De ce trebuie să vă înscrieți website-ul în TOP100 uCoz
Actualizare modul Albume Foto

Ce este Top100?

Top100 uCoz este lista de site-uri cu cel mai mare număr de hit-uri (Hits) și vizitatori unici, din ultimele 24 de ore. Pe lângă lista de site-uri, există şi o listă a celor mai frecventate forumuri și cataloage (directoare) active.

Participarea la acest top este opțională și, ocazional, veți găsi în panoul de control un mesaj ce vă aminteşte de posibilitatea de a participa. 



Funcțiile TOP100

Așa cum este explicat și în cadrul Panoului de control, Top100 are 3 funcții:

 De link direct (efect SEO, PR6) Unul dintre modurile în care Google și alte motoare de căutare evaluează pagina dvs e reprezentat de analizarea importanței paginilor care conțin link-uri către site-ul dvs. Cunoscut şi sub numele de Backlinking, acest proces este important pentru vizibilitatea paginii dvs în factorul de căutări organice. Mai mult decât atât, link-ul ancoră către pagina dvs influenţează şi clasificarea pe care Google o face în sistemul propriu. 

Vizitatorii site-ului

În afară de efectul pe care-l are asupra motoarelor de căutare, a fi în Top100 este, de asemenea, o modalitate de a vă promova site-ul și de a atrage mai mulți vizitatori. Mulți oameni care vizitează website-ul de prezentare al uCoz doresc, în primul rând, să vadă exemple de site-uri create prin intermediul sistemului, iar Top100 este locul în care acestea pot fi găsite.

 Clasificarea și segmentarea

În cele din urmă, tema site-ului este elementul cel mai important. Prin participarea la Top100 puteți alege o categorie și câteva cuvinte cheie pentru a defini site-ul, iar acest lucru vă ajută, sau cel puțin ar trebui să vă ajute, în definirea profilului website-ului și dezvoltarea acestuia. Trebuie să specificăm faptul că şi categoria pe care o selectaţi are un efect asupra evaluării paginii dvs, așa cum este descris pe scurt la primul punct.

Cum vă înscrieţi în Top100?

Accesaţi Panoul de Control al website-ului dvs și dați clic pe Setări -> Setări standard:



Alegeţi o categorie pentru site-ul dvs și o scurtă descriere pentru acesta - rețineți că numele site-ului dvs ce l-aţi introdus în câmpul Numele site-ului dvs, este cel care va apărea pe lista TOP100. Dacă site-ul are activ modulul Forum sau Director de site-uri, va participa automat şi la alte două categorii din Top.

Câteva sfaturi atunci când completaţi câmpurile:

Așa cum s-a menţionat la primul punct, Top100 poate avea un efect important asupra SEO. De aceea, este importantă atenția la alegerea categoriei și a descrierii site-ului, deoarece acestea vor fi utilizate în site-ul ancoră (anchor) din Top100.
Astfel, în primul rând trebuie să completați corect câmpul numele site-ului. Aici trebuie să adăugați titlul acestuia, nu adresa – numele va apărea în Top100.

Dacă website-ul a fost creat recent și nu are conținut, încă nu este momenul pentru a-l înscrie în cadrul Top100. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți definit aspectul (Design-ul) general al site-ului, să adăugaţi conţinut şi abia apoi să daţi click pe DA pentru înscriere. Astfel, veţi evita să daţi impresia vizitatorilor că respectivul website este abandonat.

Ei bine, pentru că ştiţi ce face și cum funcționează Top100, vă invităm să vă înscrieţi! Accesați acum Panoul de Control și adăugaţi-vă site-ul în Top100
10 Comentarii
avatar
1 band • 19:23, 12 Martie 2014
Site-ul realizat de mine ajunsese acum 4- 5 zile la aprpape 900 de accesari si 120 gazduiri. conform site-ului de evaluari ucoz top 100. De atunci aceste cigfre scad mereu, desi site-ul continua sa fie accesat. Am urmarit cu atentie si scorurile de vla celelalte site-uri si nu am vazut asa ceva. Acolo cresterea este continua. Care este cauza?
avatar
0
2 Raver • 13:45, 09 Iunie 2014
Google operează ocazional modificări în aloritmul de indexare al website-urilor, prin intermediul roboților de căutare, acesta fiind motivul principal al fluctuațiilor.
Mai este indicat să instalezi și să utilizezi Google Analytics, în paralel cu Modulul Statistici, pentru o măsurare cât mai exactă a vizitatorilor.
avatar
0
3 AndreiMp3 • 22:43, 07 Aprilie 2015
Nu stiu de ce dar unul dintre site-urile mele nu are acea optiune: S
Citat
ite-ul participa la evaluare si top 100
Tin sa precizez ca la restul site-urilor imi apare...
avatar
0
4 Raver • 06:04, 08 Aprilie 2015
Sigur este activă opțiunea, asta dacă nu e un bug izolat. Lasă-ne te rugăm un screenshot și adresa site-ului respectiv aici pentru a verifica. Mulțumim!
avatar
0
5 AndreiMp3 • 14:57, 08 Aprilie 2015
Screenshoot: http://goo.gl/9bsQzg
Adresa Website: http://andreimp3.ucoz.ro
avatar
0
6 Raver • 18:08, 08 Aprilie 2015
Mulțumim încă o dată pentru observație. E un mic bug care va fi remediat în cel mai scurt timp. Te rugăm să ne confirmi dacă e ok până la sfârșitul săptămânii!
avatar
1
7 AndreiMp3 • 21:03, 08 Aprilie 2015
Ok, o sa va tin la curent. Va multumesc pentru profesionalismul de care dati dovada!
avatar
0
8 AndreiMp3 • 15:12, 11 Aprilie 2015
Buna ziua, nu s-a rezolvat inca..
avatar
1
9 Raver • 17:59, 11 Aprilie 2015
Așa este, mai durează câteva zile, bug-ul este în lista de așteptare. Ne cerem scuze pentru incoveniențele create!
avatar
0
10 AndreiMp3 • 23:16, 12 Aprilie 2015
Ok, nu este nici o problema atata timp cat o sa se rezolve. O seara placuta si Paste Fericit va doresc!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar