Aşadar, ne bucurăm să anunţăm că voi, utilizatorii noștri aveți acum posibilitatea de a găsi ajutor în dezvoltarea website-urilor uCoz prin intermediul oDesk şi, în acelaşi timp, utilizatorii cu experienţă au posibilitatea de a-şi oferi serviciile şi a de câştiga bani.

Cu această ocazie, lansăm invitaţia de a se alătura grupului uCoz de pe oDesk tuturor designerilor, programatorii HTML, PHP şi JavaScript, specialiştilor SEO, translatorilor, copywriterilor şi oricăror alţi specialişti. Astfel, veţi putea să găsiţi cu uşurinţă persoane printre utilizatorii uCoz ce ar fi interesate să lucreze la proiectele dvs, dar şi utilizatori oDesk din întreaga lume.

Aveţi nevoie de un designer pentru a vă creea, rapid şi la un cost convenabil, un şablon unic? Un programator pentru dezvoltarea unui Script special? Sau poate de un translator ce va localiza website-ul dvs în orice limbă? Nu vă va lua mai mult de 15 minute! De asemenea, va fi ușor să găsiţi un expert specializat în lucrul cu sistemul uCoz.

Momentan, oDesk este disponibil doar în limba engleză, deoarece este cea mai populară la nivel internaţional, dar nu va provoca dificultăţi persoanelor care nu vorbesc limba prea bine. Interfaţa oDesk este una simplă şi intuitivă; în plus, nu vă împiedică nimic să descrieţi task-urile în limba maternă.

Un alt avantaj este transparenţa, siguranţa şi uşurinţa de a efectua plăţile pentru serviciile primite. Ca şi client, stabiliţi dvs preţul pentru proiect şi semnaţi un contract cu acei angajaţi ai căror cunoştinţe, experienţă şi program se pliază pe necesităţile dvs, prin doar câteva click-uri. Evaluările şi review-urile vă vor ajuta să luaţi decizii în cunoştinţă de cauză, iar mai apoi aveţi posibilitatea de a administra şi monitoriza progresul lucrării.

Vă puteţi alătura grupurilor, puteţi crea o întreagă echipă de profesionişti pentru a lucra la diferite proiecte şi de a le duce la următorul nivel - oDesk vă oferă toate condiţiile pentru a face acest lucru! În timp ce numeroase servicii similare impun o taxă de înscriere şi plăţi lunare, înregistrarea în cadrul oDesk este gratuită.


Creaţi website-uri prin intermediul uCoz, găsiţi ajutor pe oDesk, puneţi-vă în practică ideile şi valorificați-vă cunoștințele cu uşurinţă!

2 Comentarii
avatar
1 costin • 18:34, 13 Mai 2014
I very much like Ucoz.com and I am inloved him now.
avatar
2 Raver • 19:54, 14 Mai 2014
Glad you like it! If you need any assistance, check out uCoz's FAQ (EN) or feel free to ask for help on the Romanian or English Forum.
Comentariul dvs
ComForm">
avatar