blog-ul oficial uCoz

La mulți ani nouă — am împlinit 14 ani! Reduceri de 50%!

Autor: Felicia , 10:36 715

Săptămâna trecută am aniversat 14 ani! Este de necrezut că, de mai bine de o decadă, constructorul de website-uri uCoz vă ajută să vă creați propiile pagini, indiferent de vârsta utilizatorului, profesie sau nivel de cunoștințe de programare.

Suntem extrem de entuziasmați să începem un nou an din ciclul de viață la platformei noastre. În următoarele 12 luni vom face tot posibilul de a vă oferi noi actualizări utile în cadrul sistemului, ca răspuns la solicitările voastre.

Aflați mai multeNiciun comentariu

uCalc — Serviciu pentru crearea de Calculatoare & Formulare

Autor: Felicia , 17:43 3949

Astăzi ne face o deosebită plăcere să anunțăm lansarea versiunii în limba engleză a serviciului uCalc — un constructor ușor de utilizat și extrem de intuitiv pentru calculatoare și formulare. Cu ajutorul acestuia, puteți realiza, fără efort, un instrument pentru calcularea costului unor anumite produse sau servicii, crea formulare de rezervare sau livrare, precum și pentru a colecta feedbackul și recenziile clienților.

Aflați mai multeNiciun comentariu

O nouă aplicație pentru administrarea site-urilor uCoz!

Autor: Felicia , 12:30 2750

Astăzi ne face plăcere să vă anunțăm lansarea unei noi aplicații pentru dispozitivele mobile, prin intermediul căreia vă veți putea administra website-urile mult mai ușor! Navigare plăcută!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Și am împlinit 11 ani!

Autor: Felicia , 20:17 2258

Ați avut o petrecere grozavă de Halloween? Sau planificați una pentru în seara aceasta? În timp ce, cu siguranță, încă sunteți absorbiți de spiritul Halloween-ului, echipa uCoz sărbătorește un alt eveniment la finalul lunii octombrie, pe care-l așteptăm, de fiecare dată, cu nerăbdare. 29 octombrie este aniversarea uCoz, iar anul acesta sărbătorim 11 ani de la lansare. Este mult sau puțin? Ei bine, vă lăsăm pe voi să decideți :)

Pentru echipa noastră, 11 ani reprezintă un indicator clar de stabilitate, încredere și creștere continuă. Și, ne bucură faptul că o parte din utilizatori ne sunt alături încă de la început. Dar, indiferent de data la care ați devenit utilizator uCoz, ne-ar face o imensă plăcere să descoperim povestea dvs. din cadrul sistemului, poveste pe care vă invităm să ne-o dezvăluiți prin intermediul comentariilor.

Aflați mai multe2 Comentarii

uBlackFriday: oferta noastră specială va fi lansată în curând!

Autor: Felicia , 14:00 2126

În mod tradițional, Black Friday marchează începutul sezonului de cumpărături pentru Crăciun. În această zi – anul acesta va avea loc pe 26 noiembrie – multe website-uri, companii și magazine oferă reduceri și discount-uri. Bineînțeles, uCoz intră întră în hora reducerilor!

Aflați mai multe5 Comentarii

Aniversare uCoz — tocmai am împlinit 10 ani!

Autor: Felicia , 12:15 2120

Exact, au trecut deja 10 ani de când constructorul nostru de website-uri a fost lansat! Astăzi sărbătorim trecerea unui prag important pentru compania noastră — în industria IT (și nu numai) 10 ani reprezintă cel mai bun indicator de stabilitate și dezvoltare.

Aflați mai multe6 Comentarii

uKit - Creați un website responsive pentru o afacere

Autor: Raver , 19:19 1996

Odată cu dezvoltarea tehnologiilor și infrastructurii, Internetul a devenit din ce în ce mai accesibil pentru toată lumea, fiind utilizat în diferite scopuri. În ziua de astăzi, aproape orice afacere trebuie să-și facă simțită prezența și în mediul online, pentru a atrage mai mulți clienți. Multe companii operează deja online și își oferă serviciile pe Internet cu succes.

Aflați mai multeNiciun comentariu

uCoz a împlinit 9 ani!

Autor: Raver , 18:14 1590

Astăzi este 29 Octombrie, ceea ce înseamnă că uCoz sărbătorește o nouă aniversare! Am împlinit 9 ani și, bineînțeles, nu putem sărbători singuri: dorim ca voi, super u-webmasterii, să ne fiți alături! uCoz continuă să crească, iar platforma este dezvoltată în mod activ, datorită vouă, utilizatorilor noștri. Voi ne inspirați să creem, să inovăm, să oferim servicii din ce în ce mai bune, să dezvoltăm noi opțiuni și să le îmbunătățim pe cele existente.

Aflați mai multe8 Comentarii

Cupa Mondială 2014 și fotbalul găzduit de uCoz

Autor: Raver , 23:35 1718

După patru ani de așteptare, Cupa Mondială de fotbal a sosit din nou, să încălzească vara și-așa, cam răcoroasă. Acum în plină desfășurare, campionatul găzduit de Brazilia ține înterg mapamondul conectat la sportul rege, iar website-urile dedicate fotbalului sunt din ce în ce mai accesate. În acest context, dorim să vă prezentăm câteva website-uri care au ca temă principală fotbalul, create în cadrul platformei uCoz. Acestea sunt fie proiecte destinate campionatului, site-uri ale echipelor de fotbal, site-uri dedicate jocurilor de fotbal pe calculator sau fan cluburi.

Aflați mai multe6 Comentarii

Actualizarea globală a modulului Distribuitor Rețele Sociale

Autor: Raver , 23:40 15179
Actualizarea globală a modulului Distribuitor Rețele Sociale

Acest articol este legat de o actualizare mult așteptată (sau mai degrabă o extensie) al celui mai nou modul - Distribuitor Rețele Sociale.

Cu toate că modulul a fost lansat cu puțin timp în urmă, s-a lucrat constant la acesta în continuare, mai ales în direcția dezvoltării de noi caracteristici. După testele preliminare realizate atât de echipa uCoz cât și de și părți terțe, suntem bucureoși să anunțăm faptul că încă două module sunt disponibile pentru distribuirea pe rețelele sociale, respectiv - Directorul de Fișiere și Panoul de Anunțuri!

Aflați mai multe11 Comentarii
1 2 »