22 de idei pentru un Website
Iată că toamna și sezonul rece bat din ce în ce mai mult în monitoare, semn că vom ieși din ce în ce mai rar din case și vom profita de prilejul numai bun pentru creșterea intensității lucrului la site-urile create în sistemul uCoz. Dar, dacă vă doriți să demarați un proiect online nou, ne-am gândit să oferim câteva idei care să vă sporească creativitatea și succesul în arta Webmastering-ului. Știm deja că succesul unui website sau blog pleacă în primul rând de la conținutul său, subiectele pe care le abordeaza și piața căreia i se adresează. Având în vedere cât de multe website-uri există acum pe Internet, teoretic, este nevoie ca un proiect online să fie din ce în ce mai neobișnuit, având astfel potențial să atragă vizitatorii prin ineditul său. Provocarea nu se oprește însă la a găsi un domeniu original în jurul căruia să devoltați website-ul, ci la a găsi un domeniu original despre care destul de mulți să fie interesați să citească sau să se aducă un plus important de calitate chiar și acolo unde există competiție mai serioasă.

Astfel, tema pe care o alegeți pentru website sau blog, va determina și modulele din sistem pe care le veți utiliza. Dacă alegți un domeniu precum fotografie sau calatorii, este clar ca veți avea foarte multe poze și astfel veți avea nevoie de modulul "Albume Foto", care oferă toate instrumentele necesare depozitării și administrării lor. În cazul în care conținutul creat este preponderent reprezentat prin text, alegerea este mult mai ușoară, modulul “Blog” îndeplinind excelent sarcinile dorite. Dacă doriți să dezvoltați o comunitate, atunci modulul “Forum” poate servi scopului iar, pentru a dezvolta o platforma de comerț electronic, modulul “Magazin Online” își face cu brio datoria. Astfel, mai departe vă invităm să reflectați asupra a cateva idei interesante de bloguri și website-uri pe care le puteți aborda:

1) Site-ul de prezentare al unei formații
2) Forum de confesiuni și alte mărturii
3) Bere făcută în casă
4) Tehnici de Auto-apărare
5) Rețete pentru cupluri fără copii
6) Cum să economisești eficient
7) Auto hipnoza
8) Magazin online produse hand-made
9) Pasionații de porumbei
10) Dezvoltare personală
11) Despre animale
12) Cum să-ți începi propria rețea de socializare
13) Cursuri de Webdesign
14) Magazin online produse supraponderali
15) Diete vegane și vegetariene
16) Bicicleta în loc de mașină
17) Librărie online
18) Fotografii sportive
19) Bursa și investiții
20) Turism eco
21) Fotografii cu aparate low sau medium
22) Portal pentru meșteșugari

Pentru a gasi cea mai buna idee pentru un website sau blog, se recomandă evitatarea opririi la cele mai evidente idei care vin în minte. Astfel, trebuie folosite sursele de inspirație din jur iar, dacă nu este un hobby sau un domeniu de interes, poate fi un subiect de interes pentru prieteni sau o activitate ciudată al unui vecin de bloc. Secretul este sa porniți la drum cu o minte deschisă și să utlizați la maxim potențialul oferit de platforma uCoz.

Pe final, dacă aveți experiență în utilizarea platformei uCoz și sunteți satisfăcuți de rezultatele pe care le-a oferit, vă invităm să ne lăsați un Testimonial, până pe data de 22 Septembrie, având astfel ocazia câștigării unui premiu din partea platformei voastre preferate. O toamnă cât mai liniștită și plină de idei excelente!

P.S: Voi ce alte idei de website-uri aveți?
10 Comentarii
avatar
1 Denisa • 17:05, 22 Septembrie 2013
Website-uri se poate face despre Romania turistica pentru ca tara ofera multe peisaje frumoase cu care ne putem mandri,altul retele internationale cele mai cunoscute si apreciate pentru diferite ocazii,unul ar mai fi invatamantul international eu am o experienta si a fost greu pentru ca nimeni nu iti spune cam cum sta treaba si cum este dezvoltat materia predata in alte tari ca sa te adaptezi mai usor.Cam aceste ar fi ideile mele pentru website-uri :)
avatar
2 Raver • 12:22, 24 Septembrie 2013
Mulțumim Denisa! Sperăm ca și ideile tale să inspire cititorii/utilizatorii, spre a le pune în aplicare!
avatar
3 yce • 12:27, 27 Septembrie 2013
Deja am furat o idee,foarte util articolul multumim.
avatar
4 Raver • 13:38, 27 Septembrie 2013
yce, cu plăcere dar, să știi că tot ceea ce există este împrumutat și reutilizat prin îmbunătățire, astfel că noi îți dorim succes în a face ceea ce există mai bun decât este biggrin
avatar
5 Moke • 23:09, 27 Septembrie 2013
Numarul 22 este domeniul site-ului meu :)
avatar
6 Raver • 17:45, 28 Septembrie 2013
Portal pentru meșteșugari? Dacă vrei, lasă adresa site-ului tău într-un comentariu să vadă și vizitatorii uCoz cum arată acesta!
avatar
7 marius • 16:38, 19 Octombrie 2013
foarte interesante si practice idei eu am un site dar mai imi trebuie mult sa invat..
www.radio-mazzero.com
avatar
8 Raver • 14:23, 21 Octombrie 2013
Materiale utile pentru dezvoltarea website-ului se găsesc pe Forum, iar răspunsuri la diverse întrebări despre sistem se mai găsesc și în FAQ (Întrebări frecvente).
avatar
9 Alexandru • 00:53, 04 Noiembrie 2013
Si eu am un site, www.luncacernii.ucoz.ro , inceput printr-un template standard oferit de ucoz, apoi am avansat si site-ul a ajuns cum e acum. Acum pregatesc un "update" la site care cred ca va fi frumos!
avatar
10 Raver • 12:46, 04 Noiembrie 2013
Succes Alexandru! Evoluția site-ului este într-adevăr vizibilă!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar