BLACK FRIDAY! Achziționați coduri cu 70% reducere
8 ani uCoz!

Dragi utlizatori și utilizatoare, avem o nouă veste bună pentru voi! Pentru că astăzi 29 Noiembrie este adevăratul Black Friday vă oferim, din nou, posibilitatea de a achiziționa un cod de reîncărcare cu 70% reducere. Astfel, pentru doar 3$, veți putea să reîncărcați contul oricărui website creat în sistemul uCoz cu 10$.

Vă reamintim, în urmă cu o lună am introdus o nouă metodă de plată a serviciilor uCoz, respective codurile de reîncărcare, lansând și o primă promoție, cu această ocazie. Această nouă metodă, oferă posibilitatea oricărui utilizator de a-și reîncărca contul personal și achiziționa ulterior servicii premium. De exemplu, achiziționând un cod de reîncărcare cu 3$ și primind 10$, veți putea achiziționa un pachet “Bază” pe 3 luni sau modulul “Magazin Online”, în mod separat pe 5 luni.

Puteți achiziționa unul sau mai multe coduri iar, pentru a face acest lucru, trebuie să accesați http://www.giftcode.ucoz.ro, după care să apăsați butonul “Cumpără Cod”. Momentan, aveți la dispoziție PayPal și Webmoney pentru achiziția acestora urmând ca, pe viitor, să introducem și alte metode de plată.

Pentru activarea codurilor, trebuie să mergeți în Panoul de Control -> Servicii Plătite -> Reîncărcarea contului personal -> Coduri de reîncărcare (dolari) și să introduceți codul primit pe e-mail, după care să apăsați butonul "Utilizați codul”. Această promoție de Black Friday va dura până pe data de 2 Decembrie inclusiv, deoarce dorim să oferim această oportunitate și de ziua României.

Vă dorim cumpărături plăcute și un week-end plin de sărbătoare în suflet!

2 Comentarii
avatar
0
1 cristianodagiu • 20:27, 26 Octombrie 2016
o ideea buna ar fi sa platim si peintrun simplu sms la un nr special
avatar
0
2 Felicia • 23:16, 26 Octombrie 2016
A existat și această variantă până de curând. S-a decis renunțarea la aceasta deoarece taxele percepute de către operatorii de telefonie mobilă erau destul de mari. Și, având în vedere că acestea erau suportate tot de către utilizatori, s-a considerat că nu este o opțiune care să vă avantajeze.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar