Care sunt avantajele utilizării noului modul Video
După cum poate ați observat, cu puțin timp în urmă a avut loc lansarea celui de-al 22-lea modul uCoz, cel Video. Detalii despre lansare precum și discuțiile apărute între utilizatori, pot fi găsite aici. Momentan, platforma este într-un dinamic proces de continuuă dezvoltare, aducând îmbunătățiri şi noutăți, acestea venind ca un răspuns la feedback-urile oferite de utilizatorii noștri – pe care dorim, în permanenţă să îi implicăm activ în toate procesele de îmbunătățire ale serviciilor noastre.
Așadar, pentru a întâmpina nevoile utilizatorilor noștri, am creat acest modul Video, modul ce prezintă numeroase avantaje, pe care le veți descoperi cu ușurință dacă îl veți testa. Mai jos enumerăm doar o parte dintre acestea, pentru a amplifica plăcerea descoperirii momentului în care veți încerca noul modul. Poate ne repetăm, dar vrem să credem că este o repetiție utilă și necesară:

1. Este extrem de ușor de folosit –interfața prietenoasă asigură o utilizare rapidă. Puteți adăuga un video extrem de ușor, scopul nostru fiind de a vă economisi cât mai mult din timpul dvs. Structura abordată este cea de tip arbore, asigurând astfel o navigare cât mai facilă printre subcategoriile realizate.

2. Vă puteți crea propriile colecții video. Aveți de ales între trei variante, ușor de utilizat, de încărcare a elementelor video pe site-ul dvs:
a. încărcarea directă pe YouTube de pe website-ul dvs
b. specificând direct codul HTML al unui video
c. specificând link-ul către video-ul pe care doriți să-l adăugați

3. Puteți încărca video-uri direct din calculatorul dvs pe YouTube prin intermediul website-ului. Această caracteristică se realizează prin intermediul OAuth 2.0 – ce vă va permite autentificarea directă în contul dvs YouTube, fără a fi necesară introducerea utilizatorului şi a parolei de fiecare dată când doriți să încărcați un video.

4. Animarea interfeței website-ului dvs şi, în același timp, creșterea interacțiunii cu utilizatorii – cei înregistrați pe site-ul dvs vă vor putea evalua cu ușurință video-urile pe care le veți posta. Acestea sunt doar câteva dintre atuurile acestui modul astfel că, mai departe vă invităm să-l încercați pe website-ul dvs. Deja știți că orice părere sau sugestie contează, așa că, le așteptăm cu drag fie aici, fie pe Forum!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar