Haideți să începem cu câteva cuvinte despre anul ce se apropie de final: cu toate că nu a fost unul ușor, a fost totuși extrem de interesant și productiv. Am lansat numeroase actualizări îndelung așteptate: un nou Editor Vizual, subforumuri, înregistrarea și comentariile prin intermediul rețelelor sociale, precum și multe alte actualizări și erori remediate.

Am început deja să oferim cadouri utilizatorilor noștri: un șablon gratuit pentru Crăciun și alte peste 30 de șabloane standard responsive. Iar acum, continuăm seria cadourilor de Sărbători cu reduceri la pachetele premium!

Pentru perioada 23 Decembrie - 7 Ianuarie am implementat un sistem de reduceri automat, astfel că fiecare lună de existență a unui website se transformă într-un discount de 1%. De exemplu, dacă aveți un website cu o vechime de 6 ani (72 luni), discount-ul primit va fi de 72%. Valoarea maximă a unui discount acordat este de 80%, iar reducerea este aplicată tuturor site-urilor pe care le administrați. Deoarece apreciem angajamentul și loialitatea utilizatorilor noștri ceva mai vechi și cu mai multă experiență, am simțit nevoia să-i recompensăm cu acest mic cadou.

Notă: discount-ul se aplică pentru orice pachet, la achiziționarea pe o perioadă de minim 3 luni. Reducerea va putea fi observată atunci când încercați să achiziționați oricare pachet premium.

Continuăm mai departe cu veștile bune și vrem să vă dezvăluim câteva dintre planurile noastre pentru anul care urmează. Astfel, la începutul lui 2015, vă vom prezenta noua versiune a Panoului de Control, lansare pe care, vă mărturisim - o așteptăm și noi cu mare nerăbdare. În plus, vom continua să introducem noi opțiuni și șabloane responsive, precum și prezenta o serie de parteneriate încheiate cu firme din tehnologie, ale căror produse le veți putea utiliza în cadrul unor oferte speciale.

Dorim să urăm un Crăciun Fericit și un An Nou plin de bucurii, din partea întregii echipe uCoz. Fie ca în Noul An toate dorințele să vi se împlinească și să aveți parte de mult succes în tot ceea ce vă propuneți!

5 Comentarii
avatar
0
1 Adrian • 00:57, 26 Decembrie 2014
Buna treaba. Din ce in ce mai bine in sistemul UCOZ!!
avatar
0
2 Raver • 10:28, 06 Ianuarie 2015
Mulțumim! Sperăm că ai beneficiat de această promoție. Dacă nu, mai sunt ceva mai mult de 24 de ore să o faci. Un an nou fericit!
avatar
1
3 Adrian • 19:03, 06 Ianuarie 2015
Am domeniu luat de la UCOZ si a fost foarte ieftin, se merita! www.deinteres.org
avatar
0
4 draganpetru • 13:00, 15 Ianuarie 2015
buna ma numesc petru am si eu o rugaminte cum fac sa iau un domeniu sau pe acre il am http://filmedivix.ucoz.ro da prin sms daca se poate va rog o informatie ceva va multumesc
avatar
0
5 Raver • 13:21, 15 Ianuarie 2015
Salut Petru. Ai mai multe variante:

1. Achiziționezi pachetul Optim de la 7.99$/lună pe 1 an sau Magazin de la 9.99$/lună și primești un domeniu .com, .org sau .net gratuit.
2. Mergi pe un https://domain.ucoz.com/ de unde achiziționezi orice domeniu net, com, org, etc și îl atașezi site-ului tău, utilizând acest tutorial. Dacă mai ai alte înrebări, dă-ne te rugăm de știre!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar