blog-ul oficial uCoz

Câmpuri suplimentare pentru modulele uCozActualizare 5-2016

Autor: Felicia , 10:37 2224

Pentru majoritatea, vara se referă la soare, mare, vacanță și petreceri. Dar aici, la uCoz, este momentul ideal pentru actualizările mult așteptate, iar astăzi ne face plăcere să vă prezentăm una dintre acestea. În urma numeroaselor solicitări pe care le-am primit, am decis să adăugăm noi câmpuri suplimentare în cadrul principalelor module ale sistemului.

Aflați mai multe3 Comentarii

ALT și TITLE pentru modulul Albume Foto și alte erori remediateActualizare 4-2016

Autor: Felicia , 10:00 2281

Astăzi ne face deosebita plăcere să vă prezentăm prima actualizare a verii! Pe lângă remedierea unor erori, această actualizare include și setările mult așteptate Title și Alt pentru modulul Albume Foto.

Aflați mai multe1 Comentarii

Aplicația My Sites pentru iOS

Autor: Felicia , 14:08 2225

Și iată că a venit și ziua în care aplicația noastră a devenit disponibilă pe toate platformele mobile majore. Mulți dintre utilizatorii noștri au așteptat cu nerăbdare lansarea versiunii iOS a aplicației My Sites iar acum avem plăcerea să anunțăm ca aceasta este deja disponibilă pentru descărcare.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Webtop -> uID.me (Actualizarea 3-2016)

Autor: Felicia , 17:30 2162

Unele dintre cele mai des întâlnite întrebări pe forum sau în mesajele către Asistență Tehnică sunt: cum pot fi modificate datele personale din profilul utilizatorului, precum numele complet sau datele de logare. De ce anumite informații pot fi modificate pe un website, iar altele doar în cadrul Webtop-ului? Ce este Webtop și cum este conectat la profilul website-ului și la uID.me?

Aflați mai multe1 Comentarii

Lansarea Modulului SEO

Autor: Felicia , 17:05 2362

Fără niciun dubiu, modulul SEO este una dintre cele mai așteptate și dorite actualizări, iar astăzi ne face plăcere să anunțăm, în sfârșit, lansarea acestuia. Scopul acestui modul este de a vă ajuta să vă optimizați și să vă promovați website-ul.

Aflați mai multe6 Comentarii

Imagine: TITLE & ALT și alte actualizări

Autor: Felicia , 17:26 1903

Astăzi dorim să vă prezentăm un mic rezumat cu cele mai recente actualizări – setările avansate pentru imagine au fost adăugate pentru încă 5 module, actualizarea tag-ului $CUT$ și alte erori remediate. Acestea se regăsesc deja pe toate serverele.

Aflați mai multeNiciun comentariu

O nouă bară de instrumente pentru website-urile uCoz

Autor: Felicia , 22:08 2533

Mergând pe aceeași linie cu îmbunătățirea panoului de administrare a intrărilor, ne face plăcere să vă prezentăm ultima actualizare din acest an — o bară de instrumente personalizabilă (Bara Admin) pentru website-ul dvs.

Actualizarea este disponibilă pe serverele s1-s8, s33, s36, s39, s100 & s101. Află mai multe
Aflați mai multe18 Comentarii

Actualizări Magazin Online, politică nouă de indexare și alte noutăți (Actualizare 8-2015)

Autor: Felicia , 15:20 2413

Toamna sosește cu prima actualizare: o nouă politică de indexare a website-urilor noi, actualizări în cadrul Magazinului Online, dar și obișnuitele remedieri de erori.

Aflați mai multe8 Comentarii

Timp de încărcare al imaginii optimizat, listă blocări & erori remediate (Actualizarea 7-2015)

Autor: Raver , 13:20 1742

Actualizarea de astăzi include o opțiune care s-a regăsit destul de des printre sugestiile primite din partea utilizatorilor noștri. Aceasta este o listă completă cu utilizatorii blocați, în care este afișată data de început și de sfârșit a perioadei de blocare, motivul dar și moderatorul care a blocat utilizatorul în cauză.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Noi șabloane personalizabile în cadrul modulului Forum (Actualizare 6-2015)

Autor: Raver , 09:52 1806

Această noutate va fi, cu siguranță, deosebit de utilă utilizatorilor care doresc opțiuni avansate pentru personalizarea design-ului în cadrul modulului Forum.

Aflați mai multe2 Comentarii
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »