Rezumatul concursului "Cel mai bun website uCoz"!
Lume, lume! Tocmai s-a încheiat concursul “Cel mai bun website” uCoz, prilej cu care am selectat din crème de la crème, cu ajutorul voturilor, cele mai frumoase site-uri uCoz. Locurile 1,2 și 3 au fost recompensate, în ordine, cu un super sistem audio Logitech, un apara foto digital Benq și un super stick de 16 GB Corsair.

Sistemul de participare în concurs a fost unul simplu și a constat din două etape. În prima din acestea, utilizatorii au fost invitați să își publice adresele site-urilor, dacă doresc să participe, pe Forum-ul uCoz România. Apoi, au fost selectate de către echipa uCoz 6 proiecte, care abordează nișe și subiecte interesate, în cadrul cărora, conținutul original sau ridicat calitativ are o pondere semnificativă. După, webmasterii acestora au fost invitați să implice comunitatea, prietenii și cunoscuții din jurul acestora să voteze website-ul prin intermediul unui sistem de votare care s-a bazat pe Facebook și G+.

Astfel, după o competiție strânsă câștigătorii finalei sunt: 1. Fifastars.net, 2. Jocuri.ucoz.ro, 3. Proiectemobila.ucoz.com, Alegerea echipei uCoz este thefree3dmodels.com, iar lista completă a participanților, în ordinea câștigătorilor poate fi observată aici: http://forum.ucoz.ro/dir. Mai urmează concursuri uCoz, așă că vă invităm să țineți aproape!
3 Comentarii
avatar
0
1 website promotion • 20:05, 31 Mai 2012
Subiect fără seamăn, este foarte interesant pentru mine))))
avatar
1
2 Raver • 19:26, 04 Iunie 2012
Dacă vei dori să participi la viitoarele concursuri uCoz, ești așteptat cu mare drag.
avatar
3 dodita • 04:43, 28 Iunie 2012
Acest concurs consta in gasire a multor poze cu cantareata Andrea Teodorova.Daca veti gasi 50 de poze cu Andrea Teodorova veti primi 15 Like-uri pe facebook-ul dumneavoastra!!!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar