blog-ul oficial uCoz

3 în 1: Actualizări de toamnăActualizare 14-2016

Autor: Felicia , 11:47 2160

Iarna se pregătește să vină mai devreme, iar majoritatea dintre noi îi putem simți deja aerul rece. Temperaturile au scăzut, prima ninsoare a apărut, iar echipa noastră a petrecut și mai multe timp în birouri, lucrând intens la noi surprize.

O parte din ele au fost deja finalizate, iar acum vă prezentăm 3 noi actualizări, precum și o listă de erori remediate. Dar, stați pe aproape, noi actualizări vor veni curând!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Actualizare Panou Anunțuri și alte erori remediate

Autor: Felicia , 14:00 2022

"Vine iarna!" — începând de azi nu este doar o replică celebră dintr-un serial TV, ci o realitate, din moment ce mulți dintre utiliatorii noștri au avut deja parte de prima ninsoare. Dar nu ne temem de iarnă! Din contra — parcă sursa noastră de energie s-a revigorat și ne concentrăm pe a vă oferi mult așteptatele actualizări. Iar astăzi, ne face plăcere să vă prezentăm una dintre ele!

Aflați mai multeNiciun comentariu

22 coduri de sistem noi

Autor: Felicia , 09:26 2669

Toți utilizatorii uCoz, atât webmasterii la început de drum cât și cei cu experiență, vor descoperi lucruri interesante în actualizarea de astăzi. Pentru a vă simplifica lucrul cu operatorii condiționali pentru diferite grupuri de utilizatori, ne face plăcere să anunțăm adăugarea de noi coduri de sistem. Așa cum deja ați aflat din titlu, numărul total de coduri noi este de 22.

Aflați mai multe2 Comentarii

Cele mai bune reduceri pentru vechii noștri prieteni!

Autor: Felicia , 12:41 2115

Cum toamna începe să-și intre în drepturi, ne-am gândit că ar fi o idee bună să încălzim un pic atmosfera. Și ce ar putea fi mai potrivit decât reduceri pentru utilizatorii noștri fideli? Astăzi v-am pregătit două oferte cu totul speciale care, cu siguranță, vă vor face ziua mai frumoasă!!

Aflați mai multe1 Comentarii

Fixarea postărilor, limitări adăugare imagine modificate & alte erori remediateActualizare 11-2016

Autor: Felicia , 16:30 2223

Panoul de Anunțuri este unul dintre cele mai utilizat module din cadrul uCoz, datorită instrumentelor utile care vă permit crearea unei pagini complet funcționale de anunțuri. Totuși, dorim să ne îmbunătățim constant serviciile oferite și, din acest motiv, astăzi dorim să vă prezentăm o nouă actualizare!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Noua pagină 'În curând', noi avatare & autentificare uID actualizatăActualizare 10-2016

Autor: Felicia , 19:39 2248

Un nou anotimp a început iar noi ne simțim complet revigorați și plin de energie. De aceea, astăzi vă prezentăm un nou set de actualizări: un nou șablon pentru pagina "Website-ul este închis temporar", o colecție de avatare, autentificare uID îmbunătățită, dar și alte erori remediate.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Îmbunătățirea calității & cantității imaginilorActualizare 9-2016

Autor: Felicia , 21:22 2130

Adăugarea de conținut unic pe website este un lucru esențial, însă nu trebuie să fie trecută cu vederea și importanța conținutului vizual. Pentru a face lucrurile mai ușoare în ceea ce privește acest aspect, am decis să îmbunătățim instrumentul pentru adăugarea imaginilor pentru fiecare modul. Nu a fost un lucru ușor de realizat dar, având în vedere că adorăm provocările, am finalizat cu succes acest proiect, pe care astăzi vi-l prezentăm cu mândrie!

Aflați mai multeNiciun comentariu

$TAGS$ & versiune pentru cei cu deficiențe de vedereActualizare 8-2016

Autor: Felicia , 19:03 1806

Ca de fiecare dată, echipa noastră are numeroase surprize care, cu siguranță, vă vor face să vă doriți să vă duceți website-ul la următorul nivel.

Aflați mai multeNiciun comentariu

Securizați-vă website-ul prin HTTPSActualizare 7-2016

Autor: Felicia , 15:48 2243

Ne face o adevărată plăcere să vă anunțăm lansarea unei opțiuni îndelung așteptată și cerută de foarte mulți dintre utilizatorii noștri. De acum, puteți instala certificate SSL pe website-urile uCoz!

Aflați mai multeNiciun comentariu

Actualizări de vară!Actualizare 6-2016

Autor: Felicia , 15:00 2057

Iată că am și ajuns la jumătatea verii și parcă toată lumea se gândește doar la soare, cocktail-uri, nisip fierbinte și mare albastră... Totuși, echipa noastră se concentrează, în continuare, asupra modalităților de îmbunătățire a sistemului și adăugarea de noi opțiuni, cât mai utile și interesante. Iar astăzi dorim să vă prezentăm ultimele noutăți.

Aflați mai multeNiciun comentariu
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 »