Noi actualizări pentru modulele Forum și Magazin Online!
Modulul Forum este unul dintre cele mai populare printre utilizatorii noștri, de aceea a venit vremea să prezentăm ultimele erori și actualizări care-l privesc. De-a lungul timpului, am constatat că întrebarea cea mai frecvent pusă cu privire la Forum este dacă subforumurile vor fi adăugate la un moment dat. Și pentru o perioadă lungă, răspunsul la această întrebare a fost unul negativ însă, astăzi, putem spune că ne gândim la implementarea acestei caracteristici și este foarte probabil să vedeți subforumurile introduse în următoarele actualizări. Vă promit că vom vorbi despre acestea într-un alt articol, iar în cel de astăzi vom dezvălui alte lucruri extrem de utile pentru fiecare utilizator. Astfel, pe lângă actualizările de toamnă din cadrul forumului, am pregătit și anumite actualizări în cadrul modulului Magazin Online, precum și alte câteva erori eliminate!

Actualizările sunt disponibile pe Serverele s1-s55, s86, s87, s100-s108

Modulul Forum


Erori eliminate:
1. Renumărarea cifrelor din forum. Această opțiune a fost relocalizată.

Înainte (Panoul de Control -> Forum -> Setările modulului):



Acum (Panoul de Control -> Forum -> Pagina principală a modulului):



Bineînțeles, această eroare nu include doar relocarea – altfel nu ar fi putut fi eliminată. Anterior, nu exista vreo notificare cu privire la succesul realizării unei acțiuni iar acum acest lucru a fost corectat.

2. Abonații la temă. Înainte, dacă un utilizator se abona la forum, lista cu abonări nu afișa temele la care utilizatorul s-a înscris separat, înainte de abonarea la forum. Chiar dacă utilizatorul se dezabona de la forum, temele separate tot nu apăreau în lista de abonări. În schimb, acum: toate abonările sunt disponibile pe listă, indiferent de ordinea în care utilizatorul s-a abonat. De asemenea am găsit o eroare la comutarea paginilor din cadrul listei de abonări, eroare ce a fost eliminată.

3. Postări tip Wiki. Am modificat considerabil această opțiune și o vom descrie în detaliu ceva mai târziu. În ceea ce privește eroarea, aceasta era următoarea – imposibilitatea ștergerii unei postări duplicat după crearea unui post tip wiki.



La ștergerea unei imagini atașate din cadrul postării duplicat, aceasta era ștearsă și din cadrul postării tip wiki. Acest lucru a fost remediat.
În plus, în temele cu postări tip wiki utilizatorii erau redirecționați, câteodată, la pagina anterioară (în corelație cu cea dorită) – cu alte cuvinte, dacă un utilizator dorea să meargă la /forum/2-28547-72 , acesta era redirecționat către /forum/2-28547-71).

4. Semnul "»" duplicat de pe pagina cu regulile forumului.


Actualizări

Asta e tot în ceea ce privește erorile eliminate iar, mai departe, vă invităm să continuăm cu actualizările!

1. Postările tip Wiki. Am separat opțiunile “Crează o postare tip wiki” și “Stabilește primul mesaj ca antet (se afișează pe toate paginile)”. Cea din urmă se ocupă strict de postările din antet, chiar dacă postările tip wiki sunt activate în Panoul de Control. Pentru a creea o postare de tip wiki, trebuie să dați click pe link-ul “Stabilește ca autor un wiki-bot” (iar aici puteți, de asemenea, să personalizați bot-ul):

2. La crearea și editarea unei teme, acum este posibilă modificarea autorului acesteia (nu într-un bot wiki, ci într-un utilizator real). Această opțiune este extrem de utilă dacă unul dintre moderatorii unui forum a plecat, iar o nouă persoană i-a luat locul. Nu e niciun secret că utilizatorii adresează deseori întrebările autorului temei.

3. Căutarea în cadrul temei. Este deseori dificil să găsiți informații în teme mari. Din acest motiv am adăugat posibilitatea de a realiza căutarea în cadrul unei anumite teme din forum:



4. Înștiințarea printr-un mesaj privat când tema unui utilizator a fost mutată/ștearsă. Acest lucru va fi mult mai convenabil pentru utilizatorii ce doresc să-și urmărească temele create.

5. Premiile. Un cod de sistem a fost adăugat în cadrul șablonului “Aspectul intrărilor” din cadrul modulului Forum. Acesta afișează ultimele 5 premii ale utilizatorului (5-ul poate fi înlocuit de către orice alt număr întreg între 1 și 10):

6. De asemenea, există modificări și la opțiunea de citat. Am adăugat simbolul "→" ce leagă postarea de cea citată:



7. Șablonul notificării pe e-mail cu privire la mesajele private a fost actualizat. Acum textul mesajului conține link-ul direct către mesajul necitit, de aceea dacă un utilizator este autentificat pe website atunci când primește înștiițarea cu privire la PM, acesta va putea accesa noul mesaj printr-un singur click pe link-ul din notificare.


Modulul Magazin online


Există un număr extrem de util de actualizări și erori eliminate:

  • Eroarea cu privire la pagina de înregistrare a comenzii, unde o comandă cu un număr de produse incorect putea fi înregistrată dând click pe “Enter”, a fost eliminată
  • La adăugarea unui produs cu opțiuni ce nu iau în considerare valoarea stocului, 0 este înregistrat automat în câmpul balanței stocului,
  • Posibilitatea de a modifica o comandă cu orice stare, a fost adăugată (doar manipularea produselor, fără a modifica câmpurile comenzii),
  • Eroarea la încărcarea de imagini mari pentru categorii a fost adăugată,
  • Eroarea cu resalvarea produsului a fost eliminată. Balanța stocului global era resetată pentru produsele cu opțiuni,
  • Google Analytics a fost integrat. Setările sunt în cadrul Panoului de Control al magazinului online,
  • Eroarea cu afișarea incorectă a sumelor din timpul adăugării în masă a produselor a fost eliminată,
  • Sistemul de plăți PagSeguro, cel mai popular din Brazilia, a fost adăugat.



  • Alte Erori remediate


    Eliminarea erorilor este o parte inseparabilă pentru aproape orice actualizare, din moment ce nu contează cât de bune sunt actualizările anterioare, atâta timp cât încă există spațiu pentru îmbunătățiri! Iată lista erorilor eliminate:

  • Eroarea de la introducerea numărului de telefon în cadrul ferestrei pop-up de la autentificarea în Panoul de Control (la atașarea numărului de telefon website-ului),
  • Eroarea de la codul $_FORUM_ACTIVITY_URL$ din cadrul șablonului “Pagina personală a utilizatorului”,
  • Un număr de erori remediate din cadrul modulului Distribuitor rețele sociale,
  • S-a reluat operarea codurilor $OPTIONS_SIGN$, $OPTIONS_FL$ din cadrul șablonului pentru formularul de înregistrare,
  • Descrierea codului $CURRENT_PAGE$ a fost adăugat în cadrul șabloanelor pentru paginile pricipale și cele ale arhivelor din cadrul Știrilor site-ului și a Blog-ului,
  • Situația cu eroarea 404 din cadrul Jocurilor Online la utilizarea filtrelor,
  • Eroarea cu pagina de comutare Ajax din Distribuitor.

  • Peste puțin timp urmează o nouă actualizare astfel că, între timp, vă dorim Week-end plăcut!
    2 Comentarii
    avatar
    1 Arty Musatin • 21:37, 18 Octombrie 2013
    Ar fi bine ca la tagul rezervat <?$LAST_AWARDS$('5')?>, dand click pe premiu sa se deschida o fereastra ajax cu informatie despre medalie.
    avatar
    2 Raver • 17:30, 19 Octombrie 2013
    Mulțumesc, am transmis! Să vedem ce părere au băieții care se ocupă cu dezvoltarea de această idee.
    Comentariul dvs
    ComForm">
    avatar