Noile profile de pe uID.me!
Lansare noile profile uID.me

De Moș Nicolae, dorim să anunțăm o nouă lansare! Pe de o parte, aceasta este o actualizare, deoarece profilele globale uID existau deja, iar pe de altă parte, ceea ce s-a început și nu s-a finalizat cu ani în urmă, raportat la rezultatul din prezent.

Dat fiind contextul anterior, am dori să prezentăm noul nostru serviciu - un constructor pentru profiluri personale ce are la bază sistemul nostru global de autorizare uID!






De ce îl lansăm?


Cu siguranță vă întrebați de ce uCoz a decis lansarea unui astfel de proiect, de ce ați avea nevoie de acesta, șamd.

Cu puțin timp în urma, host-urile web gratuite, chiar și uCoz la începutul existenței sale, au fost asociate cu paginile personale. Astăzi, astfel de pagini nu mai sunt populare și rareori sunt create, deoarece această nișă a fost preluată între timp de rețelele sociale. În plus, nevoile și interesele utilizatorilor de pe Internet s-au modificat.

Cu toate acestea, există numeroase rețele sociale pe Internet, iar dorința de a avea o reprezentare socială în mediul online încă există. Așadar, cum poți avea o scurtă prezentare pe internet și cum ai putea să vizualizezi și alte profiluri? Mai departe, ne-am hotărât că ar trebui să arate cam așa:







Ce urmează


De fapt, în timp ce lucram la noi profiluri, am ajuns la concluzia că totul poate fi făcut mai ușor și că informațiile pot fi prezentate în mod diferit, însă acest lucru ar întârzia considerabil lansarea și nu ne doream acest lucru. Deja avem în plan uID V2, dar cel mai probabil vom oferi utilizatorilor noștri posibilitatea de a alege ce tip de profil doresc să utilizeze - cel actual sau varianta uID v2. Totuși, noi vă invităm să vorbim despre ce avem și nu despre ce e posibil să avem în viitor. Vă vom ține la curent cu toate informațiile, iar planurile viitoare de dezvoltare vor depinde în mare parte de utilizatorii noștri și de nevoile lor, nu de ideile dezvoltatorilor noștri. Pentru cei ce ar putea spune că ce facem aici nu este necesar și că ar trebui să ne concentrăm pe dezvoltarea platformei uCoz, am dori să oferim niște explicații. Actualmente, avem un ritm destul de bun în ceea ce privește dezvoltarea de noi opțiuni și îmbunătățirea funcționalităților existente. Cu toate acestea, prioritatea noastră numărul 1 nu este viteza, ci calitatea: dorim să testăm toate opțiunile într-un mod cât mai detaliat înainte de a fi puse în așteptare pentru lansare.

Câteva informații


1. Echipa ce se ocupă de acest proiect reprezintă o divizie separată, ce nu este la curent cu backend-ul uCoz, deoarece aceștia folosesc principii destul de diferite pentru dezvoltare și chiar se află într-o locație separată. Când echipa era abia formată, am încercat să implicăm unii dezvoltatori în lucrul prin intermediul codurilor uCoz, dar acest lucru s-a dovedit a fi ineficient, aceștia lucrând mult mai bine în proiecte separate.


2. Orice website uCoz are modulul Utilizatori iar utilizatorii ai profiluri pe website-urile lor. Acestea sunt funcționale și invechite moral. Relaxați-vă pentru că nu vom înlocui profilurile locale cu cele globale!

Suntem mai degrabă oreintați spre a încerca regândirea modulului în care profilul utilizatorului ar trebui și ar putea arăta, incluzând profilurile de pe website-urile uCoz. Ne propunem să oferim posibilitatea de a alege noi profiluri de utilizatori pe website-uri, iar pe cele cu metodă de autentificare globală le vom integra în cadrul profilurilor uID noi. Acestea vor arăta diferit, însă vom putea în continuare să le administrăm - vor rămâne în cadrul website-urilor. Integrarea va face profilul utilizatorului mult mai valoros și va fi mult mai clar cine este un anume utilizator. Bineînțeles, aspectul și funcționalitatea vor fi îmbunătățite și din acest motiv această lansare va fi avantajoasă, în același timp, și pentru platforma uCoz..


Vrem să credem că noul serviciu va fi unul util și veți ști exact ce link doriți să adăugați în profilul dvs de Skype, în cadrul profilului unui forum, sau chiar ca informații suplimentare în cadrul unui CV. Așadar, iată: www.uid.me!


17 Comentarii
avatar
1 Marius • 23:21, 06 Decembrie 2013
foarte interesant..imi place
avatar
2 Raver • 15:14, 07 Decembrie 2013
Ne place că îți place, Marius!
avatar
3 Marian • 03:38, 08 Decembrie 2013
Bun, imi place,profil,profil, dar mie mi-ar place sa scriu cateva ganduri,ca asa ce fac,intru, vad si pa :), as vrea sa citesc s-au sa-mi public cateva ganduri/patanii ale internetului..mai stiu eu !
avatar
6 Raver • 14:17, 09 Decembrie 2013
Păi, poți să scrii despre tine la Biografie și gândurile să le așezi pe un Blog creat în sistemul uCoz, pe care să-l pui ca link, în categoria site-uri.
avatar
4 Denisa • 21:58, 08 Decembrie 2013
Felicitari! Si mie imi place este un nou proiect bine realizat.
avatar
7 Raver • 14:19, 09 Decembrie 2013
Mulțumim frumos. Sperăm să-l utilizezi cu plăcere!
avatar
5 Marian • 00:14, 09 Decembrie 2013
Multumesc, mi se pare bună ideea.
Când se va schimba linkul de înregistrare din 
Cod
$LOG_FORM$
  ? Momentan este guid.uid.me/register spre deosebire de prima pagină a site-ului uid.me pe care atunci când apeși pe înregistrare se deschide o fereastră elegantă în care te poți înregistra rapid cu profilul de pe rețelele de socializare și nu numai.
avatar
8 lup cosmin • 19:13, 11 Decembrie 2013
De la ultima cadere a saitului nu mai pot accesa nici bara de unelte nu mai pot administra saitul ce pot sa fac ?

http://imageshack.us/a/img543/1507/md7o.jpg

Folosesc :Mozilla Firefox ,Google Chrome si Internet Explorer

[b]Adăugat[/b] (10/12/2013, 5:54 PM)
---------------------------------------------
Nu se poate ca un Moderator sau un Administrator sa vada cea ce am spus in rindurile de mai sus ?
avatar
9 Raver • 17:21, 13 Decembrie 2013
Cosmin, pentru a remedia situația, trebuie să te autentifici pe website utilizând http://aquamaniaks.ucoz.ro/admin și să elimini script-urile acestea din template-uri:


Citat
<script type="text/javascript" src="/js/jquery.cycle.all.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="/js/jquery.easing.1.1.1.js"></script>
<script type="text/javascript" src="/js/function.js"></script>
<script type="text/javascript" src="/js/bbcodes.js"></script>

Spune-ne te rugăm dacă a funcționat ulterior.
avatar
10 lup cosmin • 16:19, 15 Decembrie 2013
Nu am reusit sa ai dau de capat dar varog sa ma ajutati.Am lasat un mesaj privat catre dumneavoastra cu doleantele mele.Multumesc anticipat de timpul acordat.
avatar
11 Raver • 20:55, 15 Decembrie 2013
Vom reveni cu un răspuns în cursul zilei de luni pe Forum-ul uCoz. Îl vom oferi acolo pentru că este mai bine ca acesta să rămână stocat și pentru alți utilizatori care caută rezolvare la această situație.
avatar
12 lupu • 19:10, 16 Decembrie 2013
Vreau sa va multumesc pentru ajutorul acordat si imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu intrebarile mele.
avatar
15 Raver • 19:41, 18 Decembrie 2013
lupu, de asta suntem aici, pentru a oferi suport! Pe viitor însă am rugămintea ca toate întrebările de ordin tehnic să fie puse pe Forum-ul în română și aici să fie doar întrebări On-Topic. Mulțumim!
avatar
13 fiica norilor • 08:32, 18 Decembrie 2013
Nu reusesc. nu am primit mesaj pe telefon,nu am ce sa confirm ,apoi ma chinuii 7 ore cu un cod,care indiferent cat ma chinuii nu intra corect,dar cred ca e smecheria voastra ,,,,,,,,caut in alta parte ,la voi vad ca nu am sanse sa-mi fac blog. sa va fie de bine
avatar
14 Raver • 15:27, 18 Decembrie 2013
fiica norilor, pentru a-ți creea un Blog, trebuie să urmezi aceeași pași pe care trebuie să-i pracurgi și când îți creezi un website, cu mențiunea că trebuie să activezi modulul Blog: http://forum.ucoz.ro/forum/6-2250-1

Dacă dorești să te înregistrezi pe uID, poți să o faci direct cu Facebook și nu ai nevoie de vreun nr de telefon smile . Pentru a te înregistra, link-ul este aici: http://uid.me/#sign_up
avatar
16 Raver • 15:53, 02 Mai 2014
Dacă te referi la crearea unui articol prin intermediul modulului Blog din website-ul tău uCoz creat, ceea ce trebuie să faci este :

1. După ce te autentifici pe website prin uID, să apeși butonul Adaugă intrare nouă din partea dreaptă sus a secțiunii cu articole

2. O altă variantă este să te autentifici în Panoul de Control, să mergi la modulul Blog și să apeși butonul "Adaugă o intrare nouă". 

Dacă te referi la altceva, dă-ne de știre și facem tot posibilul pentru a te ajuta!
avatar
17 constantin • 20:13, 15 Mai 2014
extra interesant
Comentariul dvs
ComForm">
avatar