blog-ul oficial uCoz

Să cunoaștem comunitatea: webmaster la doar 10 ani!

Autor: Raver , 16:14 1708

Revenim cu un nou interviu, ce îl are în prim-plan pe unul dintre membrii comunității noastre. După cele anterioare, acum îl avem invitat pe Iosif din Târgu Mureș, unul dintre cei mai tineri utilizatori din România, care a creat primul website în sistemul uCoz când abia împlinise 10 ani.

Aflați mai multe6 Comentarii

Impresii după aproape 7 ani de uCoz

Autor: Raver , 20:52 2051
Actualizare modul Albume Foto

Reluăm seria interviurilor cu utilizatorii noști iar astăzi avem plăcerea să vi-l prezentăm pe Marian, aka yce pe Forum, unul dintre cei mai vechi utilizatori ai platformei uCoz din România.

uCoz: Spune-ne câteva cuvinte despre tine: de unde eşti, încotro te îndrepţi şi când te-ai alăturat comunității uCoz?

Marian: Salutare tuturor! Eu sunt Marian, am acuşa 24 de ani şi sunt din oraşul Iaşi.

Aflați mai multe10 Comentarii

Avantajele unui Magazin Online realizat în uCoz, de la un dezvoltator web!

Autor: Raver , 20:10 2204
Comerțul electronic a început să se dezvolte într-un ritm accelerat în România, dat fiind că în anul 2012 numărul tranzacțiilor online a crescut cu peste 30%, față de 2011, după cum se poate vedea în acest infografic.
uCoz pune la dispoziția celor care doresc să-și dezvolte mici buticuri, magazine online mari și alte platforme similare un modul deosebit de avansat care poate fi activat cu doar 1.99$/lună în mod independent sau cu 5.49$/lună începând cu pachetul "Afacere”.
Există mai multe Magazine Online dezvoltate în platforma uCoz astfel că, mai departe am stat de vorba cu Florin Cărbunar - webmaster care deține două magazine online create în platforma uCoz.
Aflați mai multe8 Comentarii

Interviu - să cunoaștem comunitatea!

Autor: Raver , 15:06 1626
uCoz se apropie cu pași repezi de cea de-a 7 aniversare, fapt pentru care ținem să mulțumim tuturor utilizatorilor care ne sunt alături. A fost și este o plăcere deosebită să avem lângă noi webmasteri de toate vârstele, care creează proiecte interesante, pentru audiențe variate. În sistemul nostru, se găsesc, de la magazine online și bloguri, pînă la fan site-uri și radio-uri. Pentru că dezvoltarea unui site necesită atât resurse informaționale cât și de timp, utilizatorii noștri iși dau întalnire pe Forum-ul oficial, cel al vorbitorilor de limba română, de pretutindeni. Aici, există mai mulți moderatori care asistă utilizatorii din punct de vedere tehnic în diverse situații, iar unul dintre acestia este Danny, Head Moderator și utlizator fidel. Mai departe, vom nota câteva cuvinte despre experiențele pe care Danny le-a avut pînă acum în sistemul nostru și ce recomandări are pentru utilizatorii viitori.
Aflați mai multeNiciun comentariu