Foarte puține servicii web se pot lăuda cu o astfel de experiență, majoritatea dispărând de pe piață înainte de a atinge acest prag. În acești 10 ani nu putem spune că totul a fost roz — am avut parte de suișuri și coborâșuri, dar de fiecare dată ne-am păstrat valorile, rămânând un constructor de website-uri gratuit.

În prezent uCoz reprezintă mult mai mult decât un simplu constructor de website-uri: acum este o companie care oferă o gamă extinsă de produse și servicii. Totuși, astăzi este o zi importantă pentru primul și cel mai reprezentativ produs al companiei: constructorul nostru sărbătorește 10 ani de existență, timp în care a jucat un rol important în viețile utilizatorilor noștri.

Și cum o aniversare este momentul potrivit pentru a primi, dar mai ales pentru a oferi cadouri, astăzi vă prezentăm o campanie specială — "Invitați-vă prietenii și primiți cadouri!". Cu această ocazie vrem să vă reamintim și de programul nostru de afiliere uCoz Money.

Așadar, acesta este momentul ideal să povestiți prietenilor despre constructorul vostru preferat și, în același timp, să câștigați și bani. Dacă veți participa la această campanie veți primi:

 

Accesați website-ul de mai jos pentru a participa dar și pentru a vedea tortul nostru aniversar:

u10anniversary.com

Felicitările și urările sunt mai mult decât binevenite printr-un comentariu mai jos :) Vom alege cele mai originale mesaje și vom premia autorii acestora cu surprize plăcute.

Dar stați, mai avem și alte vești :)

Anul acesta am lucrat din greu la noul Panou de Control pe care vi l-am promis cu ceva timp în urmă. Știm că mulți dintre voi așteaptă cu nerăbdare această actualizare. Suntem aproape de linia de sosire, însă mai avem nevoie de puțin timp pentru a pune toate lucrurile la punct. Urmăriți-ne în continuare — cu siguranță nu vreți să ratați această actualizare importantă!

6 Comentarii
avatar
0
1 yce • 00:59, 31 Octombrie 2015
Va doresc din tot sufletul un sincer la multi ani si tin sa ii felicit pe toti cei care au contribuit la acesta companie ! Desi multi dintre voi ati muncit la acest sistem pentru o experienta ori pur si simplu pentru bani, eu vreau sa va anunt ca indirect, ati facut mult mai multe, ati indeplinit vise, ati schimbat vieti, ati facut oameni fericiti iar eu ma numar printre ei si ma gandesc cu drag, cand acum 8-9 ani de zile am creat primul site, iar astazi, sunt implinit pe toate planurile ! Pur si simplu mi-ati schimbat viata si va multumesc enorm de mult ca mentineti acest sistem!
Va doresc sa puneti inca un 0 la cei 10 ani, La multi ani UCoz !!
avatar
0
2 bigblog • 22:41, 31 Octombrie 2015
Mulțumim pentru aceste cuvinte. Sperăm ca și în continuare vei avea multe experiențe plăcute prin utilizarea sistemului smile
avatar
0
3 Adrian • 17:33, 03 Noiembrie 2015
La multi ani!
avatar
0
4 Felicia • 18:12, 03 Noiembrie 2015
Mulțumim frumos!
avatar
0
5 Adrian • 00:49, 28 Noiembrie 2015
Nu mi se par cine stie ce "cadouri" ...ma asteptam totusi la altceva!
avatar
0
6 Felicia • 12:30, 28 Noiembrie 2015
În cazul acesta te invităm să consulți oferta de Black Friday, cu siguranță aceasta va fi pe placul tău!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar