2 ani de uCoz.ro!
Una din caracteristicile cele mai importante ale timpului este aceea că el trece peste oameni și lucruri într-un ciclu nesfârșit. Deși parcă era ieri, tocmai s-au împlinit 2 ani de când am lansat versiunea îndragitului sistem pentru crearea de website-uri gratuite în limba română, ce a ajuns la 16 limbi străine în prezent.

Au fost doi ani plini, în care s-au întâmplat numeroase evenimente interesante și altele mai puțin, cum ar fi achiziția platformei de bloguri Haipa, lansarea concursului uCoz City Grant, apariția în cadrul emisiunii I like IT de la ProTV sau, cea mai recentă dintre acestea, testarea rezistenței serverelor partenerilor noștri prin recepționarea de către un website uCoz a unuia dintre cele mai serioase atacuri informatice de tip DDoS din istoria internetului.

Per ansamblu, cu mai multe evenimente bune mergem înainte și ducem visul uCoz mai departe, acela de a oferi fiecărui utilizator de internet posibilitatea să-și creeze un website gratuit. Dintre toate aspectele pozitive, cel mai important este că în ultimii doi ani am început un proces de modernizare accentuată a sistemului, cu inovații precum: Lansarea Modulului Video, Posibilitatea de atașare a numărului propriu de telefon la website, extinderea funcționalităților Modului Magazin Online, lansarea Editorului pentru Header, inaugurarea magazinului de template-uri gratuite sau plătite și multe altele.

Un alt aspect pentru care vă suntem deosebit de recunoscător este faptul că ne-am păstrat poziția de primul website builder în limba română, conform Google Trends și, în plus, am urcat în topul Alexa situându-ne în zona primelor 200 de site-uri din România. De asemenea, comunitatea uCoz vorbitoare de limba română este într-o continuă creștere, cu peste 2000 de membri înregistrați pe Forum.

Ne apropiem cu pași reprezi de sfârșitul anului iar, până atunci, tragem tare să dăm viață uneia dintre cele mai mari inovații ale sistemului din ultimii ani, respectiv nou versiune a Panoului de Control. Vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături în toți acești ani și vă asigurăm de suportul nostru necondiționat mai departe, în dezvoltarea proiectelor voastre. Dacă aveți sugestii pentru dezvoltarea platformei, noi le așteptăm mare drag!
5 Comentarii
avatar
1 Muşatinu • 20:10, 15 Iulie 2013
o/
avatar
2 Stefan • 01:46, 16 Iulie 2013
Felicitari uCoz pentru aniversare! Sa o tineti tot asa pentru ca faceti o treaba foarte buna ;)
avatar
3 Raver • 16:38, 17 Iulie 2013
Mulțumim pentru aprecieri! Promitem să continuăm la fel, să facem o treabă și mai bună happy
avatar
4 Musatinu Alexandru • 17:19, 17 Iulie 2013
Felicitari, este o mare realizare. Concursuri cand o sa mai organizati? Acum am aflat de concursul uCoz City Grant si chiar a fost un concurs frumos, cu aceasta ocazie felicit castigatorii.
avatar
5 Raver • 02:58, 18 Iulie 2013
Acum ceva mai mult de o lună s-a încheiat Concursul uCoz - Wedu, despre care te invit să citești aici. Vor mai exista pe viitor de aceea, te invit să urmărești noutățile de pe Blog sau de pe Forum.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar