Ce înseamnă 12 ani într-o lume activă, plină de tehnologii, decoperiri noi și evenimente importante? Dacă privim din perspectiva ciclului de viață, este destul de puțin. Oamenii la vârsta de 12 ani, nu au suficientă experiență, cunoștințe și, în cele mai multe cazuri, încă nu știu ce-și doresc de la viitor.

De regulă, companiile IT care au atins această vârstă, nu doar că au reușit să ajungă la o maturitate completă și lansează propriile produse ci, cu siguranță, știu ce pot face ele cel mai bine. Iar uCoz, în acest caz, nu este o excepție.

În ultimii 12 ani, uCoz a devenit punctul de plecare pentru multe persoane care au ales să profeseze în domeiul IT. Cu siguranță, acesta este un lucru cu care ne mândrim! :)

Utilizatorii care urmăresc știrile companiei noastre, știu că echipa noastră lucrează în permanență să lanseze actualizări, opțiuni noi și să le îmbunătățească pe cele existente. Anul acesta încă nu s-a terminat - în luna decembrie vom sumariza toate rezultatele obținute în 2017. Pentru moment, vă vom dezvălui un mic secret — câteva actualizări destul de importante și noi integrări vor apărea până la finalul acestui an. Una este chiar mai aproape decât vă puteți imagina ;)

Ne bucurăm că majoritatea ați fost alături de noi în toți acești 12 ani și vă mulțumim că ne-ați ajutat ca uCoz să devină din ce în ce mai bun!

Și... e timpul pentru petrecere! :)

În imaginile de mai sus puteți vedea cum am sărbătorit în biroul din Cherkasy. Cum a fost în alte orașe? Vă vom arăta curând pe Instagram. Stați pe aproape :)

Comentariul dvs
avatar