Actualizarea este disponibilă pe toate serverele.

Pentru moment, opțiunile sunt disponibile doar în cadrul modulului Blog. Însă, în funcție de părerile și solicitările pe care le vom primi cu privire la această actualizare, le vom implementa și în cadrul altor module! :)

Adăugarea atributului ALT pentru imagini

Atributul ALT este o sursă alternativă pentru informație pentru utilizatorii care au dezactivat imaginile în cadrul navigatoarelor pe care le utilizează. De asemenea este extrem de util dacă o imagine nu este disponibilă pe server. Cu ajutorul atributului ALT stabilit pentru o imagine, dacă aceasta nu poate fi afișată, textul atribuit va fi afișat în locul ei.

Adăugarea atributului TITLE pentru imagini

Atributul TITLE oferă informații despre imagine. Textul specificat în cadrul atributului TITLE va fi afișat la trecerea cursorului peste imagine. Ambele atribute sunt extrem de importante pentru indexarea corectă și calitativă a imaginilor de către motoarele de căutare.

Postare și previzualizare imagine actualizate*

Ne face plăcere să vă prezentăm o interfață actualizată și modernă pentru postarea de imagini. Dacă design-ul interfeței nu se potrivește cu design-ul site-ului dvs, puteți modifica cu ușurință stilul butoanelor pentru administrarea intrării în cadrul Panoului de Control -> Setări -> Setări Standard. Panoul pentru administrarea intrării și formularul pentru postarea imaginii au aceeași schemă de culori.

* Previzualizarea imaginii este disponibilă doar pe pagina de editare a intrării

Mai multe variabile — mai multe posibilități

Nu doar am adăugat noi câmpuri pentru ALT și TITLE, dar vă oferim și oportunitatea de a utiliza două câmpuri adiționale pentru fiecare imagine, în funcție de nevoile dvs!
Pe lângă adăugarea automată a ALT și TITLE în codul $IMAGE1...10$, puteți implementa orice idee pe care o aveți prin utilizarea în mod separat a informațiilor adăugate în cadrul câmpurilor. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul noilor $CODES$-uri de sistem.


$IMG1..10_URL$ — noul cod funcționează direct în câmpurile de text al formularului pentru postarea intrării pe website, și nu doar în template-urile din Panoul de Control. Cu ajutorul acestui cod veți obține un link direct și ușor de utilizat pentru imagine.


$IMG1..10_TITLE$ — afișează TITLE nu doar ca și atribut pentru imagine, dar și în scopuri personalizate: ca o legendă pentru imagine, titlu slide sau ca text afișat în momentul trecerii cursorului pentru imagine. Codul funcționează atât pe website cât și în Panoul de Control.


$IMG1..10_ALT$ — poate fi utilizat în orice scop, similar cu codul TITLE. Codul poate fi utilizat atât pe website cât și în Panoul de Control.


Informatorii sunt incluși!

Toate noile coduri sunt disponibile și în cadrul șabloanelor pentru informatori din cadrul modulului Blog:


Asta este tot pentru astăzi! Așteptăm comentariile și părerile dvs cu privire la noile actualizări!

6 Comentarii
avatar
1
1 Mag-Total • 14:34, 04 Decembrie 2015
La ani distanta in sistemul uCoz se implementeaza focul, apa calda, roata.....
Tot inainte!
avatar
0
2 Marian • 14:15, 12 Ianuarie 2016
Deacord cu tine!
avatar
0
3 Marian • 14:23, 12 Ianuarie 2016
V-am sugerat cu multe luni in urma sa incepeti cu actualizari tehnice si oferiti mai multa "libertate" si ajutor webmasterilor.

Daca strategia voastra este doar pretul mic si rahaturi vopsite & parfumate, o sa atrageti clienti pe masura. Deja se vede acest lucru la site-urile din http://top.ucoz.ro/ care nici macar nu achizitioneaza pachete si au continut jalnic.

Daca ati pune la punct chestile tehnice ati atrage dezvoltatori web care ar folosi uCoz si l-ar promova in cercurile de prieteni si clienti. Pe acest segment cred ca trebuie sa va concentarti.

Posibil ca problema sa fie de la staff-ul ce hotaraste directia in care se indreata uCoz.
avatar
0
4 Felicia • 23:10, 14 Ianuarie 2016
Echipa uCoz face tot posibilul pentru a aduce cât mai multe inovații sistemului dar și de a remedia erorile apărute, în egală măsură. Referitor la website-urile din Topul uCoz, acestea au dorit să apară acolo în mod benevol, iar ordinea acestora este dată exclusiv de traficul pe care acestea îl primesc, și nu de calitatea vizuală a acestora sau profilul plătitor. Va urma un 2016 cu multe inovații și surprize, cea mai mare fiind lansarea (în sfârșit) a noului Panou de Control.
avatar
0
5 Marian • 00:03, 15 Ianuarie 2016
Cred ca intelegem diferit unele termene, de exemplu: inovatii si surprize. 

Prin inovatii inteleg acces si control normal la baze de date iar prin surprize inteleg scoaterea delimitarii PHP cat si oferirea mai multor optiuni BENEFICE in panoul de control.
avatar
0
6 Felicia • 23:59, 15 Ianuarie 2016
Nu rămâne decât să așteptăm să vedem dacă viziunea uCoz cu privire la acești termeni este aceeași cu a ta wink
Comentariul dvs
ComForm">
avatar