Sinteza unui început de an
Pentru că evoluția înseamnă doar inovație și dezvoltare iar stagnarea înseamnă involuție, vrem să vă mai povestim cum a mai crescut sistemul uCoz la nivel global, în ultimele luni.
De multe ori, utilizatorii ne-au solicitat o varietate mai mare a șabloanelor existente, astfel că le-am ascultat dorințele acestora și am lansat la începutul lui Februarie ucoztemplates.com. Aceasta este o galerie de template-uri realizate de utilizatori, ce înglobează ultimele tendințe în design. Am anunțat lansarea anterior și pe Forum-ul în limba română, dar știm că o reamintire este întotdeauna binevenită. Astfel, acolo puteți descărca și instala atât design-uri gratuite precum și unele de tip premium, cu plată. Momentan există aproape 200 de șabloane pe toate gusturile, iar numărul acestora va crește.

De 8 Martie am oferit tuturor domnișoarelor care utilizează varianta în limba română câte un pachet Avansat cadou pentru o lună și am lansat două noi Concursuri. Primul este adresat elevilor și studenților din România și se desfășoară în parteneriat cu Wedu, iar cel de-al doilea a fost lansat pentru utilizatorii vorbitori de limba Rusă și vizează creativitatea offline.

Anul acesta intrăm în cel de-al 8-lea an de activitate și, cu această ocazie vom avea aproximativ 3 milioane de website-uri în sistem, datorită preluării platformei Narod de la Yandex anunțată în Februarie. La începutul lui Aprilie s-au schimbat DNS-urile serverelor Narod cu cele ale uCoz și a început migrarea completă a website-urilor existente, începând cu cele create de agențiile web. Această mișcare întărește poziția uCoz de cea mai mare platformă de tip SaaS pentru crearea și găzduirea website-urilor din Estul Europei.



Tot în luna aprilie a fost creat website-ul cu numărul 10.000 în limba portugheză, cea de-a 16-a din sistem, la doar 3 luni de la lansarea versiunii respective. Se anticipează ca aceasta să devină una dintre cele mai populare localizări, alături de cele în Rusă, Ucraineană, Engleză și Română. În plus, s-a adăugat pe Forum și opțiunea pentru selectarea automată a limbii. Deci, dacă aveți nevoie de clarificări suplimentare într-o altă limbă – să spunem Engleza - la o apăsare sunteți pe Forum-ul comunității care vorbește limba lui Shakespeare. Localizarea în limba poloneză tocmai a împlinit 1 an, iar noi vom fi prezenți în luna Iunie ca sponsori la Pixel Heaven, Varșovia, un festival de jocuri retro.

De asemenea, din aprilie uCoz a fost inclus și pe Template Monster – varianta în rusă, acolo unde utilizatorii vor putea să solicite șabloane personalizate de la profesioniști, contra cost.
În următoarele luni se anunță surprize interesante, dintre care vom dezvălui doar una singură: lansarea mult așteptată a noului design pentru Panoul de Control!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar