V-ați gândit vreodată cât de mult s-a schimbat internetul în acești 11 ani? Câteodată avem impresia că numeroasele rețele sociale și video-urile amuzante de pe YouTube au fost acolo dintotdeauna. Totuși, primul video YouTube a fost adăugat în aprilie 2005, cu doar o jumătate de an înaintea lansării uCoz. Și, nu cu mult înainte, în februarie 2004, a fost lansată rețeaua de socializare Facebook. Chiar și Google nu e foarte "bătrân" dacă măsurăm în ani umani, fiind înființat în anul 1998.

Cu aceste elemente am dorit doar să subliniem ceea ce este deja evident: cu siguranță fiecare dintre noi are acel ceva pe care ni-l vom reaminti tot timpul. În mod tradițional, la final de an realizăm un rezumat cu cele mai importante rezultate ale echipei din anul respectiv, iar astăzi dorim să vă lansăm o provocare asemănătoare: împărtășiți-ne cele mai importante evenimente legate de primii dvs. pași în crearea de website-uri.
Poate fi o poveste de succes, sau chiar și un eșec din care ați învățat și ați devenit mai buni. Spuneți-ne câteva cuvinte despre când și cum ați început crearea website-ului dvs. – așteptăm cu un real interes toate poveștile voastre!

2 Comentarii
avatar
0
1 Adrian • 10:59, 11 Decembrie 2016
Ma asteptam la o oferta ceva, surpriza ceva la aceasta aniversare...

Oricum, la multi ani, faceti o treaba buna!
avatar
0
2 Felicia • 16:03, 13 Decembrie 2016
Într-adevăr, nu au fost, dar pregătim câteva surprize pentru finalul anului!
Mulțumim de apreciere și așteptăm cu drag orice feedback din partea ta!
Comentariul dvs
avatar