Am lansat Bara Socială!
Bara Socială uCoz

După cum puteți observa și în imaginea postată, astăzi vom vorbi despre Social Media. Recent, echipa noastră a început să dezvolte, în mod activ, conectarea a site-urilor uCoz cu rețelele de socializare iar astăzi suntem pregătiți să vă prezentăm un instrument absolut nou pentru Website-uri!
Bara Socială uCoz este un instrument util și ușor de personalizat ce vă permite să adăugați rapid și ușor butoanele de tipul like” și „share” pe site-ul dvs. Acum nu va mai fi necesar să mai citiți numeroase tutoriale și să creați coduri de butoane separate pentru fiecare rețea de socializare – trebuie doar să activați Bara Socială!

De ce aveți nevoie de ea?


Cum arată Bara Socială uCoz?


Această bară permite vizitatorilor să voteze o pagină și în același timp să o distribuie printr-o rețea de socializare. Atât dvs cât și vizitatorii website-ului vor putea vedea numărul de voturi “îmi place” a paginii în cauză.







Dacă nu dorești ca vizitatorii site-ului tău să vadă butoanele sociale lungi cu numărul de ‘like-uri’, selectează acest model și vizitatorii vor avea posibilitatea să vadă numărul de like-uri doar printr-un click pe o anumită imagine a rețelei de socializare.







Alege acest model dacă numărul de distribuiri este mai important pentru tine decât cel de „imi place”!




Care sunt avantajele barei Social Media uCoz?


Nu sunt necesare cunoștințe de programare! Trebuie doar să activați Bara din Panoul de Control, și va apărea pe website-ul dvs.





Nu ocupă mult spațiu și puteți seta starea predefinita a barei – pliată sau extinsă.

Notă: noi vă sugerăm să folosiți varianta extinsă ca stare predefinită a Barei sociale – utilizatorii vor înțelege imediat scopul acestei bare și vor avea posibilitatea să o minimalizeze la rândul lor, dacă este necesar.





Acestea nu sunt doar butoane sociale, aceasta este o bară ce înțelege întregul sistem uCoz. De exemplu, face distincție între paginile intrării și cele a diferitelor comentarii și chiar dacă vizualizați pagina 10 a comentariilor, URL-ul postării principale va fi luat în considerare ca fiind URL-ul căruia i s-a dat ‘like’.





Dacă este necesar, puteți activa butonul de căutare de pe Bara Socială, buton ce va ajuta vizitatorii să găsească informațiile necesare în cadrul website-ului dvs.







Cu ajutorul serviciului readability.com vizitatorii website-ului vor putea adăuga paginile website-ului ca și bookmark-uri și să revină mai târziu asupra lor, pot transforma website-ul într-o formă ușor de citit, pot trimite paginile către e-reader-uri și, de asemenea, le pot trimite spre printare.




Setările barei Sociale sunt atât de flexibile încât puteți selecta orice tip de bară și o puteți amplasa ori în partea superioară a site-ului, ori în cea inferioară.




Cum să activați Bara Socială? ?

Pentru a activa bara, mergeți în Panoul de Control -> Setări -> Bara Socială.



Selectați “Activeză” și apoi personalizați aspectul acesteia după bunul plac.

Notă: actualmente, bara socială este inactivă, în mod standard, pentru toate website-urile uCoz. Bara va fi inactivă pentru două săptămâni. Dacă nu doriți să vedeți bara pe website-ul dvs, trebuie să o dezactivați prin intermediul setărilor acesteia, altfel, peste două săptămâni, bara va apărea pe toate website-urile, a căror administratori nu au modificat setările acesteia.


Postfață

Asta e tot despre Bara Socială uCoz, cel puțin pentru astăzi și, cu siguranță nu este ultimul pas către creșterea nivelului de socializare a website-urilor! În curând, vom anunța o actualizare globală pentru modulul Distribuitor Rețele Sociale.

Și da, ținem minte faptul că este așteptată posibilitatea înregistrării/autentificării prin rețelele sociale în cadrul website-urilor uCoz. Acesta reprezintă următorul nostru pas, alături de comentariile sociale!

Vă mulțumim și vă rugăm să lăsați aici comentariile și sugestiile cu privire la Bara Socială!

4 Comentarii
avatar
1 Denisa • 17:55, 18 Octombrie 2013
Felicitari! pentru noul modul si pentru actializarile si tot ce faceti sunteti o echipa grozava.Ar fi util si un modul de socializare intre membrii ucoz de tip facebook.Ar fi o comunicare mai buna intre utilizatori si devenind pieteni unii cu alti si-ar spune si parerile asupra site-urilor si s-ar face o dezvoltarea site-urilor mai buna.Mult succes !si cati mai multi ucozisti :)
avatar
2 Raver • 18:05, 19 Octombrie 2013
Mulțumim din nou Denisa. Referitor la modulul de socializare între utulizatori, chiar se lucrează acum la dezvoltarea acestuia. Iată un mic preview aici (varianta în rusă care este funcționabilă): http://uid.me/auth și cum arată un profil: http://uid.me/pavel_kudinov
avatar
3 Craioveanu Alexandru • 22:37, 15 Decembrie 2013
de unde pot face si eu rost de HTML de la bara sociala :D ?
avatar
4 Raver • 21:39, 28 Decembrie 2013
Codul HTML al barei sociale nu poate fi editat dar, dacă ne spui ce ai vrea să faci (ce obiective ai) poate reușim să îți oferim informații utile în acest sens.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar