Actualizarea globală a modulului Distribuitor Rețele Sociale
Actualizarea globală a modulului Distribuitor Rețele Sociale

Acest articol este legat de o actualizare mult așteptată (sau mai degrabă o extensie) al celui mai nou modul - Distribuitor Rețele Sociale.

Cu toate că modulul a fost lansat cu puțin timp în urmă, s-a lucrat constant la acesta în continuare, mai ales în direcția dezvoltării de noi caracteristici. După testele preliminare realizate atât de echipa uCoz cât și de și părți terțe, suntem bucureoși să anunțăm faptul că încă două module sunt disponibile pentru distribuirea pe rețelele sociale, respectiv - Directorul de Fișiere și Panoul de Anunțuri!



Actualizarea este disponibilă pe toate serverele!


Pentru început, vă invităm să parcurgem împreună cele mai importante și mai des întâlnite întrebări.

Acest modul este cu plată?


Modulul Distribuitor Rețele Sociale rămâne gratuit. Orice utilizator uCoz poate utiliza acest modul pentru Știrile Site-ului și Blog.

Altfel, distribuirea pentru Directorul de Fișiere și Panoul de Anunțuri este disponibilă doar dacă există un pachet premium activ, începând cu cel "Afacere", pe website-ul dorit.


Există limitări pentru modul?


Cei ce utilizează acest modul în mod constant au observat cu siguranță că am actualizat sistemul de procesare, ceea ce a dus la reducerea intervalului de timp dintre vizitele roboților, de la 20 de minute la doar 5 minute - astfel a crescut considerabil viteza de lucru a modulului.

În ceea ce privește limitele zilnice de utilizare ale modulului, există un maxim de 10 intrări pe zi pentru fiecare rețea de socializare și pentru fiecare modul. Numărul 10 a fost ales cu un motiv, deoarece trebuie luate în considerare și limitările rețelelor sociale.

În viitorul apropiat vom realiza un tabel cu limite pentru diferite pachete cu plată, dar momentan limita zilnică rămâne neschimbată.

În timpul perioadei de testare am observat numeroase încercări de spam - de aceea am și stabilit aceste limite și v-am informat că nu veți putea utiliza platforma noastră ca și instrument pentru spam .


Tag-urile devin… Hashtag-uri!


Utilizatorii noștri au așteptat această caracteristică și am adăugat-o atât pentru pachetele plătite cât și pentru contul gratuit - am introdus posibilitatea de trimitere a tag-urilor website-ului către rețelele de socializare.

Opțiunea este disponibilă pentru fiecare rețea socială din cadrul secțiunii "Setările rețelei sociale":


Notă: hashtag-urile sunt formate pe baza tag-urilor intrării și din cauza limitărilor rețelelor sociale, doar primele trei tag-uri sunt transformate. Celelalte tag-uri nu sunt publicate în cadrul rețelelor sociale.



Facebook pentru domeniile proprii!


Aveți un domeniu propriu atașat website-ului și din acest motiv nu v-ați putut conecta la Facebook? Acum aveți această posibilitate! E suficient să vă creați propria aplicație conform instrucțiunilor, introduceți datele de acces la conectare și distribuirea în rețelele sociale va fi posibilă și utilizatorilor cu propriu domeniu, prin intermediul unei aplicații personale Facebook.


Distribuirea din cadrul Directorului de Fișiere și a Panoului de Anunțuri(premium!)


Pentru a activa distribuirea în cadrul Directorului de Fișiere și Panoul de Anunțuri, mergeți în Panoul de Control -> Distribuitor Rețele Sociale -> Setările rețelei sociale și accesați cel de-al doilea tab:

Conectați rețelele dorite și bifați căsuțele necesare pentru postarea automată din module către rețelele sociale.


Ce sunt Setările adiționale?


Setările principale ale modulului pot fi găsite în cadrul "Setările rețelei sociale". Secțiunea "Setările modulului" conține setări generale pentru distribuirea în cadrul rețelelor sociale, dar și o nouă opțiune pentru modulele "Directorul de Fișiere" și "Panoul de Anunțuri":

Prin intermediul acestei opțiuni se poate modifica imaginea publicată în câmpul “Captură de ecran”, în cea din câmpul "Imagine".


Modulul nu este disponibil. Ce ar trebui să fac?



Dacă vedeți această imagine în momentul în care accesați setările modulului, atunci trebuie să urmați pașii de mai jos:



Postfață


Dacă întâmpinați orice fel de dificultăți cu acest modul, așteptăm mai jos întrebările. Vă mulțumim pentru atenție și promitem să ne revedem în curând!

11 Comentarii
avatar
1 Florin • 19:30, 21 Noiembrie 2013
Am vrut sa instalez acest modul dar nu imi da de unde sa-l instalez. Scrie doar despre el si atat
avatar
2 Felicia • 23:07, 21 Noiembrie 2013
Modulul Distribuitor Retele Sociale se instaleaza din Panoul de Control al website-ului -> tab-ul Inactiv din partea stanga (http://screencast.com/t/nDwMALL5) -> click pe Distribuitor Retele Sociale -> Instaleaza modulul
avatar
3 marius • 14:45, 25 Noiembrie 2013
buna
am instalat modulul am facut aplicatia in faceebok am pus app id si app secret ii dau conectare se conecteaza si dupa aia cand ii dau iar conectare imi apare asta:
La configuración de la aplicación no permite la URL proporcionada.: Una o varias de las URL proporcionadas no están permitidas por la configuración de la aplicación. Deben coincidir con la URL del sitio web o la URL de la página principal de la aplicación, o el dominio debe ser un subdominio de uno de los dominios de la aplicación
-la fel imi apare si daca pun sa se conecteze in ucoz..din ce cauza ?
avatar
11 Raver • 17:37, 15 Februarie 2014
Marius, presupun că s-a remediat situația între timp, așa-i? Acum merge ok conectarea
avatar
4 marius • 13:18, 26 Noiembrie 2013
buna din nou
am rezolvat prima problema dar acuma am alta..problema era ca in facebook in prima linie unde trebuia sa pun url am pus www.radio-mazzero.com si dupa el am pus din nou doar radio-mazzero . com si a mers poate ajuta pe cineva..problema ce o am acuma este ca acolo unde pune grupuri ce grup trebuie sa pun? intre posteaza si hashtag
avatar
5 Raver • 18:59, 27 Noiembrie 2013
Marius, publică te rugăm un screenshot cu situația respectivă și facem tot posibilul să te ajutăm. Altfel, poți să-l postezi și pe Forum aici screenshot-ul, realizând un nou topic: http://forum.ucoz.ro/forum/31
avatar
6 marius • 23:15, 27 Noiembrie 2013
am rezolvat tot ms frumos a si am facut un topic in forum
http://forum.ucoz.ro/forum/31-3105-1
avatar
7 marius • 15:27, 29 Noiembrie 2013
buna
asi vrea sa stiu de ce nu faceti si pentru twitter ca si in facebook ca utilizatorul sa poata sa isi puna propria aplicatie ? sper ca ma intelegeti ce vreau sa spun
cu respect marius
avatar
8 Felicia • 22:25, 03 Decembrie 2013
Actualmente urmatoarele retele sociale sunt disponibile pentru postare: Facebook, Twitter, LinkedIn si Tumblr.
avatar
9 Marius • 15:24, 04 Decembrie 2013
scuzama dar cred ca nu mai inteles felicia
in facebook poti sa folosesti propria aplicatie dar in celelalte retele nu.
trebuie sa folosesti aplicatia ucoz .intrebarea mea este de ce nu se face sa poti folosi propria aplicatie in toate retelele ca si in facebook??
cu respect marius
avatar
10 Raver • 22:25, 04 Decembrie 2013
Marius, a interpretat Felicia greșit. wink O astfel de aplicație nu va fi pentru alte rețele sociale. Singura rețea care impune utilizarea sa este Facebook-ului, în timp ce în cazul Twitter-ului, etc nu este necesară.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar