Scrieți cel mai bun conținut posibil

Traficul pe website este format din două tipuri de vizitatori: vizitatori noi, care intră pentru prima dată și vizitatori care au mai fost pe website, fiind la a 2-a, a 3-a sau a n-a vizită. Evident, una dintre modalitățile prin care puteți crește traficul zilnic/lunar este aceea de a crește numărul vizitatorilor care se întorc. Dacă i-ați adus inițial pe website, dar apoi i-ați perdut, pe termen lung nu caștigați ceva și veți alerga în continuare după vizitatori noi.
Factorul cu cea mai mare influență în fidelizarea vizitatorilor este conținutul site-ului. Acesta prezintă interes? Este el util? Este prezentat într-un mod atragător și simplu de parcurs? Dacă da, veți avea din ce în ce mai mulți vizitatori ce revin pe website/blog și care vor contribui la creșterea numărului de vizitatori în general.

Creați un website adaptat pentru mobile

Este deja cunoscut faptul că utilizatorii se conectează la internet din ce în ce mai mult folosind tabletele și telefoanele mobile, de aceea este foarte important ca website-urile create să fie optimizate de la bun început. În caz contrar, roboții de căutare ai Google nu vor returna corect rezultatele pe telefoanele mobile, mai ales în cazul site-urilor ce nu sunt adaptate din acest punct de vedere. uCoz vine cu un răspuns la această situație, prin lansarea noilor template-uri responsive, care oferă posibilitatea utilizatorilor adaptării automate a website-urilor create pentru orice dispozitiv. Asta pentru că optimizarea pentru mobile și cea pentru motoarele de căutare merg mână în mână.

Includeți adresa website-ului în semnătura de e-mail

Aceasta este o modalitate foarte simplă și gratuită de a vă promova site-ul și a aduce astfel vizitatori noi. Pe aceeași direcție se axează și semnătura din profilul de pe forumuri sau din comentariile de pe alte website-uri sau bloguri.

Construiți relații cu webmasterii/bloggerii din același domeniu

Ceea ce Internetul, dar mai ales blogging-ul, aduce în prim plan este relația personală. Evitați să considerați celelalte website-uri din domeniu ca fiind simple surse de backlinkuri sau promovare a website-ului dvs. Citiți cu atenție articolele, exprimați-vă părerea, puneți întrebări, discutați, participați la întalniri și creați o relatie personală cu ei. A fi parte dintr-o comunitate este o metodă mult mai sigură de a aduce trafic pe website decât “pescuitul” de backlinkuri ...

Folosiți guest postingul (în cazul blogurilor)

... și în plus veți reuși mult mai ușor și mai firesc sa obțineți acordul lor de a publica guest posturi (articole ca oaspee) pe blogurile acestora iar, ca bonus, o relatie personală cu bloggerii din nișa proprie vă va ajuta să înțelegeți mult mai bine ce gen de articole ar accepta ca guest post și să vă adaptați subiectul și stilul pentru a garanta publicarea.

Evitați exagerările în SEO

După cum subliniam anterior, unul dintre cele mai importante lucruri pentru calitatea unui website este conținutul acestuia. Dacă aveți un conținut de calitate, ce prezintă utilitatea, relevanță, este ușor de înțeles și aplicat de către publicul țintă, vă va fi extrem de ușor să așterneți bazele SEO pe acest conținut. Este important însa să cunoașteți bazele optimizarii pentru motoare de căutare, ce este agreat de Google și ce nu, precum și cum să faceți ca acel conținut de calitate să fie gasit cât mai ușor de către utilizatori. La cât mai mulți vizitatori unici!

2 Comentarii
avatar
0
1 Letitia • 20:06, 16 Iunie 2014
Blogul Anghelina Letitia.Nu am de mult timp blogul asta si vreau sa ma intregrez aici!!!!!!
avatar
0
2 Raver • 21:07, 16 Iunie 2014
Ați avut un Blog creat în sistemul uCoz? Dacă da și doriți să-l reactivați, lăsați-ne adresa acestuia aici. Dacă nu și doriți să creați unul vă așteptăm aici: www.ucoz.ro/register. Toate instrucțiunile necesare pentru crearea acestuia se găsesc aici: http://forum.ucoz.ro/forum/6-2250-1. Dacă doriți altceva, vă rugă, să ne spuneți cum vă putem ajuta.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar