Câștigătorii concursului uCoz City Grant
Iată că, după aproape 4 luni de la lansarea proiectului uCoz City Grant, a avut loc și concursul destinat celor mai bune website-uri ale orașelor și regiunilor din România, create prin intermediul sistemul uCoz. Scopul proiectului a fost acela de a crește vizibilitatea în mediul online a orașelor, satelor și regiunilor din România, prin implicarea webmasterilor care vorbesc limba lui Eminescu.
A fost un proiect complex, în cadrul căruia au participat peste 30 de website-uri, la prima fază. Dintre acestea, 9 au intrat în cea de-a doua etapă, iar 7 website-uri selectate de către echipa uCoz internațional au câștigat premii în cadrul concursului uCoz City Grant. Vă reamintim, concursul a pus la dispoziția celor mai harnici webmasteri cadouri în valoare de aproximativ 4000 de EUR.
Astfel, pentru a nu mai prelungi suspansul, câștigătorii Concursului uCoz City Grant sunt:

http://www.constanta.ucoz.net pentru cel mai bun design și http://alba-iulia.ucoz.com pentru al doilea cel mai bun design;

http://www.brailacom.tk/ pentru cel mai informativ website iar, dat fiind că a fost o competiție strânsă, am decis să acordăm locul secund la două website-uri: http://www.caransebes.do.am și http://www.brasov.ucoz.org;

http://city-constanta.ucoz.com/ pentru cel mai popular, deci cel mai votat website pe rețelele sociale;

Alegerea câștigătorului Concursului City Grant a fost dificilă însă, după deliberări strânse, avem plăcerea să anunțăm că website-ul orașului Cluj-Napoca, http://clujnapoca.ucoz.ro este marele învingător!

Toți câștigătorii vor fi contactați prin e-mail, pentru a primi detaliile necesare venirii lui Moș Crăciun a doua oară în decurs de o lună. Lista completă cu website-urile care au participat în cadrul concursului poate fi găsită aici.
Felicităm toți participanții la proiectul uCoz City Grant, pe care îi sfătuim să dezvolte în continuare website-urile orașelor lor, să atragă cât mai mulți vizitatori și să construiască comunități cât mai puternice. Puteți profita de acest lucru datorită numărului din ce în ce mai mare de internauți, anul acesta estimându-se că peste 10 milioane de români vor fi pe internet. Acest lucru înseamnă, pentru cei mai muncitori webmasteri - noi vizitatori, recunoaștere și o monetizare mai rapidă a traficului generat. Creșterea vizibilității orașelor în mediul online va determina și un efect aproape similar în offline, cu noi turiști interesați să descopere și în realitate locurile frumoase pe care le oferă România. Mulțumim tuturor participanților pentru efortul depus și vă invităm să țineți aproape, pentru că surprizele uCoz pe anul acesta abia au început!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar