Actualizări pe 2014. Partea a doua
Actualizare modul Albume Foto

Ei bine, veștile bune continuă!

Astăzi dorim să anunțăm a doua actualizare majoră din 2014 - aceasta este legată de modulul Albume Foto și este așteptată cu nerăbdare de mulți dintre utilizatorii fideli ai platformei.

Există numeroase elemente de ordin tehnic și vizual în cadrul sistemului pe care dorim să le îmbunătățim, iar astăzi a venit rândul Albumelor Foto.

Update: Actualizarea este disponibilă pe toate serverele

1. Comutatorul de pe pagina principală a modulului Albume Foto.

Actualmente, pagina principală a modulului afișează toate pozele din cadrul acestuia, nu doar o parte din ultimele și pe care le puteți vedea prin intermediul comutatorului de pagini. Pentru a face acest lucru, accesați Panoul de Control -> Personalizați Design-ul -> Albume Foto -> Pagina principală a albumului foto și introduceți codul $PAGE_SELECTOR$ sau $PAGE_SELECTOR1$ unde doriți ca acesta să apară.

2. Actualizarea șablonului pentru aspectul pozei.

Aspectul pozelor a fost refăcut complet și acum este mult mai modern. Opțiunea "Auto" a fost adăugată în cadrul opțiunii "Numărul de coloane", ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji că vor fi prea multe sau prea puține poze pe rând - vor fi exact câte încap.

3. Actualizarea paginii cu poza la dimensiune completă și comentarii.

De asemenea, a fost reproiectată pagina cu poza la dimensiuni complete. Chiar și slider-ul de sub poză are un aspect diferit și trecerea de la o poză la alta este mai ușoară.

4. O pagină tip pop-up ce conține comentariile pozei.

Acesta este un element care, cu siguranță, nu a fost anticipat de nimeni: acum, pagina pozei poate fi deschisă și prin intermediul unei ferestre tip pop-up, în loc de o pagină nouă, iar comentariile, dacă sunt mai multe, sunt afișate în aceeași fereastră, în timp ce se dă scroll în jos. De asemenea, este posibilă navigarea printre poze, fără a părăsi pagina, iar dacă veți copia link-ul din bara adresei și-l veți distribui, utilizatorul care accesează link-ul va vedea aceeași poză pe care o vedeați dvs. Există un nou șablon pentru această pagină, intitulat "Pagina pozei într-o fereastră tip pop-up", dar și un stil al foii, cu ajutorul căruia veți putea modifica aspectul paginii.

În mod standard această caracteristică va fi activă - în cazul în care doriți să o dezactivați, va trebui să eliminați bifa din dreptul opțiunii "Arată pagina pozei în Lightbox". Va funcționa în toate browserele moderne, precum și în Internet Explorer - începând cu versiunea 10. În versiunile (browserele) vechi un utilizator va fi redirecționat către pagina ce conține poza și comentariile, în locul ferestrei de tip pop-up.

Asta este totul pentru astăzi. Sperăm ca prima actualizare a acestui an să vă placă. pentru că, aceasta este una dintre cele mai puternice motivații pe care le avem în procesul de îmbunătățire constantă a sistemului.

Ca de obicei, vă invităm să lăsați comentariile și impresiile legate de această nouă actualizare mai jos!

4 Comentarii
avatar
1 MArian • 20:59, 29 Ianuarie 2014
Foarte frumos,cat va dura pana va fi actualizat pe s57 ?
avatar
2 Raver • 13:36, 30 Ianuarie 2014
2-3 zile maxim. Până la sfârșitul weekend-ului ar trebui să fie pe toate serverele!
avatar
3 Vasile • 18:05, 30 Ianuarie 2014
Buna ziua,am vazut ca pe serverul site-ului meu s-a actualizat doar ca as avea o mica intrebare cum as putea sa activez a 2-a optiune in care apar si comentariile ? Multumesc si va doresc o activitate cat mai indelungata deoarece sunteti foarte buni si tot timpul veniti cu ceva nou ! Succes.
avatar
4 Felicia • 23:07, 30 Ianuarie 2014
In cadrul Panoului de Control -> Albume Foto -> Setarile modulului -> trebuie sa fie activata optiunea "Utilizati functia "LightBox" in categorii:" (http://screencast.com/t/i7MHH4lM). Nu uita sa salvezi.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar