Ce trebuie să știm înainte de a lansa un website
Aţi creat un site nou? Ce trebuie să verificaţi înainte să-l lansaţi? 
După câteva săptămâni sau luni de muncă, în funcţie de cunoştinţele dvs de programare şi amplitudinea proiectului, aţi ajuns şi la final. Vă pregătiţi să lansaţi site-ul nou creat. Vă recomandăm ca înainte de a face ultimul pas să verificaţi câteva elemente pentru a vă asigura o lansare de succes. Următorul element deja a intrat în lista de elemente care nu trebuie să lipsească la crearea unui site. Faviconul contribuie la crearea şi îmbunătăţirea notorietăţii unui site şi a imaginii sale prin faptul că ajută la o identificare mai uşoară a acestuia între mai multe tab-uri deschise sau lista de bookmark-uri. Amintiți-vă permanent de acesta, este esențial.

Meta tag-uri : Title, keywords, description 

Meta tag-urile ajută Google să interpreteze conţinutul site-ului dvs prin urmare acordaţi-i atenţia cuvenită. Astfel, trebuie să folosiţi titluri şi descrieri individualizate pentru fiecare pagină şi relevante pentru conţinutul paginii. 

Verificaţi textul 

Este foarte important ca textul de pe site să fie uşor de parcurs şi de citit. Verificaţi corectitudinea scrierii, spargeţi blocurile mari de text în fraze mai scurte, folosiţi liste acolo unde aveţi enumerări. Evitaţi să scrieţi text doar de dragul de a fi scris. Puneţi-vă în locul vizitatorului dvs şi scrieţi doar lucrurile importante. Rugaţi şi o altă persoană să verifice textul. 

Asiguraţi-vă că toate link-urile funcţionează. Fie folosiţi o unealtă de pe Internet pentru verificare, fie pur şi simplu daţi click pe ele. 

Funcţionalitatea 

Verificaţi tot ceea ce înseamnă formular de contact sau email sau alte elemente de trimitere automată de pe site. Rugaţi şi alte persoane să vă verifice site-ul şi urmăriţi modul în care îl utilizează. Veţi fi surprins cât de diferit poate fi văzut şi utilizat site-ul dvs de către alte persoane. 

Verificare pe mai multe browsere 

Înainte de a lansa site-ul asiguraţi-vă că se vede bine în cele mai importante browsere. Altfel este posibil să aveţi surprize neplăcute. Verificaţi cel puţin pe Internet Explorer 6, 7 şi 8, Firefox 3, Safari 3, Chrome şi Opera. Dacă tot aveţi un site nou creat, făcut de la zero de dvs, ar trebui să ţintiţi validare 100%. Nu vă neliniștiți dacă nu obţineţi un astfel de scor, verificaţi însă care sunt cauzele şi reparaţi erorile. Este important să vă instalaţi o variantă de înregistrare a vizitatorilor de pe site-ul dvs încă de la început pentru a putea evalua în timp efectele diferitelor acţiuni de promovare pe care le veţi întreprinde. 

Harta site-ului 

Fişierul sitemap.xml ajută Google să indexeze mai uşor paginile site-ului dvs, prin urmare țineți cont de acest aspect deosebit de important. Este recomandabil să faceţi o copie de rezervă o dată ce aţi finalizat lucrul la site. Se pot întâmpla multe şi cel mai bine este să aveţi o copie cu cea mai recentă variantă pe care să o puteţi uploada în câteva minute în cazul în care se întâmplă ceva cu site-ul dvs.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar