Recent, am lansat o nouă opțiune pentru cei care dezvoltă Magazine Online prin platformei noastre, respectiv posibilitatea de a primi plăți pentru produsele lor prin Carduri Bancare de Debit/Credit sau PayPal, fără comision. Astfel, datorită integrării cu serviciul internațional de plăți 2checkout lansat în 2001, deținătorii de Magazine Online create în sistemul uCoz vor putea să accepte cu ușurință plăți online cu orice card care are sigla VISA sau Mastercard.

Dacă tot am adus în discuție câteva cifre legate de comerțul electronic și evoluția acestuia în regiune, mai departe vă vom prezenta o serie de magazine online dezvoltate prin intermediul CMS-ului ecommerce uCoz, respectiv a modulului magazin online.

Lansat la începutul lui 2013, Bionaturalmag este un magazin de produse naturiste și are un design personalizat, dezvoltat de webmasterii din spatele site-ului și pornit de la unul din cele peste 250 de șabloanele predefinite. Prin intermediul acestuia sunt vândute câteva sute de produse diferite, de la ceaiuri, suplimente alimentare și produse pentru slăbit, ce au clienți cu preponderență în România.


Iată că în sistem se regăsește și un magazin unde se vând diverse bijuterii, ceasuri și alte accesorii, ce vizează în special segmentul premium. Magazinul este activ din vara lui 2014 și servește piața din Republica Moldova, având sediul în Chișinău. Template-ul utilizat de administratorii magazinului este complet personalizat și are un nivel de atractivitate vizual ridicat.


Revenim cu un alt magazin care activează pe piața din România, de data aceasta unul destinat vânzării hainelor pentru copii și bebeluși. Din punct de vedere vizual, acesta are un șablon de tip premium ce a fost descărcat din uCoz Templates și a fost ușor personalizat pentru a se potrivi specificului său. În magazin se regăsesc 56 de articole (la data scrierii articolului) iar ca mijloace de plată oferite se numără plata ramburs precum și transferul bancar.


Ultimul magazin din prezentarea de astăzi a fost deschis la începutul lui 2014 și numără, de asemenea, câteva sute de produse, de la PC-uri recondiționate, până la cabluri, yale, sisteme de securitate sau panouri solare. După cum probabil ați intuit, magazinul este unul de electronice, echipamente și tehnică calcul. Are un design complet personalizat și este, probabil, magazinul unde sunt expuse cele mai multe produse, utilizând din plin avantajul modulului magazin online care permite vânzarea unui număr nelimitat de produse.


Sperăm că v-a plăcut selecția de mai sus iar, dacă aveți și voi exemple de alte magazine online realizate în sistemul uCoz, vă rugăm să ne lăsați adresele într-un comentariu, mai jos!

10 Comentarii
avatar
0
1 Constanta Patrascu • 14:57, 03 Decembrie 2014
Nu sunt multumita de d-voastra deoarece mi-a fost dezactivat contul pentru faptul ca am o vasta oarecare si nu am fost acceptata sa particip la sondajele de opinie on line cu castig.
Cu atat mai mult va rog sa nu ma mai deranjati cu alte solutii din partea mea.
Consider ca nu varsta conteaza ci ideile unui om cu experienta si pe deasupra si titrat.
avatar
0
2 Raver • 15:59, 03 Decembrie 2014
Bună ziua și mulțumim pentru mesaj! Conturile, mai precis website-urile gratuite din cadrul sistemului uCoz nu se dezactivează din motive de vârstă ci pentru că site-ul creat nu a primit vizitatori în ultimele 40 de zile sau nu s-a efectuat vreo autentificare în Panoul de Administrare al acestuia tot în aceeași perioadă.
Trebuie să vă informăm asupra faptului că v-a fost trimis un mesaj pe e-mail, care conține un link (legătura) prin intermediul căruia puteți da click și reactiva site-ul (vă rugăm să verificați folderele Inbox/Spam/Junk pentru a-l identifica). Aveți la dispoziție 15 zile să reactivați site-ul iar, dacă după această perioadă acesta nu va fi reactivat, va fi șters definitiv din sistem. Dacă mai aveți și alte întrebări, le așteptăm cu mare drag!
avatar
0
3 Vlad • 19:37, 03 Decembrie 2014
Momentan solutia companiei uCoz destinata comertului electronic nu e o solutie tocmai ok, are multe lipsuri, multe limitari si multe altele. Un client a vrut sa ii dezvolt un magazin pe platforma voastra, sincer, oferiti foarte putine optiuni si nu poti avea acces la baza de date, ceea ce e un lucru foarte rau. Daca cineva isi dezvolta o afacere, iar voi nu ii puteti oferi o solutie mai avansata, acel client cu siguranta si-ar lua magazinul si ar merge unde are libertate mai mare, adica pe un vps, dedicat sau un shared. Sunt multe de spus, dar asa, ca o parere personala: nu recomand solutia dvs. de e-commerce, e limitata si trebuie sa scoti bani pentru ea.
avatar
0
4 Raver • 01:29, 04 Decembrie 2014
Mulțumim pentru feed-back Vlad! Nișa pe care noi activăm este destinată clienților care doresc să dezvolte un magazin online cu un abonament lunar la un preț accesibil. Toate soluțiile existente de tip DIY pe zona de e-commerce nu oferă acces la baza de date și se bucură de un succes și o creștere constantă în piață, deși majoritatea sunt cel puțin de două ori mai scumpe față de ceea ce propunem noi. În general, mai mult web-developerii au nevoie de acces la bazele de date, și mai puțin proprietarii magazinelor. Cu ceva timp în urmă am cerut sfatul unui dezvoltator care a creat magazine online prin uCoz și ne-a oferit câteva impresii despre soluție aici:

http://blog.ucoz.ro/blog....5-20-52 

Sperăm să testezi toate funcțiile platformei pentru Magazine Online de la uCoz, să faci o comparație cu cele existente în piață pe această nișă, după care să revii cu un feed-back fresh!
avatar
0
5 Vlad • 21:17, 04 Decembrie 2014
Inca un minus a platformei dvs. pentru a testa platforma voastra trebuie sa platesti. Am vrut sa vad despre ce este vorba, atunci cand a fost introdusa in sistem, dar nu am putut deoarece costa bani. E un mare minus pentru cineva care vrea sa dezvolte magazin prin sistemul vostru. Multe platforme e-commerce cu plata lunara ofera o perioada de testare, voi nu.
avatar
0
6 Raver • 00:08, 05 Decembrie 2014
Vlad, la începutul anului viitor lansăm versiunea 2.0 a CMS-ului uCoz (un nou panou de administrare și alte opțiuni noi) iar, odată cu acestea, vom introduce un trial de 15 zile pentru Modulul Magazin Online. Lasă te rog o adresă de mail aici sau un mesaj în privat pe Forum-ul uCoz (nick-ul Raver) pentru a-ți trimite o invitație. Mulțumesc!
avatar
0
9 CiprianIulian • 14:08, 02 Februarie 2015
In cat timp o sa fie lansata noua versiune ? smile
avatar
0
10 Raver • 15:17, 02 Februarie 2015
Ciprian, este în curs de testare și estimăm că până la sfârșitul lui Martie, începutul lui Aprilie va fi complet implementată.
avatar
0
7 CreareWebsite • 23:06, 07 Decembrie 2014
Felicitari pentru articol!
avatar
0
8 Raver • 12:04, 08 Decembrie 2014
Ne bucurăm că a plăcut! Sperăm să fie și util pentru cine dorește să-și deschidă un Magazin online!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar