Câștigătorii Concursului uID.me
Rezultate Concurs uID

Concursul nostru pentru cele mai bune profile uID.me a ajuns la final și astăzi, cu o mică întârziere, suntem bucuroși să anunțăm câștigătorii!

În primul rând, dorim să mulțumim tuturor celor care au participat la concurs. În total, au fost 99 de profile în galeria principală, fiecare dintre ele cu farmecul său personal. Astăzi, le vom premia pe cele mai bune dintre acestea.




Nominalizarea
Cea mai bună pagină uID.me

Odată ce galeria concursului a fost deschisă, votarea de tip închis pentru Cea mai bună pagină uID.m a început, de asemenea. Juriul a inclus staff-ul și administrația uCoz.



Premiile au fost distribuite după cum urmează:

Locul 1 - Olivia Cameron
Locul 2 - Ruben Wetzels
Locul 3 - Elizaveta Krivonosova



Nominalizările 
Alegerea utilizatorilor

Votarea pentru Alegerea Utilizatorilor a durat aproximativ o săptămână. Câștigătorii din această cateogrie au fost aleși prin numărarea voturilor obținute cu ajutorul Butoanele Sociale, precum și butonul "I like it" de pe site-ul concursului.



Locul 1 - Davor
Locul 2 - Ludmila Clibanova
Locul 3 - Andra Chelariu



Nominalizarea 
Cea mai populară pagină

Din păcate, leader-ul la această categorie a fost o pagină în limba rusă, care nu se încadra la cerințele concursului. Cu toate acestea, am decis să nu anulăm complet această nominalizare și să oferim un premiu de consolare paginii cu cel mai mare trafic. Premiul este iPod shuffle iar câștigătorul este Robert White



Nominalizarea 
Cea mai creativă pagină

Am primit o serie de lucrări creative. Unele dintre ele erau chiar prea "creative" pentru concursul nostru. :)



Din perspectiva juriului, câștigătorul la această nominalizare este:

Profilul câștigătorului: Robin Seger



Nominalizarea 
Cea mai bună pagina pentru o afacere

Aici am inclus paginile autorilor care au făcut prezentări despre diverse afaceri: dezvoltare web, fotografie, produse hand-made, etc.



Câștigătorul în cadrul acestei nominalizări este utilizatorul din spatele acestei pagini:

Profilul câștigătorului - Tressie Davis
Dacă vă amintiți, am avut și o nominalizare pentru rubrica,Start Rapid, în cadrul căreia am evaluat lucările trimise în primele 5 zile ale concursului. Nu a existat un câștigător în limba engleză, dar avem pe cineva dintre utilizatorii români, respectiv - Babii Eusebiu.

Ca în orice concurs, unii oameni câștigă iar alții învață. Sperăm că toți participanții să accepte rezultatele așa cum sunt ele și să felicite câștigătorii. Mulțumim tuturor celor care au participat în concurs și au creat aceste pagini minunate! Vă dorim mult noroc și inspirație în concursurile viitoare!

P.S.: Câștigătorii vor primi instrucțiuni despre cum pot primi premiile pe adresele de e-mail specificate în profilele uID.me.

4 Comentarii
avatar
-2Spam
1 Deci • 01:44, 01 Martie 2014
S-au stiut castigatori dinaintea concursului. Majoritatea sunt din staff...
Dezamagit de ucoz...
avatar
2 Raver • 23:14, 02 Martie 2014
Dacă ai dovezi, te rog să le prezinți altfel, sunt doar afirmații fără sens. În altă ordine de idei, te asigur că niciunul dintre câștigătorii concursului uID nu face parte din staff-ul uCoz.
avatar
-1Spam
3 Marian aka yce • 14:49, 03 Martie 2014
La fel, foarte dezamagit de acest concurs, regulile s-au facut dupa ce s-a terminat, nu voi mai participa niciodata la un concurs organizat de voi deoarece cum zice si mai sus, au castigat doar persoane inventate, din pct meu de vedere !!!
avatar
4 Raver • 17:53, 04 Martie 2014
Marian, te asigurăm că sunt persoane cât se poate de reale. Dintre câștigători sunt și doi utilizatori din România astfel că, țara noastră reprezintă aproximativ 25% din totalul câștigătorilor ceea ce este un procent mai mult decât semnificativ!

Referitor la rezultatul concursului în raport cu tine ca și participant, noi ți-am comunicat și anterior: utilizarea unor mijloace de influențare a vizitatorilor site-ului tău pentru a te vota (promisiunea de a primi ceva în schimbul unui vot - cam ca la alegeri) nu sunt tocmai morale, cel puțin în comparație cu ceilalți utilizatori.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar