blog-ul oficial uCoz

Personalizare Bară Moderare (Actualizare 5.2-2015)

Autor: Raver , 13:06 1704

Deoarece încercăm cât mai mult să ținem cont de opiniile și sugestiile utilizatorilor, după lansarea ultimei actualizări - noua Bară pentru Moderarea Intrărilor - am luat în considerare feedback-ul vostru și am revenit cu o nouă versiune pentru aceast mic panou.

Aflați mai multe4 Comentarii

O nouă bară de moderare & link-uri către rețelele de socializare în profiluri

Autor: Raver , 11:25 1570

Astăzi ne face o deosebită plăcere să anunțăm două actualizări noi în cadrul sistemului: bara de moderare are un design nou, iar în cadrul profilurilor se pot adăuga, de acum înainte și link-urile către rețelele de socializare.

Actualizarea este disponibilă pe toate serverele.

Aflați mai multe2 Comentarii

Actualizări SEO în Magazin online & alte erori eliminate (Actualizarea 4-2015)

Autor: Raver , 16:55 1588

Actualizările sunt disponibile pe toate serverele.

Aceste actualizări au fost anticipate de ceva timp iar astăzi ne face plăcere să începem cu cea mai importantă dintre ele, respectiv actualizarea modulului Magazin Online.

Aflați mai multe4 Comentarii

Extinderea limitelor modulului Distribuitor Rețele Sociale (Actualizarea 3-2015)

Autor: Raver , 15:01 1363

De ceva vreme v-am tot promis modificarea limitelor pentru modulul Distribuitor Rețele Sociale, iar astăzi ne face o mare plăcere să vă comunicăm ultimele noutăți în această privință.

Actualizarea este deja disponibilă pe toate serverele.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Aplicația "My Sites" pentru Windows Phone

Autor: Raver , 11:05 1444

Astăzi dorim să vă prezentăm "My Sites", varianta destinată dispozitivelor care utilizează sistemul de operare Windows. Pentru câteva luni bune, aplicația a fost disponibilă doar pentru sistemele Android, însă acum ne-am decis să mergem într-o nouă direcție (în ceea ce privește domeniul aplicațiilor mobile).

Aflați mai multe5 Comentarii

Actualizări și alte erori eliminate (Actualizarea 2-2015)

Autor: Raver , 15:50 1466

Probabil știți deja că obiectivul nostru este de a îmbunătăți constant serviciile oferite, dar și de a inova prin adăugarea de noi opțiuni în cadrul sistemului. Astăzi dorim să vă punem la curent cu ultimele actualizări efectuate, precum și să enumerăm erorile semnalate care tocmai au fost eliminate.

Aflați mai multe5 Comentarii

uShop: Importul produselor din fișierele YML (Actualizarea 1-2015)

Autor: Raver , 11:12 1409

A trecut ceva timp de la ultima actualizare, iar astăzi este momentul potrivit să schimbăm aceast lucru!
Primul update din acest an este unul extrem de util proprietarilor de magazine online. Astfel, de acum înainte puteți importa produsele pe website-ul magazinului prin intermediul fișierelor YML!

Aflați mai multe4 Comentarii

Actualizarea design-ului blog-ului oficial uCoz!

Autor: Raver , 21:25 1545

Salutări dragi cititori! Sperăm că ați avut parte de Sărbători Fericite alături de cei dragi dar și de un început de an minunat. Trebuie să fiți de acord că astăzi este unul dintre rarele momente în care vă puteți da seama de subiectul articolului chiar înainte de a termina de citit titlul acestui articol.

Aflați mai multe10 Comentarii

Reduceri pentru un Crăciun Fericit și un An Nou plin cu bucurii

Autor: Raver , 17:47 1428

Vă dorim un Crăciun Fericit și un An Nou plin cu bucurii - iar pentru aceasta venim cu un nou cadou din partea uCoz: reduceri de până la 80% pentru toate pachetele premium.

Aflați mai multe5 Comentarii

Șabloane responsive noi pentru website-urile uCoz!

Autor: Raver , 23:03 1636

Noul An se apropie cu repeziciune iar cadourile pe care vi le-am pregătit devin din ce în ce mai interesante! Cu siguranță, mulți dintre voi, utilizatorii noștri ați așteptat cu nerăbdare noi șabloane, moderne și responsive, mai ales ca de la ultimele șabloane introduse a trecut ceva timp. Iată că așteptarea a luat sfârșit pentru că astăzi ne face plăcere să vă informăm că au fost adăugate în sistem 32 de template-uri responsive noi nouțe și gratuite pe deasupra!

Aflați mai multe7 Comentarii
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 »