Prima actualizare pe 2014: șabloane de sistem noi-nouțe
Șabloane de sistem noi

Această actualizare a fost promisă de ceva timp și mulți dintre utilizatorii noștri au așteptat-o cu nerăbdare: au fost adăugate 28 de șabloane noi, gratuite! Iar acestea nu sunt simple șabloane - ci sunt de tipul responsive (șabloane ce se adaptează rezoluției monitorului dvs, inclusiv a dispozitivelor mobile).

Update: Șabloanele sunt disponibile utilizatorilor pe toate serverele.



Haideți să aruncăm o privire asupra noilor șabloane:


Șabloanele sunt disponibile în anumite categorii (cinema, business, jocuri, educație, modă, medicină etc.) dar, după o mică personalizare, acestea pot fi utilizate pe orice website, indiferent de temă.

Design-urile au fost dezvoltate atât de designerii noștri, cât și de alți freelanceri, cărora dorim să le mulțumim pentru numeroasele idei și soluții excelente! Chiar și ținând cont de limitele șabloanelor standard, designerii au reușit să facă în aşa fel încât fiecare e unic și memorabil, iar dezvoltatorii HTML le-au implementat ideile - jos pălăria și în fața lor. Acum, șabloanele așteaptă testul suprem - lucrul cu utilizatorii uCoz.

Vă reamintim: puteți selecta un șablon în Setări Standard, prin intermediul meniului superior din cadrul Panoului de Control:


Vrem să subliniem faptul că șabloane noi vor fi adăugate și în viitorul apropiat (următoarea tranșă de 10 șabloane deja își așteaptă rândul) iar, în același timp, design-urile vechi și demodate vor fi șterse treptat (acestea vor exista în continuare în sistem, așa că nu trebuie să vă faceți griji - nu veți pierde nimic dacă utlizați dintre acestea).

În ceea ce privește adaptabilitatea, vor trebui aduse, mai întâi, anumite modificări sistemului, deoarece acum este destul de dificilă utilizarea anumitor module de pe un telefon mobil (de ex: postarea intrărilor). Astfel, odată cu aceste noi inovații dorim să vă asigurăm că aceasta e direcția spre care ne îndreptăm!

Vă invităm să testați noile șabloane și să ne împărtășiți experiența cu acestea! Cum vi se par?
3 Comentarii
avatar
1 HeLLs • 13:16, 29 Ianuarie 2014
buna,puteti sa puneti si un template anime sa fie tare!!!va rog...
avatar
2 Raver • 17:00, 29 Ianuarie 2014
Până în luna Martie mai adăugăm cateva zeci de template-uri și, este posibil, vor fi și cu teme Anime printre ele (deși nu garantez asta)! Oricum, poți să le personalizezi oricând cu ușurință, cu ceva HTML/CSS!
avatar
3 Luminita • 21:35, 08 Martie 2014
Buna seara ,Nu stiu cum sa incep si de unde sa incep. ma uit ca mata in calendar.dati cativa pasi va rog.multumesc!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar