii

Cheia viitorului: design-ul de tip responsive!

Autor: Raver , 13:31 1527
Probabil aţi auzit cel puţin o dată de web design, şabloane sau design de tip responsive. Ce legătură au acestea cu uCoz şi de ce trebuie să ne gândim la modul în care website-ul este afişat pe dispozitivele mobile?

Mai jos veţi găsi câteva cifre interesante, precum şi modalităţi în care vă puteţi transforma website-ul într-unul cu design responsive.



Responsive web design (RWD) este o abordare în web design, având ca scop crearea de website-uri ce oferă o experienţă vizuală optimă – citirea uşoară şi navigarea prin paginile acestora, având nevoie doar de un minim de acţiuni cum ar fi: redimensionare, panoramă şi derulare (scroll) – utilizând o gamă variată de dispozitive (calculatoare de tip desktop, laptop-uri, telefoane mobile, tablete) pentru accesarea sa.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Statisticile unui website și cum le putem utiliza

Autor: Raver , 23:36 2021
Să spunem că aţi creat website-ul sau blog-ul, aţi creionat designul, aţi introdus pozele şi textul, site-ul a fost optimizat iar primii vizitatori au început să sosească. Care este următorul pas? Ei bine, dacă nu v-aţi instalat încă un modul de statistici, este timpul să o faceţi. De ce? Pentru că dacă numărul vizitatorilor este scăzut, fără statistici nu veţi şti exact care este situaţia. Pentru că, dacă aveți succes şi vizitatorii vin, nu veți şti dacă este un succes real, adică vizitatorii nu doar nimeresc pe site ci şi citesc ce ați publicat.
Aflați mai multeNiciun comentariu

5 criterii de alegere ale directorului de articole pentru un website

Autor: Raver , 16:04 2270
Un site nou creat înseamnă o responsabilitate, chiar dacă a fost creat gratis și e vorba doar de o investiție de timp. Prin urmare, este foarte important să aveți grijă cum il promovați și de unde obțineți backlink-uri. Publicarea de articole în directoare cu link-uri către site este o metodă relativ simplă, frecvent utilizată și care oferă rezultate foarte bune dacă este aplicată corect. Este important să scrieți articole originale și relevante pentru domeniul de activitate, să conțină cuvintele cheie targetate dar, la fel de important este să alegeți directoarele potrivite. Dacă anterior am aflat cele 5 elemente de bază pentru crearea unui website, acum vom vedea câteva elemente importante care contribuie semnificativ la SEO (Search Engine Optimization), respectiv poziționarea site-ului în cadrul motoarelor de căutare.
Aflați mai multeNiciun comentariu
1 2 »