Marele câștigător al concursului uCoz City Grant
În articolul anterior, am anunțat câștigătorii concursului ce a reprezentat a 3-a etapă a proiectului uCoz City Grant. A fost un proiect intens, ce s-a încheiat cu un duel între cele mai bune website-uri ale orașelor și regiunilor din România. Astfel, cei care s-au dovedit a-și aprecia cel mai mult meleagurile, s-au transformat și în fericiți câștigători. Pentru că o vorbă din popor spune că "Ardealu-i fruncea", avem plăcerea să-l prezentăm pe marele câștigător al concursului uCoz City Grant, Administratorul website-ului dedicat orașului Cluj-Napoca: http://portalclujnapoca.net/. Unii dintre voi, cei foarte familiari cu sistemul uCoz, îl cunosc de pe Forum-ul utilizatorilor uCoz vorbitori de limba româna, drept bogdannn96. Drept urmare, îi mulțumim lui Bogdan pentru amabilitatea sa de a ne acorda un scurt interviu.

uCoz: Bogdan, felicitări pentru cel mai bun website al unui oraș, din cadrul concursului uCoz City Grant! Cât de mult ai lucrat la acest proiect și când te-ai hotărat să participi?

Bogdan: Mulțumesc încă o dată și vreau să vă spun că acest proiect m-a inspirat și, cu ajutorul vostru, am reușit să acumulez experiență în acest domeniu. În acest proiect pot să spun că m-am implicat intens, iar uneori am sacrificat și câteva ore în plus, pentru a-mi putea vedea munca realizată.

uCoz Ce ți-a plăcut cel mai mult la acest proiect?

Bogdan: Personal, m-a fascinat interactivitatea dintre utilizatorii site-urilor participante, dar am fost încântat și pentru motivul că am aflat lucruri noi despre orașele din România.

uCoz: Este primul tău website realizat utilizând platforma uCoz? Dacă nu, de cât timp utilizezi sistemul și ce proiecte ai mai realizat?

Bogdan: Primul site în uCoz l-am creat prin 2008. După aproape 2 ani am luat o pauză din acest domeniu, după care m-am decis să mă reapuc din nou și sa creez un site care ar putea fi folositor orcăruia dintre noi :).

uCoz: Care crezi că sunt principalele avantaje de utilizare ale website builder-ului oferit de uCoz?

Bogdan: uCoz este rapid, are un aspect prietenos și poate fi la indemâna oricui.

uCoz: Vei continua proiectul început cu uCoz City Grant? Mai ai și alte proiecte de viitor, legate de platformă?

Bogdan: În viitor voi continua cu acest proiect și am sa încerc să il dezvolt îndeajuns de mult, astfel încât utilizatorii portalului să fie mulțumiți de informațiile oferite.

uCoz: Ce sfaturi ai avea pentru cei care doresc să creeze un website, blog sau forum?

Bogdan: Eu le recomand cu cea mai mare încredere să folosească uCoz pentru că este ușor de folosit dar și pentru că site-urile făcute în sistem sunt ușor de personalizat.

Așadar, s-a văzut că doar pasiunea pentru devoltarea web, munca susținută și atașamentul față de regiunea din care provine, au constituit rețeta succesului pentru marele câștigător al concursului. Aceasta nu este o întâmplare, ci este chiar cheia reușitei în orice proiect pe care îl întreprindem. Vă invităm să fiți alături de noi și să vă dezvoltați abilitățile în construirea de proiecte web, pentru că echipa uCoz pregătește alte surprize, pentru cei mai fideli utilizatori.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar