Ultimul an a fost unul extrem de productiv pentru uCoz: am lansat noi opțiuni, incluzând subforumurile, comentariile și înregistrarea socială, propria aplicație pentru Android, dar și multe alte actualizări.

În plus, noi opțiuni vor apărea în următorul an, cea mai semnificativă fiind lansarea noului design pentru interfața Panoului de Control! Astăzi, dorim să vă prezentăm unul din cadourile noastre pentru voi :) - 2Checkout.com a fost adăugat ca și metodă de plată în cadrul Magazinului Online. Acest sistem de plăți electronice este pe piață încă din 1999 și este folosit în prezent de compania noastră pentru procesarea propriilor plăți prin intermediul Cardurilor, dar și Paypal, pe care voi le efectuați pentru serviciile noastre. Datorită fiabilității acestui serviciu, ne-am decis să extindem parteneriatul, pentru a vă oferi posibilitatea de a putea implementa cu ușurință plățile prin cardurile bancare de debit sau credit, în cadrul magazinelor online pe care le creați în cadrul uCoz. Asta înseamnă că, începând de astăzi, va fi foarte ușor pentru clienții din toată lumea să achiziționeze și să plătească pentru produsele sau serviciile pe care le oferiți, direct din Magazinul Online. Un tutorial complet cu privire la această nouă opțiune este disponibil chiar aici.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi pentru a realiza site-uri, blog-uri și magazine online. Voi sunteți inspirația noastră pentru a crește și a dezvolta serviciile oferite. Suntem împreună de 9 ani, însă acesta este doar începutul acestei frumoase călătorii! :)

8 Comentarii
avatar
0
1 Vlad • 11:04, 30 Octombrie 2014
Felicitari Ucoz! Am avut multe site-uri la voi, m-am bucurat atunci cand ati venit si in Romania. Sa faceti o treaba buna, asa cum ati facut si pana acum. Apropo, concursuri nu mai organizati?
avatar
0
2 Raver • 12:04, 30 Octombrie 2014
Mulțumim Vlad! Sperăm să mai dezvolți website-uri și pe viitor, mai ales că acum am implementat o opțiune excelentă pentru primirea de plăți în Magazinul Online prin intermediul cardurilor bancare de debit/credit. 
Referitor la concursuri, cu siguranță va mai urma unul până la sfârșitul anului 2014!
avatar
0
3 CiprianIulian • 18:39, 30 Octombrie 2014
La multi ani uCoz,si felicitari staff-ului pentru serviciile oferite! smile
avatar
0
4 Raver • 19:00, 30 Octombrie 2014
Să fie! Mulțumiri CiprianIulian! La câte mai multe proiecte de succes dezvoltate în platforma uCoz.
avatar
0
5 Popa George • 19:20, 31 Octombrie 2014
La multi ani !
Doresc si eu sa fac un sait prin dumnevoastra.

Astept o oferta .Va multumesc anticipat !
avatar
0
6 Raver • 20:01, 31 Octombrie 2014
Îți mulțumim pentru gândurile bune! Noi punem la dispoziție un sistem prin intermediul căruia utilizatorii să-și dezvolte singuri website-urile.

Dacă dorești suport în acest demers, te poți înregistra pe Forum-ul oficial uCoz și adresa o întrebare în această secțiune: http://forum.ucoz.ro/forum/22 - cu siguranță se găsesc utilizatori dispuși să te ajute în a-ți dezvolta un website în cadrul sistemului uCoz! DacĂ mai ai alte întrebări, dă-ne te rugăm de știre!
avatar
0
7 yce • 13:56, 04 Noiembrie 2014
Cu o mica intarziere va urez si eu un sincer La multi ani intregii echipe si sa va felicit pentru implicarea voastra in tot ce faceti !
avatar
0
8 Raver • 16:58, 04 Noiembrie 2014
Suntem deosebit de recunoscători pentru cuvintele frumoase! Îți dorim la câți mai mulți ani și proiecte de succes realizate în cadrul platformei uCoz!
Comentariul dvs
ComForm">
avatar