Interviu - să cunoaștem comunitatea!
uCoz se apropie cu pași repezi de cea de-a 7 aniversare, fapt pentru care ținem să mulțumim tuturor utilizatorilor care ne sunt alături. A fost și este o plăcere deosebită să avem lângă noi webmasteri de toate vârstele, care creează proiecte interesante, pentru audiențe variate. În sistemul nostru, se găsesc, de la magazine online și bloguri, pînă la fan site-uri și radio-uri. Pentru că dezvoltarea unui site necesită atât resurse informaționale cât și de timp, utilizatorii noștri iși dau întalnire pe Forum-ul oficial, cel al vorbitorilor de limba română, de pretutindeni. Aici, există mai mulți moderatori care asistă utilizatorii din punct de vedere tehnic în diverse situații, iar unul dintre acestia este Danny, Head Moderator și utlizator fidel. Mai departe, vom nota câteva cuvinte despre experiențele pe care Danny le-a avut pînă acum în sistemul nostru și ce recomandări are pentru utilizatorii viitori.

uCoz: Danny, mulțumim pentru că ai acceptat să ne împărtășești cîteva din experiențele tale în sistem. Spune-ne, te rugăm, când și cum ai intrat în contact cu uCoz?

Danny: Plăcerea e de partea mea, mulțumesc pentru invitație!
Cu uCoz m-am întălnit pentru prima dată în vara lui 2009, prin intermediul unui website din Rusia. Dacă imi aduc bine aminte, căutam cîteva informații despre Siberia, iar website-ul pe care ajunsesem era construit/dezvoltat folosind tehnologia uCoz.

uCoz: De ce ai ales sistemul nostru și ce ți-a placut în mod special la acesta?

Danny : Cel mai mult mi-a placut simplitatea și rapiditatea cu care iți poți creea un website cu ajutorul sistemul uCoz. Imi amintesc de prima experiența de acum aproape patru ani - m-am distrat! Un CMS extraordinar! Mi-am dorit să fi putut creea un website atît de ușor și trebuie să recunosc ca uCoz oferă totul gratuit, iar cu o investiție minimă (aprox 5$/lună) poți avea propriul magazin online. "Picatură care a umplut paharul" a fost suportul foarte bun, competent și prietenos din partea staff-ului tehnic cât și cel al comunității din cadrul forumului uCoz. Într-un final pot spune că uCoz m-a ales pe mine, și nu eu pe el.

uCoz: Câte website-uri ai dezvoltat până acum în uCoz și care este ultimul tău proiect?

Danny: De când am început să lucrez cu uCoz și până în prezent, cred că am dezvoltat peste 30 de website-uri, din care în jur de 10 pentru diferiti clienti (majoritatea magazine online). Ultimul proiect este un blog în limba engleză pe nișa "healthy living/healthy food".

uCoz: Ești unul dintre cei mai implicați utilizatori ai noștri. Ce te-a facut să te implici în dezvoltarea comunității uCoz?

Danny: Când eu am început sa lucrez cu uCoz, suportul primit a fost impecabil, astfel că am dorit ca și alții să aiba parte de aceeași experiență, cu atât mai mult de cînd s-a deschis și comunitatea românească.

uCoz: Ce sfaturi ai pentru viitorii utilizatori, cei care vor să intre în lumea web development-ului?

Danny: Dacă vor să construiască un website complex și fără prea mari bătai de cap, atunci uCoz este alegerea ideală.

uCoz: Iți suntem recunoscători pentru amabilitate și iți dorim mult succes în continuare, alături de noi.

Vouă, ce v-a placut și vă place cel mai mult la uCoz, atunci cand l-ați ales ca sistemul vostru preferat și, de când ați început să-l utilizați. Așteptăm cu interes răspunsurile voastre, în rubrica de comentarii.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar