Iată prima versiune a aplicației pentru dispozitivele mobile cu Andoid!


Descarcă gratuit din Google Play

În acest moment, aplicația se află în etapa beta și am aprecia orice feedback și/sau sugestii care ne vor permite să îmbunătățim acest serviciu.

Modulele acceptate

Pentru moment, aplicația funcționează cu următoarele module:

Vom continua dezvoltarea setului de opțiuni disponibile în cadrul acestei aplicații, în funcție de preferințele și solicitările voastre. În cele din urmă, aplicația va accepta toate modulele disponibile în cadrul sistemului.

Iar acum, să aruncăm o privire mai îndeaproape.

Cum să vă adăugați website-urile?

Autentificați-vă în contul dvs. uID. Toate website-urile care au fost create prin intermediul acelui cont vor fi adăugate în mod automat în cadrul aplicației. Dacă nu este necesar accesul pentru administrarea unor website-uri prin aplicație, acele proiecte pot fi șterse. Nu vă faceți griji, veți putea oricând să le adăugați înapoi. Aplicația permite operarea simultană cu mai multe conturi uID.

În momentul în care dați click pe website, veți fi redirecționat către pagina cu informații generale cu privire la acesta. Acolo, veți avea acces direct la lista cu postări și comentarii care așteaptă premoderarea. Prin utilizarea meniului din partea stângă, puteți accesa postările dintr-un anumit modul, stabili notificări pentru postări care așteaptă moderarea, dar și să reveniți la lista website-urilor.

   

Întrebări și răspunsuri

Poate fi website-ul/domeniul furat sau șters cu ajutorul acestei aplicații?

Nu, acest lucru nu este posibil. Aplicația nu are și nici nu va avea opțiunile care permit schimbarea proprietarului site-ului sau administrarea domeniilor.

Pot permite administratorilor site-ului să utilizeze această aplicație pentru site-ul meu?

Da, este posibil. Utilizatorii aplicației au aceleași permisiuni ca și pe website. Dacă administratorul site-ului poate edita postări din modulele în cauză, atunci vor putea face acest lucru și prin intermediul aplicației. Pentru aceasta, trebuie să activați uAPI în setările fiecărui modul de pe website.

Actualmente nu toate modulele sunt disponibile în cadrul aplicației. Când vor fi adăugate și celelalte?

În continuare, echipa noastră lucrează pentru a integra și celelalte module din sistem. Acestea vor deveni disponibile, în mod automat, pe măsură ce aplicația este actualizată.

Ce permite aplicația

– administrarea utilizatorilor website-ului;
– vizualizarea postărilor din module și comentariile asociate;
– filtrarea postărilor după categorie;
– editarea postărilor existente și adăugarea unora noi;
– ștergerea postărilor și administrarea status-urilor acestora;
– răspunde la comentariile postărilor;
– modificarea, ștergerea și schimbarea statusul comentariilor
– modificarea setărilor generale ale website-ului sau a setărilor de securitate;
– ștergerea sau adăugarea modulelor de pe website;
– modificarea setărilor modulului;
– conectarea unui domeniu sau a unui certificat SSL;
– modificarea parolelor pentru a accesa website-ul sau FTP;
– modificarea design-ului website-ului;
– utilizarea Managerului de Fișiere

Ce urmează?

Așa cum am specificat și anterior, pe termen lung, aplicația va permite utilizarea tuturor modulelor din cadrul sistemului, inclusiv modulul Magazin online. Cu ajutorul aplicației, veți putea administra orice tip de conținut de pe website, trimite sau primi mesaje personale, administra comenzi în magazinul online și multe altele.


Descarcă gratuit din GOOGLE PLAY

Așteptăm cu nerăbdare feedback-ul și sugestiile voastre despre cum putem îmbunătăți această aplicație. Puteți lăsa comentarii la acest articol, în cadrul secțiunii Recenzii de pe Google Play sau să ne trimiteți un mail la adresa mobile-feedback@ucoz.ru!

Comentariul dvs
avatar