1 an de ucoz.ro!
Cu puțin timp în urmă, s-a dat startul unor noi actualizări ale sistemului, proces ce va continua și în lunile imediat următoare. Între timp, avem plăcerea să vă dăm o nouă veste, legată mai ales de utlizatorii vorbitori de limba română. După cum știți, uCoz este un CMS avansat cu găzduire inclusă, gratuită, FTP, trafic și spațiu nelimitat, peste 266 de șabloane, ce oferă o libertate de creație atât începătorilor cât și celor mai avansați în dezvoltarea de site-uri web, în limba română.

Pe 14 Iulie 2012, chiar de ziua Franței, a avut loc o altă sărbătoare în cadrul marii familii uCoz și anume 1 anișor de la lansarea www.ucoz.ro. Astfel, pe 14 iulie 2011, uCoz Media a decis să pună la dispoziția numărului crescător de utilizatori români, o versiune completă a cunoscutului constructor de site-uri gratuite, în română.

Decizia localizării a fost luată datorită faptului că numărul accesărilor și utilizărilor din România a fost și este unul important, respectiv peste 10 milioane de afișari și 1 milion de vizitatori unici, lunar. În plus, traficul din Republica Moldova este și mai consistent, raportat la dimensiunea populației, aici existând peste 0.5 milioane vizitatori și 5 milioane de afișări, lunar. Derulând clepsidra timpului, observăm că în cadrul uCoz există la momentul actual peste 13.000 de proiecte active, ceea ce înseamnă o creștere de peste 200% din momentul lansării, când erau aproape 4.000 de site-uri. De asemenea, conform statisticilor Google Trends, suntem alegerea nr.1 la construirea unui website, la mare distanță de locul 2.

Momentul lansării în limba română a coincis și cu cel al inaugurării Forum-ului comunității, www.forum.ucoz.ro, care astăzi numără aproape 1200 de membri . După cum probabil știți, aici este locul unde interacționează membrii uCoz care dețin website-uri și discută despre diversele situații apărute în dezvoltarea proiectelor, oferindu-și suport reciproc. A fost un an interesant, care marchează o nouă etapă din vizunea de creștere a companiei pe diversele piețe globale. Pentru participarea și implicarea tuturor utilizatorilor și vizitatorilor site-urilor acestora, dorim să mulțumim și să dorim tuturor crearea unor proiecte cât mai de succes prin intermediul platformei noastre!
2 Comentarii
avatar
1 Whisper • 04:39, 18 Iulie 2012
La multi ani uCoz Romania!
Multumim Lucian,Felicia si restul echipei uCoz Romania pentru minunata experienta pe care ne-ati oferit-o , adica posibilitatea de a folosi si beneficia de toate avantajele sistemului uCoz in limba romana.
Keep up the good work!
avatar
2 Raver • 21:51, 21 Iulie 2012
Mulțumim pentru urări. Voi, utilizatorii sunteți motivul pentru care noi existăm astfel că, suntem dedicați să vă oferim tot suportul de care aveți nevoie în dezvoltarea proiectelor voastre!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar