Cumpărați coduri promoționale cu 70% reducere!
8 лет uCoz!

Pe data de 29 Octombrie uCoz a sărbatorit cea de-a 8-a aniversare, iar astăzi sărbătorim Holloween-ul! Așadar, ne-am decis să marcăm cele două date prin lansarea unei noi metode de plată - Codurile de reîncărcare. Dacă, indiferent de motive, nu puteți utiliza metodele de plată standard, atunci aceasta este exact soluția de care ai nevoie! Puteți achiziționa codurile și apoi să reîncărcați conturile website-urilor prin adăugarea acestora.

Cumpărați astăzi un cod de reîncărcare și economisiți 70%, mai exact, plătiți doar 3$ (10 RON) și primiți un cod de reîncărcare de 10$, pe care îl puteți achiziționa de pe giftcode.ucoz.ro.

Termenii promoției

  • puteți cumpăra codul de 10$ la prețul promoțional doar până la data de 2 Noiembrie inclusiv (în decurs de 48 de ore de la data publicării acestui articol);
  • codul trebuie activat și înregistrat în contul website-ului dorit până Duminică, 10 Noiembrie;.
  • puteți utiliza fondurile din contul website-ului oricând doriți - astăzi, peste o săptămână sau chiar peste un an;
  • doar un singur cod promoțional poate fi activat pentru un website.

Cum arată
Poți găsi noua metodă de plată în cadrul Panoului de Control -> $ Servicii plătite -> Reîncărcarea contului personal:

Пополнение лицевого счета


Un cod de reîncărcare este unul numeric, cum ar fi:

2111601682076219

Ввести в специальное поле


După ce ați introdus codul, dați click pe butonul Utilizați codul. Fondurile vor fi depozitate în contul website-ului imediat!

Odată validat codul, veți putea să achiziționați un pachet de servicii sau un serviciu separat, plata fiind făcută direct din contul website-ului. De exemplu, cu cei 10$ dintr-un cont puteți achiziționa un pachet de Bază pe 3 luni sau Modulul "Magazin Online" separat, pe 5 luni.

De unde puteți obține un cod În curând codurile vor fi comercializate în locațiile în care pot fi cumpărate produse virtuale similare iar, pentru a beneficia de promoție vă invităm aici: giftcode.ucoz.ro
Codurile vor fi utilizate, de asemenea, în diferite concursuri, oferte speciale sau evenimente ce vor urma în curând!

Vă reamintim, codurile pot fi achiziționate până la data de 3 noiembrie, orele 00.00 și activate pe website-uri până Duminică, 10 Noiembrie, tot orele 00.00. Pentru alte întrebări, așteptăm comentariile voastre!.
4 Comentarii
avatar
1 Constanteanul • 00:29, 01 Noiembrie 2013
Salut, am cumparat 2 coduri si am primit doar 1 !

You sent a payment of $6.00 USD to UCOZ LTD.
(billing@ucoz.es)
avatar
3 Raver • 13:47, 01 Noiembrie 2013
Mulțumim pentru feed-back. Într-adevăr, a existat un mic Bug la efectuarea comenzii, pe care l-am remediat! Codul cel de-al 2-lea a fost trimis într-un mesaj privat pe profilul de Facebook. Dă-ne te rugăm de știre dacă totul e ok!
avatar
2 Danny • 13:18, 01 Noiembrie 2013
Multumim uCoz pentru promotie :D si la multi ani!
Constanteanul la mine totul a decurc normal ... incearca sa verifici si folderul Spam/Junk
avatar
4 Raver • 14:00, 02 Noiembrie 2013
Mulțumim încă o dată Danny. Într-adevăr, acum totul funcționează normal! Așteptăm mai mulțu ucozeri care să profite de această ocazie!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar