Ce sunt Subforumurile?

Haideți să luăm un exemplu concret, pentru a fi pe înțelesul tuturor: avem un forum despre Anime. Deoarece există foarte multe serii de Anime, trebuie să creem, mai întâi, secțiunile forumului, iar una dintre acestea o vom dedica binecunoscutei serii Pokemon.

M-am hotărât să dedic o secțiune separată a forumului pentru personajele mele favorite Pokemon însă, în același timp trebuie să le împart pe categorii pentru o navigare mai ușoară. Cu ajutorul noului buton "Adaugă subforum" acest lucru devine posibil:

 

 

 


 

Cum funcționează?

Este simplu. Subforumurile sunt forumuri ce au un nivel de îmbinare mai adânc. Este posibil să stabiliți personal permisiunile și setările pentru un subforum sau să le preluați pe cele ale forumului de care aparține. Pagina pentru crearea unui subforum arată în felul următor:

 

 

 

Dacă doriți să modificați ordinea subforumurilor sau să le mutați în cadrul altor forumuri, puteți face acest lucru în cadrul secțiunii "Administrare forumuri".

 

 

 

 


 

Cum arată pe un website?

Pagina principală a forumului:

 

Pagina pentru secțiunea forumului:

 

 

Ceea ce are un început, vine cu un sfârșit, de aceea trebuie să vă informăm că noutățile pentru astăzi se încheie aici. Totuși, noi vă invităm să fiți la curent în continuare cu lansările și actualizările interesante ce vor urma! Pentru orice sugestii sau observații cu privire la actualizare, nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos!
4 Comentarii
avatar
1 Alexandra • 17:54, 07 Iunie 2014
Un concurs pe cand?
avatar
2 Raver • 22:00, 07 Iunie 2014
În curând, doar să vedem ceva mai mulți utilizatori noi în sistem :).
avatar
0
3 Bianca Biu • 13:43, 14 Iunie 2014
Buna as vrea sa-mi fac si eu un blog!
avatar
0
4 Raver • 17:22, 14 Iunie 2014
Bună și bine ai venit! Tot ceea ce trebuie să faci este să te înregistrezi aici: http://www.ucoz.ro/register. Dacă ai nevoie de ajutor în procesul de înregistrare, poți găsi informații suplimentare aici (click). Pentru alte întrebări poți utiliza și Forumul oficial uCoz în limba română.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar