Noutăți din uBucătărie în prag de sărbători
În acest articol avem plăcerea să vă împărtășim câteva îmbunătățiri din sistem. Din start, vă spunem că acest lucru nu reprezintă un bilanț al anului: vom vorbi despre ceea ce am schimbat cu câteva zile în urmă și "ceea ce-ar putea aduce ziua de mâine". Vor fi o mulțime de noutăți, așa că faceți-vă comozi și pregătiți-vă să savurați partea de text pe care o simțiți cea mai consistentă și mai delicioasă pentru gusturile voastre.

Pentru felul întâi, am adus o primă inovație - o nouă formă de înregistrare pentru uCoz. Dimensiunea formei s-a micșorat și au fost adăugate opțiunile de înregistrare prin intermediul iubitelor noastre rețele de socializare.



În plus, oferim noului utilizator șansa de a-și aminti până în ultimul moment, că are deja un cont uID și poate să-l folosească în scopul propus, acela de a creea un website :)

De asemenea, acum contul uID poate fi conectat la conturile voastre în rețelele sociale. Pentru a conecta contul uID de contul din rețelele de socializare, trebuie sa te autentifici (apăsând "Enter") pe www.ucoz.ro, apoi să pui cursorul pe nick-name-ul tău și să te conectezi la rețeaua de socializare în care ai un cont.

Pe viitor, planificăm să interconectăm contul uID cu numărul vostru de telefon mobil. Astfel vom invinge 2 mari inamici: e-mail-urile suspicioase și neliniștea voastră :) Odată atribuit numărul de telefon mobil la contul uID, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la notificările de email, spre exemplu notificarea că site-ul se va șterge pentru inactivitate va ajunge în rubrica spam - noi, prin SMS vă vom aminti că trebuie să vă restabiliți site-ul. Ca un bonus important, veți obține o dovadă în plus a dreptului asupra unui website în disputele cu “răpitorii”, pentru suportul nostru tehnic.

Înregistrarea este acum împărțită în două etape, iar cea de-a doua se poate vedea în imaginea de mai jos.



În etapa a treia utilizatorul iși crează propriul site, fără a intra în Webtop deși, de asemenea se poate creea un site și de acolo. Dacă aveți deja un site web, vă puteți autentifica pe pagina principală și vă puteti creea cel de-al doilea site. Lista website-urilor dvs. nu funcționează momentan după ce se efectuează o astfel de autorizare, dar lucrăm la aceasta.

De ce acordăm o atenție atât de mare formularului de înregistrare? Pentru că, după ce am încercat personalizarea formularului de autentificare pe pagina personală, vom oferi posibilitatea să personalizați și să-l modificați pe website-urile voastre, astfel încât design-ul său precum și funcțiile suplimentare vor ajuta noii utilizatori ai site-urilor. Lucrăm la personalizator (motorul de șabloane) pentru formularul de înregistrare, care vă va permite personalizarea formularului implicit conform specificului website-ului personal.

În plus, avem un mecanism clar de înregistrare și creare a unui website - acesta este un plus și pentru cei care lucrează cu programul de afiliere - atragerea noilor utilizatori va fi mult mai ușoară.
Pentru felul doi din meniul nostru, vă prezentăm pagina de întâmpinare din Panoul de control (pentru limba Engleză).



Scopul paginii de întâmpinare este foarte clar. În primul rând, dorim să ajutăm pe cei care și-au creat pentru prima dată un site în uCoz și nu sunt familiari cu Panoul de control al site-ului. Pe veterani, cu link-urile către manualul uCoz sau magazinul uCoz de template-uri, nu-i vom surprinde dar, în schimb, îi poate bucura faptul că începătorii vor pune mai puține întrebări banale. Vestea despre pagina de întâmpinare vine la noi cu o garnitură mare. Vă invităm să priviți cu atenție designul său: ea nu arată ca restul Panoului de control în sine. Pagina de întâmpinare a fost dezvoltată astfel, cu scopul de a face un re-design complet al Panoului. Astfel, aveți ocazia să îi urați bun venit primului element care marchează înnoirea Panoului de control.

La desert, care va fi pe placul începatorilor noștri, propunem știrea despre implementarea unui Editor al părții superioare a site-ului. Nu este un secret faptul că, cel mai popular element modificat în website, este partea superioară. În cel mai scurt timp, pentru o serie de șabloane standard, acest proces va fi unul vizibil și clar de efectuat, ce va fi pus în aplicare prin intermediului Constructorului din Admin Bar. Imaginea poate fi aleasă din bibliotecă sau încărcată din calculator, după care editată direct pe pagina web din doar câteva click-uri. În niciun caz nu vrem sa preluăm din funcțiile și meritele Instagram, însă am adăugat în editor niște efecte de bază pentru editarea imaginii. În afară de aceasta, editorul va lucra cu stilul și conținutul textului care doriți să apără în partea superioară. Pentru a vizualiza procesul de pregătire al desertului, puteți accesa această pagină.

Iar, la sfârșit, ca un meniu de sezon - alte planuri de update-uri.

1) Modulul "Forum" O atenție specială este acordată modulului "Forum", la actualizarea căruia se lucrează în mod activ. Pe forum.ucoz.ru deja a apărut un element nou, a fost dat startul pentru testul beta al editorului vizual al formei de adăugare a comentariului. După testare, editorul vizual va fi adaugat la toate site-urile pentru mesajele forumului, comentarii și mesaje private. Pe parcurs, va apărea un wiki-asemănator cu prima temă, abonare la teme separate, filtre și altele.

2) Optimizarea SEO a website-urilor uCoz Aici se execută activități foarte specifice, despre necesitatea cărora pot anticipa doar webmasterii avansați: va fi exclus SSID-dublu din paginile principale. În plus va exista o prelucrare corectă a SEFU (erorile 301 și 404). De asemenea, vom permite utilizatorului să aleagă ce SEFU să folosească la adăugarea materialului.

3) Bara JS pentru vizitatorii site-ului Acest JS Bar este pe punctul de a fi lansat și va da oaspeților posibilitatea să distribuie continuu în rețelele sociale, precum și să adauge materialele în bookmarks. Această integrare cu rețelele sociale va atrage un trafic din această direcție spre site-ul vostru. Astfel, dacă cineva a distribuit materialul, acesta fiind postat pe peretele lui, se aduce un flux de vizitatori curioși pe site-urile voastre.



Astfel de bare de instrumente sunt foarte populare pe unele CMS-uri, fiind de cele mai multe ori plătite, deci în cadrul pachetelor premium. În schimb, la noi aceasta este absolut gratuită pentru site, existând două variante pe care le puteți stabili după propriul gust, sau să le dezactivați utilizând iconițele standard de distribuire ale materialelor.

Cred că sunteti de acord că meniul este destul de consistent. Și majoritatea bucatelor webmaster sunt deja pe masa voastră, sau sunt gata să se arate după ușa uBucătariei, mai ales că ne apropiem cu pași repezi de cea mai aglomerată parte a anului, culinar vorbind.
2 Comentarii
avatar
1 denubil • 02:16, 24 Decembrie 2012
Cind va fi noul design pentru admin panel?
avatar
2 Raver • 16:16, 25 Decembrie 2012
Facem tot posibilul să îl lansăm în prima jumătate a lui 2013. Acesta este un proces complex, poate cel mai solicitant dintre toate acualizările uCoz. Însă, acesta este în Top3 priorități din dezvoltarea sistemului uCoz.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar