Am lansat modulul "Distribuitor Rețele Sociale"
Astăzi dorim să anunțăm lansarea unui nou modul - Distribuitor Rețele Sociale, ce vă va permite publicarea automată a informațiilor dorite de pe website-urile uCoz, direct în cadrul rețelelor sociale. Momentan, modulul de distribuție funcționează pentru două module: Știrile Site-ului și Blog, făcând parte din modulele oferite în mod gratuit. Cu siguranță îl veți găsi extrem de util pentru postarea de informații în cadrul rețelelor sociale – de aceea credem că proprietarii site-urilor ce au comunități active în rețelele sociale vor aprecia acest modul.


De ce avem nevoie de acest modul?


Principalul atuu este reprezentat de creșterea nivelului de confort atunci când vine vorba de lucrul cu rețelele sociale și social media în general. Sistemul va trimite automat știrile în cadrul rețelelor la care sunteți conectați, astfel încât administratorii nu vor mai trebui să facă acest lucru în mod manual.


Cum funcționează?


1. În primul rând, trebuie să activați modulul prin intermediul Panoului de Control al website-ului dvs:



2. După ce ați activat modulul, trebuie să vă conectați website-ul la contul din rețeaua socială dorită:



Procesul de conectare este unul destul de simplu iar pentru majoritatea e necesar doar să fiți conectat la rețeaua socială, pentru a evita reintroducerea datelor de autentificare. Profilul dvs va fi găsit automat.

Apoi, puteți merge mai departe la adăugarea intrărilor ce vor fi postate în cadrul rețelelor sociale.

3. După ce ați adăugat o intrare pe website-ul dvs, puteți urmări starea acesteia, în ceea ce privește postarea în cadrul rețelelor sociale. Pentru a face acest lucru, accesați "Stările repostărilor ":



Postarea automată se face o dată la 20 de minute. Deasupra listei cu intrări apare timpul rămas până la următoarea postare automată. Aveți însă posibilitatea să distribuiți fiecare intrare manual, fără a fi necesar ca aceasta să-și mai aștepte rândul.


Informații suplimentare

Așa cum puteți vedea, modulul este unul ușor de folosit, dar sunt anumite detalii de care ar trebui să țineți cont:

  • Momentan, următoarele rețele sociale sunt disponibile pentru postări: Facebook, Twitter, LiveJournal, LinkedIn și Tumblr;


  • Postarea este posibilă atât pentru grupuri cât și pentru paginile publice: veți putea selecta din cadrul tuturor paginilor sau grupurilor în care sunteți administrator sau aveți permisiunea de a posta;


  • Pentru un modul poate fi selectată pentru postare doar o singură rețea de socializare (la acest moment sunt doar două module – Știrile Site-ului și Blog) – altfel spus, nu este posibilă publicarea intrărilor din mai multe grupuri în același timp – doar un grup per rețea socială;


  • Dacă aveți o rețea socială conectată la website-ul dvs, dar nu doriți să publicați un anumit articol în cadrul acelei rețele, nu trebuie să vă deconectați de pe aceasta prin intermediul Panoului de Control – e suficient să dați doar un click pe imaginea rețelei sociale ce doriți să devină inactivă (gri & colorat):




  • Postarea repetată nu este posibilă – dacă intrarea a fost publicată cu succes, atunci imaginea pentru postare manuală va deveni inactivă:




  • Momentan apare o eroare la conectarea conturilor de Facebook la website-urile ce au domenii proprii atașate – însă ne străduim să o rezolvăm în cel mai scurt timp.


  • Dacă aveți întrebări, nu ezitați să le publicați mai jos. Mai departe, vă invităm să rămâneți pe recepție pentru că, în foarte scurt timp urmează o nouă actualizare!



    5 Comentarii
    avatar
    1 TyBy • 20:41, 15 August 2013
    Un lucru bun, asteptat cu nerabdare... Acum asteptam dezvoltarea si la celalalte module.
    Bafta!
    avatar
    2 Raver • 18:34, 16 August 2013
    Mulțumim TyBy! Sperăm să vă fie de mare ajutor această ultimă actualizare!
    avatar
    3 Raver • 02:51, 17 August 2013
    Moke, se va remedia și situația respectivă de la modulul Video, doar că lansarea acestui Modul a fost programată înainte de respectivul update.
    avatar
    4 Marian • 05:06, 09 Iunie 2014
    e foarte buna treaba, bv. dar.. eu vreau sa bag o pagina la care sunt administrator pe facebook si nu merge. imi ia pagina personala care o am cu "add" eu vreau sa bag o pagina care sunt admin, pagina e cu "I like" .. cum o bag?
    avatar
    0
    5 Raver • 18:42, 09 Iunie 2014
    Aici sunt afișate în mod automat grupurile de Facebook unde poți posta în calitate de Administrator: http://screencast.com/t/r438BnX8HIt. De asemenea, trebuie să verifici dacă ai conectat corespunzător contul la Facebook: http://forum.ucoz.ro/forum/31-3152-1.
    Comentariul dvs
    ComForm">
    avatar