blog-ul oficial uCoz

Câștigătorii Concursului uID.me

Autor: Raver , 20:54 1905
Rezultate Concurs uID

Concursul nostru pentru cele mai bune profile uID.me a ajuns la final și astăzi, cu o mică întârziere, suntem bucuroși să anunțăm câștigătorii!

În primul rând, dorim să mulțumim tuturor celor care au participat la concurs. În total, au fost 99 de profile în galeria principală, fiecare dintre ele cu farmecul său personal. Astăzi, le vom premia pe cele mai bune dintre acestea.

Aflați mai multe4 Comentarii

Concurs Profile uID

Autor: Raver , 17:55 2309
Concurs pentru cele mai bune profile uID.me

Pe 5 Decembrie au fost lansate noile profile uID și am decis să marcăm acest moment printr-un nou concurs. Așadar, astăzi avem plăcerea să vi-l prezentăm - Cele mai bune profile uID.me!

Oricine poate participa la acest concurs: de la administratorii de site-uri până la utilizatori obișnuiți!

Aflați mai multe10 Comentarii

BLACK FRIDAY! Achziționați coduri cu 70% reducere

Autor: Raver , 16:50 1624
8 ani uCoz!

Dragi utlizatori și utilizatoare, avem o nouă veste bună pentru voi! Pentru că astăzi 29 Noiembrie este adevăratul Black Friday vă oferim, din nou, posibilitatea de a achiziționa un cod de reîncărcare cu 70% reducere. Astfel, pentru doar 3$, veți putea să reîncărcați contul oricărui website creat în sistemul uCoz cu 10$.

Vă reamintim, în urmă cu o lună am introdus o nouă metodă de plată a serviciilor uCoz, respective codurile de reîncărcare, lansând și o primă promoție, cu această ocazie.

Aflați mai multe2 Comentarii

Cumpărați coduri promoționale cu 70% reducere!

Autor: Raver , 21:35 2219
8 лет uCoz!

Pe data de 29 Octombrie uCoz a sărbatorit cea de-a 8-a aniversare, iar astăzi sărbătorim Holloween-ul! Așadar, ne-am decis să marcăm cele două date prin lansarea unei noi metode de plată - Codurile de reîncărcare. Dacă, indiferent de motive, nu puteți utiliza metodele de plată standard, atunci aceasta este exact soluția de care ai nevoie! Puteți achiziționa codurile și apoi să reîncărcați conturile website-urilor prin adăugarea acestora.

Cumpărați astăzi un cod de reîncărcare și economisiți 70%, mai exact, plătiți doar 3$ (10 RON) și primiți un cod de reîncărcare de 10$, pe care îl puteți achiziționa de pe giftcode.ucoz.ro.
Aflați mai multe4 Comentarii

Votați pentru uCoz la concursul Critic Choice CMS Awards!

Autor: Raver , 18:51 1655
La începutul lui Iunie 2013, utilizatorii și prietenii noști au luat parte la nominalizarea uCoz în cadrul concursului "Critics Choice CMS Awards". Astăzi suntem bucuroși să anunțăm că uCoz a trecut de prima fază a acestuia de aceea, suntem recunoscători tuturor celor care și-au oferit suportul și ne-au nominalizat în cadrul acestui concurs!

Acum, ceea ce trebuie să facem este să votăm pentru uCoz din nou și să ajutăm platforma preferată să câștige concursul!

Pentru a face acest lucru, trebuie să urmați acest link, să introduceți numele și adresa de e-mail, după care să selectați uCoz în nominalizarea "Best Website Builder" și să apăsați butonul "Submit".
Aflați mai multe7 Comentarii

Câștigătorii concursului "Website-ul personal, cartea de vizită 2.0 pentru o carieră de succes"

Autor: Raver , 17:14 1568
În urmă cu aproximativ 2 luni, anunțam fără surle și trâmbițe lansarea unui concurs alături de Wedu, consiliul elevilor din România. Motivația principală din spatele acestuia a fost una socială, respectiv aceea de a crește implicarea elevilor și studenților din țara lui Dracula în crearea unei identități online, a unui brand care să le maximizeze șansele de integrare în câmpul muncii, derulării unor proiecte personale sau antreprenoriale.

Deși suntem tentați să credem că simpla existență a unui profil în rețelele sociale ar fi sufcientă, relevanța existenței acestora devine din ce în ce mai restrânsă, mai ales datorită co-existenței atâtor rețele sociale ale căror scop principal este însă socializarea.
Aflați mai multe18 Comentarii

Concurs Wedu: Website-ul personal, cartea de vizită 2.0 pentru o carieră de succes

Autor: Raver , 15:38 5118
În miez de primăvară, am decis să lansăm un nou concurs care se adresează comunității Wedu, locul de întâlnire al membrilor din Consiliului elevilor cât și celorlalți tineri din România. Deoarece trăim într-o societate dinamică, în care internetul a devenit mai mult decât o formă de comunicare, nevoia unei identități în mediul online este mai mult decât necesară. Astfel, pe lângă tradiționalele rețele de socializare, există necesitatea de a confirma această identitate, prin intermediul unui website sau blog personal. Aici, se pot așterne gânduri, așeza idei despre hobby-uri diferite, scrie diverse poezii sau chiar creea un website cu știri variate din liceu sau facultate. Toate acestea vor ajuta tinerii implicați în viitoarea lor carieră, la accederea în organizații studențești, la integrarea mai facilă în câmpul muncii sau în inițierea unor diverse proiecte antreprenoriale.
Aflați mai multe103 Comentarii

Marele câștigător al concursului uCoz City Grant

Autor: Raver , 15:35 2035
În articolul anterior, am anunțat câștigătorii concursului ce a reprezentat a 3-a etapă a proiectului uCoz City Grant. A fost un proiect intens, ce s-a încheiat cu un duel între cele mai bune website-uri ale orașelor și regiunilor din România. Astfel, cei care s-au dovedit a-și aprecia cel mai mult meleagurile, s-au transformat și în fericiți câștigători. Pentru că o vorbă din popor spune că "Ardealu-i fruncea", avem plăcerea să-l prezentăm pe marele câștigător al concursului uCoz City Grant, Administratorul website-ului dedicat orașului Cluj-Napoca: http://portalclujnapoca.net/. Unii dintre voi, cei foarte familiari cu sistemul uCoz, îl cunosc de pe Forum-ul utilizatorilor uCoz vorbitori de limba româna, drept bogdannn96. Drept urmare, îi mulțumim lui Bogdan pentru amabilitatea sa de a ne acorda un scurt interviu.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Câștigătorii concursului uCoz City Grant

Autor: Raver , 18:28 2564
Iată că, după aproape 4 luni de la lansarea proiectului uCoz City Grant, a avut loc și concursul destinat celor mai bune website-uri ale orașelor și regiunilor din România, create prin intermediul sistemul uCoz. Scopul proiectului a fost acela de a crește vizibilitatea în mediul online a orașelor, satelor și regiunilor din România, prin implicarea webmasterilor care vorbesc limba lui Eminescu.
A fost un proiect complex, în cadrul căruia au participat peste 30 de website-uri, la prima fază. Dintre acestea, 9 au intrat în cea de-a doua etapă, iar 7 website-uri selectate de către echipa uCoz internațional au câștigat premii în cadrul concursului uCoz City Grant. Vă reamintim, concursul a pus la dispoziția celor mai harnici webmasteri cadouri în valoare de aproximativ 4000 de EUR.
Aflați mai multeNiciun comentariu

Vă invităm să participați la programul uCoz City Grant!

Autor: Raver , 18:06 1664
Există numeroase regiuni sau orașe din România, care nu au o imagine în mediul online. Dintre acestea, unele sunt de o frumusețe nedescoperită, altele nu au un loc de informare pentru locuitori, iar unele nu sunt puse suficient în evidență de website-ul existent. Dacă marea majoritate a orașelor cu peste 50.000 de locuitori au un website sau portal, la cele de dimensiuni mai mici, vom constata că sunt mai puțin cunoscute pe internet. Iar imaginea pe internet este deosebit de importantă, mai ales din punct de vedere turistic și informațional.

Cum ar fi ca orașul sau regiunea ta preferată să aibă un website ori portal? Totul pornește de la dragoste, pasiune și implicare. Astfel, dacă îți iubești orașul, atunci ai pasiunea necesară care te poate ajuta să te implici în realizarea unui website centrat în jurul acestuia.
Aflați mai multe2 Comentarii
1 2 »