Concurs Profile uID
Concurs pentru cele mai bune profile uID.me

Pe 5 Decembrie au fost lansate noile profile uID și am decis să marcăm acest moment printr-un nou concurs. Așadar, astăzi avem plăcerea să vi-l prezentăm - Cele mai bune profile uID.me!

Oricine poate participa la acest concurs: de la administratorii de site-uri până la utilizatori obișnuiți!Pentru a vă înscrie trebuie să urmați doar 3 pași simpli:


1. Înregistrați-vă pe http://uid.me/ (limba engleză);

2. Personalizați-vă profilul: adăugați informații și conectați-vă la rețelele sociale;

3. Înscrieți-vă la concurs pe http://concurs.uid.me/.


Nominalizări


I. Cea mai bună pagină uID.me

Câştigătorii vor fi aleși de către un juriu, care va evalua profilele din perspectiva frumuseții și calităţii acestora. O pagină nu trebuie să fie doar frumoasă, ci trebuie să aibă un sens, un scop practic. O pagină bine concepută, creată fără un scop clar, nu va putea fi premiată la această categorie.


II. Premiul Alegerea Utilizatorilor

Vor câștiga acest premiu paginile ce obțin numărul maxim de voturi prin intermediul butoanelor sociale în timpul perioadei de votare. Fiţi corecţi! Toate încercările de fraudă vor fi eliminate.


III. Cea mai populară pagină

Aceasta este cea mai obiectivă nominalizare. În cadrul acesteia, va câștiga pagina cu cele mai multe vizite pe parcursul perioadei de desfășurare a concursului. Ne vom asigura că vizitatorii sunt persoane reale și nu boti.

În categoria principală a acestei nominalizări premiul va merge către pagina cu cel mai mare trafic pe toată perioada de existență a acesteia, așadar cu cât vă creați mai devreme pagina, cu atât mai multe șanse veți avea. Un al doilea premiu va fi acordat paginii ce va avea cel mai mare trafic mediu pe zi pentru perioada 10 - 24 Ianuarie.

În plus, această nominalizare are două subcategorii:

Nu știm cum o pagină obișnuită va avea un trafic mare din motoarele de căutare (dacă nu sunteți o celebritate), dar poate sunteți faimos și numele dvs este un rezultat de top în Google. Sau poate aveți același nume cu o persoană celebră :) În cazul acesta veți avea șanse destul de bune!

O altă particularitate inedită a acestei categorii este că o persoană poate câștiga un premiu fără a ști nimic despre concurs! Desigur, este o opțiune cu șanse reduse și noi chiar vrem să câștige doar cei care își doresc acest lucru.


IV. Cea mai creativă pagină

Aici va trebui să dați frâu liber imaginației! Partea practică a acestei pagini poate fi discutabilă, dar cea mai creativă pagină cu siguranță va primi un premiu.

V. Cea mai bună pagină business

Cu toate că uID are ca scop principal crearea de pagini personale, dacă sunteți un avocat sau un pictor, de ce să nu-l folosiți ca o prezentare în mediul online - atât pentru dvs cât și pentru serviciile pe care le oferiți.


Astfel de pagini business primesc o categorie separată în cadrul concursului și au un premiu separat.


VI. Start rapid

O altă nominalizare este pentru cei care pot obține rezultate rapide. Vom alege cel mai bun profil dintre cele trimise în primele 5 zile de la începerea concursului. Asta înseamnă că nu trebuie să amânați înscrierea paginii până în ultima clipă :)Atenție! La momentul înscrierii în concurs, va fi realizată o captură de ecran a paginii dvs, iar aceasta va participa în cadrul concursului. Toate modificările ulterioare nu vor fi luate în considerare!

Pentru a vă înscrie la concurs accesați http://concurs.uid.me/.

Informații despre intervalul de desfășurare


Când ne-am decis cu privire la date, am luat în considerare doi factori:

Dat fiind contextul anterior, acceptăm înscrieri până la 17 Ianuarie. Această dată este ultima zi în care vă puteți înscrie lucrările în cadrul concursului, însă nu uitați de nominalizarea “Start rapid” - aveți la dispoziție doar 5 zile pentru a vă înregistra pagina la această categorie!

Pe 18 Ianuarie vom publica lista lucrărilor înscrise în concurs.
De pe 18 Ianuarie până pe 26 Ianuarie vom avea:

Pe 28 Ianuarie vom prezenta rezultatele finale.


Vă dorim mult succes și inspirație pentru acest concurs!

10 Comentarii
avatar
1 Marian • 19:50, 18 Decembrie 2013
Concuram (cei din România) și cu utilizatorii din alte țări sau fiecare țară cu concurenții ei?
Un concurs foarte bun pentru utilizatorii cât și pentru promovarea site-ului uid.me, îmi place!
avatar
2 Raver • 18:21, 19 Decembrie 2013
Marian, e un concurs pentru utilizatorii vorbitori de limba română iar, din punct de vedere al concurenţei, competiţia va fi între cei vorbitori de română, engleză şi protugheză.
avatar
3 bigblog • 17:20, 23 Decembrie 2013
Bună! Aş fi dorit să concurez, dar mi-a apărut asta:
Imagine: http://ucoztaska.ucoz.hu/src/eroare_concurs_uid.png

Despre poză:
Format: PNG
Mărime: 1,35 MB
1274x921
avatar
4 bigblog • 00:07, 24 Decembrie 2013
S-a rezolvat biggrin
avatar
5 Raver • 09:38, 27 Decembrie 2013
Ne bucurăm. Dacă mai ai și alte întrebări, dă-ne te rugăm de știre!
avatar
6 Alin • 21:39, 09 Ianuarie 2014
Din pacate nu pot participa la concurs deoarece nu ma lasa sa trimit inregistrarea. Dupa ce completez fiecare spatiu primesc urmatoarea notificare "Spaţiul "Web-site" nu este completat", am completat tot si nu ma lasa, ce este de facut?
avatar
7 Raver • 22:33, 09 Ianuarie 2014
Eroarea apare în momentul în care nu este atașat fișierul respectiv. Încearcă să completezi și să atașezi.
avatar
8 Chelariu Andra • 19:37, 10 Ianuarie 2014
am trimis cererea spre aprobare.
momentan sunt ceva probleme cu uid-ul (bug-uri) nu mai apare poza de fundal etc. sper ca sa nu afecteze acest lucru aprobarea
avatar
9 Alin • 21:34, 10 Ianuarie 2014
La fel, nu pot sa adaug nici fisier ca tot aceeasi eroare imi dai.
avatar
10 Felicia • 23:39, 10 Ianuarie 2014
Lasa te rog un printscreen cu formularul de inscriere si eroarea, pentru a vedea care e sursa acesteia.
Comentariul dvs
avatar