Ce spuneți de un cadou aniversar?

Ce este cel mai frumos lucru la aniversări? Cadourile, bineînțeles :) Ne face plăcere să anunță, o nouă ofertă specială, valabilă între 6 si 13 noiembrie. Pentru a beneficia de aceasta, accesați tab-ul Abonamente din Panoul de Control și selectați orice abonament (exceptând Minim) pentru cel puțin 1 ani și veți primi reducerea de 50%.

Feedback-ul vostru este muza noastră

Ne face plăcere să citim feedback-urile voastre și întotdeauna abia așteptăm comentariile pe care ni le oferiți pentru îmbunătățirea serviciilor noastre. Apreciem ideile pe care ni le oferiți cu privire la funcțiile care considerați că ar fi utile în cadrul website-urilor uCoz.

Nu ezitați să ne transmiteți sugestiile dvs. referitor la îmbunătățirea modulelor. Monitorizăm și analizăm toate mesajele pentru a înțelege mai bine ce elemente noi ar fi necesar de implementat.

Când vom vedea o nouă actualizare?

Înainte de anul nou, vom lansa o nouă opțiune. E de la sine înțeles că, în permanență modificăm elementele constructorului, pentru a ne asigura de funcționarea corectă și îmbunătățirea constantă a acestuia.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi în tot acest timp!

Echipa uTeam!

Comentariul dvs
avatar