Câștigătorii concursului "Website-ul personal, cartea de vizită 2.0 pentru o carieră de succes"
În urmă cu aproximativ 2 luni, anunțam fără surle și trâmbițe lansarea unui concurs alături de Wedu, consiliul elevilor din România. Motivația principală din spatele acestuia a fost una socială, respectiv aceea de a crește implicarea elevilor și studenților din țara lui Dracula în crearea unei identități online, a unui brand care să le maximizeze șansele de integrare în câmpul muncii, derulării unor proiecte personale sau antreprenoriale.

Deși suntem tentați să credem că simpla existență a unui profil în rețelele sociale ar fi sufcientă, relevanța existenței acestora devine din ce în ce mai restrânsă, mai ales datorită co-existenței atâtor rețele sociale ale căror scop principal este însă socializarea. În sens opus, crearea unui blog sau website personal care să oglindească în mod clar pasiunile, proiectele și aspirațiile proprii reprezintă un clar diferențiator. Asta, mai ales în contextul în care peste 70% dintre companii folosesc internetul pentru sondarea de informații despre viitorii angajați sau parteneri, conform unui studiu realizat de Trenkwalder în 2012.

Am dorit să reamintim motivația din spatele proiectului în speranța că veți continua dezvoltarea de proiecte online personale și pe viitor, înafara unor concursuri și, sperăm noi, tot pe platforma uCoz. Dacă vă întrebați cum au fost aleși câștigătorii, toate criteriile sunt prezentate aici însă, orientativ, vă spunem că, pentru noi a contat: calitatea conținutului, originalitatea acestuia, relevanța pentru audiență, design-ul și popularitatea site-urilor deși, ultima componentă a fost mai puțin importantă. Acest lucru datorită mai ales faptului că este nevoie de luni bune pentru a genera câteva sute de vizitatori pe zi, de exemplu. În total, au fost peste 70 de aplicații și, pentru acest lucru, vă suntem deosebit de recunoscători!
Așadar, pentru a nu mai prelungi așteptarea, avem plăcerea să anunțăm câștigătorii:

Locul 5 http://metalrocks.ucoz.com/- Site al comunității rock din România;
Locul 4 http://ascis.ucoz.ro - Noul website al asociației studenților chimiști din Iași;
Locul 3 http://stayinspired.ucoz.ro - Un blog inspirațional cu resurse de tineret foarte bune;
Locul 2 http://jeteme.ucoz.ro/ - Un alt blog promițător cu un conținut foarte bun și, cel mai important, original;
Locul 1 http://student.ucoz.ro -> Marele câștigător, datorită unui mix foarte bun între design, relevanță și conținut.

Toți câștigătorii vor fi contactați pe e-mail, pentru a fi informați cu privire la modul de intrare în posesie asupra premiilor, ce vor fi oferite în perioada 5 - 14 Iunie. Dat fiind că astăzi este 1 Iunie, dorim să transmitem felicitări și la multi ani participanților, câștigătorilor, precum și tuturor copiilor din voi și din jurul vostru!
18 Comentarii
avatar
1 chiar... • 17:30, 01 Iunie 2013
locul 1 -- "flux foarte bun de continut" --si unde e continutul original???
tot continutul are surse. asa puteam si eu sa iau stiri de pe alte websiteuri din domeniu si gata...continut de nota 10 aveam
avatar
2 daniel • 17:44, 01 Iunie 2013
site-ul acela e al meu si sa stii ca am muncit pentru el
plus de asta designul l-am adaptat singur
o zi buna va doresc si multumesc ucoz !
avatar
3 Alin • 17:44, 01 Iunie 2013
Locul I, continutul original unde? Totul e copy/paste, doar cateva paragrafe modificate.
avatar
14 Raver • 23:23, 01 Iunie 2013
Alin, e mai mult un agregator. Dar, așa sunt marea majoritate a website-urilor de știri și evenimente care nu au reporteri de teren, sa zicem: preiau știrile din alte surse.
avatar
4 rusine • 17:54, 01 Iunie 2013
Nu merita de loc student.ucoz.ro premiul unu deoarece nu are continut original, voi ati premiat numarul de articole nu calitatea si originalitatea. Locul unu il merita jeteme, stayinspired si asa mai departe. Rusine!
avatar
13 Raver • 23:20, 01 Iunie 2013
Într-adevăr, este mai mult un agregator de știri studențești însă, acesta a punctat foarte bine la relevanța știrilor pentru studenți și tineri, în general, la design și la faptul că este actualizat (cel puțin în prezent).
avatar
5 daniel • 18:07, 01 Iunie 2013
o sa mai explic inca odata
1.site-ul meu este un site de stiri ce vroiai sa fie pe el
2.designul l-am adaptat personal,am muncit la el
3.partea de jocuri sa stii ca am muncit pentru ele
4.acest site a fost updatat saptamanal nu ca alte site-uri care nu au adaugat nimic de cand au fost create
In final va doresc toate cele bune
avatar
6 rusine • 18:17, 01 Iunie 2013
Daniel, ai un site frumos doar ca nu intelegi un lucru, continutul nu e creat de tine. Cerintele au fost clare "Conținutul trebuie să fie generat de voi, să fie interesant" deci ce spui? Mai are rost sa comentezi aiurea?
avatar
7 daniel • 18:32, 01 Iunie 2013
asta e ultimul comentariu care il mai postez pentru ca nu are rost sa mai explic
eu zic sa dai dovada ca stii ce-i ala fairplay si sa stii ca nu s-a tinut cont numai de continut
in final iti multumesc pentru descurajarile trimise pe e-mailul site-ului
atat am avut de spus
avatar
8 olteanuadi88 • 18:41, 01 Iunie 2013
lol  ce naiba e cu cel de pe locul 3? Mie nici nu imi arata intrari:))

al meu e mult mai interesant... diversesugestii.ucoz.ro
avatar
11 Raver • 23:11, 01 Iunie 2013
Dă la secțiunea Blog și vei vedea acolo conținutul acestuia  cool
avatar
9 olteanuadi88 • 18:44, 01 Iunie 2013
Si ce legatura au rockerii aia cu studentia si elevii... doamne sfinte... majoritatea is niste mosnegi care au siteurile respective...
avatar
12 Raver • 23:15, 01 Iunie 2013
Noi nu am investigat vârsta participanților ci am lăsat la latitudinea participanților să aleagă ei înșiși la ce categorie se înscriu. Referitor la rezultat, am considerat că tema respectivă este una interesantă din perspectiva concursului, mai ales că abordează un hobby personal care, indirect, te ajută la conturarea unei identități.
avatar
10 rusine • 18:50, 01 Iunie 2013
Gresesti persoana, nu ti-am trimis nimic pe email/formular. Doar ca cei care au ales castigatorii nu au verificat autenticitatea articolelor. Felicitari ca ai castigat, tema frumoasa si se vede ca ai lucrat (inafara de partea copy/paste), si da, bannerul cu ucoz zic ca tea ajutat.
avatar
15 Alin Nicorici • 00:32, 02 Iunie 2013
Multumesc foarte mult,
Am participat la concurs deoarece am vrut sa incerc doar platforma, abia astept sa primesc domeniul si voi crea un blog foarte frumos, desigur pe ucoz. Vad ca se poate, nu stiu de ce am fost atras asa de mult de platforme cunoscute wordpress sau joomla, uCoz este o platforma foarte buna si vreau sa incerc tot ce tine de ucoz.
Nu stiu ce sa mai spun, daca vreti sa incepeti ceva in online alegeti platforma uCoz deoarece e utila si exista o comunitate mare de suport atat in limba romana cat si in engleza (sunt mai multe limbi, nu le stiu).
Vreau sa va multumesc din suflet pentru aparatul foto castigat, nu va voi dezamagi pentru alegerea facuta.

olteanuadi88, ai auzit de continut de calitate? Nu vreau sa o lungesc mult dar nu ai lucrat de loc la siteul tau, nici numele siteului nu te-ai obosit sa il modifici.
avatar
18 Raver • 12:55, 03 Iunie 2013
Alin, mulțumim și noi pentru încredere. Scopul nostru este de a oferi utilizatorilor o platformă prin intermediul căreia să aibă posibilități nelimitate în dezvoltarea web și să găsească tot ceea ce au nevoie în același loc. În plus, mai vrem să fim și platforma de dezvoltare web, care oferă cea mai bună securitate și cel mai bun raport calitate-preț din lume.
avatar
16 Alin Nicorici • 14:42, 02 Iunie 2013
Am primit cateva mesaje foarte urate, nu stiam ca exista asa persoane care nu pot baga la cap ca nu au castigat. Sper sa citeasca acest comentariu persoanele care mi-au trimis mesaje cu injurii si ma facut varza, de parca ma cunoasteti pe mine.
In primul rand, eu stiu cu ce se mananca online-ul, sunt blogger de trei ani de zile si am avut multe proiecte online si inca am cateva foarte frumoase. Asa ca, dragi carcatosi nu mai trimiteti mesaje de alea frumoase ca tot voi sunteti mai prosti.

Locul 1 merita premiul deoarece e un site foarte frumos, chiar daca are articole care nu sunt scrise de el a facut ceva frumos, ceva util pentru comunitate.
Locul 2, stiu ca nu am meritat dar asta a fost alegerea juriului, eu nu am ce face si va rog, bagati la cap ca nu sunt asa cum credeti voi.
Locul 3, are continut frumos si unicat, deci merita din plin.
Locul 4, un site foarte frumos si sunt bucuros ca astfel de asociatii isi muta proiectele pe un dezvoltator de siteuri cunoscut si serios.
Locul 5, am fost mereu convins ca va castiga marele premiu, a avut un inceput foarte frumos si sunt trist ca nu a dezvoltat in continuare siteul.

Felicitari tuturor, felicitari juriului.
avatar
17 Raver • 12:16, 03 Iunie 2013
Dintre website-urile trimise, echipa a făcut tot posibilul să le aleagă pe cele mai bune, din perspectiva concursului. Ca întotdeauna, pot apărea participanți mulțumiți și mai puțin mulțumiți pentru că, aceasta este natura umană, în esență. Noi am dorit și să asigurăm o anumită varietate a câștigătorilor prin prisma proiectelor alese, pe lângă acele criterii menționate anterior.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar