De exemplu, prin intermediul localizării în limba portugheză , utilizatorii brazilieni au creat un website reușit:

Website-ul Campionatului Mondial de Fotbal Brazilia 2014


Pe acest website pot fi găsite informații utile legate de programul meciurilor, descrieri ale orașelor, stadioane, hoteluri, precum și diferite alte atracții utile suporterilor care călătoresc în zonă. Mai departe, vă prezentăm câteva website-uri active în limba română. Pentru că fenomenul fotbalistic s-a extins în ultimii 20 de ani și la nivel virtual, începem prezentarea site-urilor cu un proiect dedicat jucătorilor FIFA. Pe lângă jucători de calibru, pe site veți mai putea citi și diverse noutăți din lumea fotbalului:
Fifa Masters


Continuăm cu website-ul unei Echipe dintr-o ligă inferioară romnească, FC Speranța Răucești. Aici se găsesc informații detaliate despre club, de la jucătorii componenți, conducere, până la istoricul echipei și performanțe reușite de-a lungul timpului.

FC Speranța Răucești

>

Mergem mai departe cu seria website-urilor dedicate sportului rege cu un alt proiect dedicat jocurilor de fotbal virtuale și, cum atlfel, renumitei serii FIFA. Pe lângă competițiile organizate între gamerii de fotbal virtual prezentate, pe site se mai găsesc și informații la zi din lumea reală a fotbalului:


FifaStars


În încheiere, dorim să completăm lista website-urilor prezentate cu o mențiune "onorifică" pentru un website creat de fanii Universtății Craiova, echipa de fotbal supranumită "Campioana unei mari iubiri". Deși website-ul nu a mai fost actualizat de ceva vreme, cu siguranță acesta stârnește amintiri plăcute pentru toți iubitorii frumoasei echipe de fotbal Craiova Maxima:


CS Universitatea Craiova


Mai știți și alte proiecte "fotbalistice" care merită aminitite? Dacă da, vă invităm să lăsați un link către acestea mai jos, într-un comentariu!

6 Comentarii
avatar
-1Spam
1 CreareWebsite • 20:21, 05 Iulie 2014
Ati ales si voi niste site-uri sa le prezentati .... pff
avatar
1
2 Raver • 17:41, 08 Iulie 2014
Astea le-am identificat, momentan. Dacă ai alte propuneri de site-uri, lasă link-urile aici într-un comentariu  wink
avatar
0
3 CreareWebsite • 20:48, 13 Iulie 2014
Poate si asta http://cupeonline.ucoz.ro/
avatar
1
4 Raver • 20:14, 14 Iulie 2014
Da, arată destul de bine. Pe viitor, în cazul unui nou top al site-urilor legate de fotbal, cu siguranță vom ține cont de el - sperăm ca acest proiect să fie dezvoltat în continuare!
avatar
0
5 Adrian • 02:36, 15 Iulie 2014
De ce nu apare comentariul meu?
avatar
1
6 Raver • 12:29, 15 Iulie 2014
Adrian, comentariile sunt moderate. Dacă te putem ajuta cu ceva, dă-ne te rugăm de știre.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar