blog-ul oficial uCoz

Rezumatul concursului "Cel mai bun website uCoz"!

Autor: Raver , 19:38 1378
Lume, lume! Tocmai s-a încheiat concursul “Cel mai bun website” uCoz, prilej cu care am selectat din crème de la crème, cu ajutorul voturilor, cele mai frumoase site-uri uCoz. Locurile 1,2 și 3 au fost recompensate, în ordine, cu un super sistem audio Logitech, un apara foto digital Benq și un super stick de 16 GB Corsair.

Sistemul de participare în concurs a fost unul simplu și a constat din două etape. În prima din acestea, utilizatorii au fost invitați să își publice adresele site-urilor, dacă doresc să participe, pe Forum-ul uCoz România. Apoi, au fost selectate de către echipa uCoz 6 proiecte, care abordează nișe și subiecte interesate, în cadrul cărora, conținutul original sau ridicat calitativ are o pondere semnificativă. După, webmasterii acestora au fost invitați să implice comunitatea, prietenii și cunoscuții din jurul acestora să voteze website-ul prin intermediul unui sistem de votare care s-a bazat pe Facebook și G+.
Aflați mai multe3 Comentarii

Cel mai bun website uCoz!

Autor: Raver , 15:12 1634
Cu ocazia sărbătorilor de Paște avem o surpriză pentru utilizatorii noștri talentați. În perioada 10- 22 aprilie 2012, organizăm Concursul - Cel mai bun site uCoz, la care sunteți invitași să participați voi toți, cei care aveți un site complet (fară pagini în construcție) înscris într-una din urmatoarele categorii :
Aflați mai multe1 Comentarii
« 1 2