"My sites" este o aplicație ce vă permite să fiți în permanență la curent cu toate noutățile din cadrul website-urilor preferate. Aceasta interacționează extrem de ușor cu site-urile create prin intermediul platformelor uCoz, WordPress, DLE, Joomla, oferind astfel posibilitatea de a monitoriza orice website care conține feed-uri RSS.

 

"My sites" vă permite să vedeți rapid și cu ușurință toate actualizările din cadrul website-urilor/blog-urilor preferate, a portalurilor cu știri, oferind și posibilitatea de a le citi de pe telefonul mobil. Astfel, prin intermediul acestei aplicații veți putea:

 

 

 

 

 

În plus, cele mai populare website-uri pot fi adăugate cu ușurință din catalogul de site-uri al aplicației. Aici se regăsesc cele mai cunoscute și vizitate website-uri, clasificate pe categorii.

 

 

 

 

În funcție de feedback-ul și sugestiile voastre, aceste directoare vor fi actualizate pe viitor, urmând trendurile și noutățile din domeniu, dar și interesele utilizatorilor.

 

Menționăm că, în curând va fi lansată și varianta pentru dispozitivele care utilizează iOS – ne dorim ca toți utilizatorii platformei noastre să se poată bucura de beneficiile aduse de această aplicație în cel mai scurt timp posibil.

Ca de obicei, așteptăm cu interes orice recomandări, sugestii sau critici - cu siguranță acestea ne vor ajuta să îmbunătățim aplicația și să lansăm actualizări în mod regulat.

5 Comentarii
avatar
1
1 Kames • 15:15, 18 Aprilie 2015
Foarte buna aplicatia, deja am incercat-o (Lumia 520).

Multumim!
avatar
0
2 Raver • 17:47, 18 Aprilie 2015
Super, ne bucurăm să auzim că place! Așteptăm cu interes impresii și sugestii
avatar
0
3 cipriiulian98 • 19:26, 18 Aprilie 2015
Si eu am testat aplicatia pe un telefon Nokia Lumia 520.  Este destul de ok, dar preferam ca stirile sa fie din Romania.
Imi place faptul ca se poate adauga orice site cu RSS smile
avatar
0
4 Raver • 20:18, 24 Aprilie 2015
Ai posibilitatea de a adăuga ce website-uri în limba română dorești, atâta timp cât sunt create în platformele uCoz, WordPress, DLE sau Joomla, mai puțin cele realizate pe platforme proprii, customizate.
avatar
0
5 bigblog • 00:36, 26 Aprilie 2015
Momentan aplicatia este disponibila numai in limba engleza si limba rusa. S-au adaugat site-uri in catalog in functie de limba aleasa. Daca aplicatia ar fi avut si o versiune pe limba romana, cu siguranta ar fi continut si site-uri romanesti in catalog.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar